Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ej...sem hotel postavit isto vprašanje glede treh televizij.....no jaz bom poskusil kaj bo ,če bo šlo......moram pa nekaj povedat....sem imel težave s televizjo ,da je štekalo....in so prišli od siola pogledat...so se pogovarjali po telefonu in testirali hitrost linije in so govorili nekaj o 10 pa do 12 mega....meni ni blo jasno nič ampak so rekli da dve telivizje in dva interneta bodo delala glih za glih....pol pa se eden spomne in reče ,da bi rad videl celo povezavo od kjer pride kabel v bajto pa do konca....in smo šli na podstrešje....in gor tip najde neki kabel ki je bil mrtev ampak še vedno priklopljen ,ni šel pa ikamor in je bil zavit v kolutu (enkrat se vleklo kabel za drugo sobo za telofon)....ampak ko je tip to odklopu ta kabel je poklical spet na siol....in so spet izmerili to linijo....pol so pa govorili o 26 ali 28 mega....je reklu da je blo to krivo ,ker da je večkrat taka težava.......no....pa imam siol trio z dvema televizjama in dvema računalnikoma na najbolj počasni adsl liniji....ko potežem s torenti gre 160 maximalno h meni in 28 maximalno od mene.
Vprašanje za poznavalce.....a bo delala še tretja tv in dodaten ruter ki ga bom rabil ker v nižjih nadstropjih skoraj izgine signal?
Tukaj lahko da se je govorilo ne o mega ampaka o samih marginih ki so na liniji. Če so margini zdaj 26 /28 je to odlično...
Lahko pa tudi da se je govorilo o max. sinhronizaciji...
Ali eno ali drugo bi še ena TV morala delovat... Edino če boš imel kabel od modema do tretje tv predolg bo problem... Razen če vežeš v crossconnect UTP kabel - nebo problemov...