Siol bon za 250 e

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poglej - doma imaš recimo T-2, Telemach... in hočeš samo nov telefon pri Mobitelu. Poiščeš nekoga, ki ima Siol in se je pripravljen vezat za 2 leti, tebi pa prodat bon. On je vezan na Siol, ki ga je že tako imel, ti pa nov telefon pri Mobitelu za 150€ ceneje (če ga kupiš za 100€ recimo).

Kakšna je računica za Telekom Slovenije pri tem sicer ne vem, zgleda se tako bojijo odhoda od Siol-a, da rajši podarijo bon za 250€, kot da gre nekdo stran (no OK, njih seveda ne stane 250€).

Zanimivo da so to akcijo dali ravno pred tem ko so ukinili Sportklub, tako da je mogoče res kaj na tem:) No pri nas druge opcije kot Siol niti nimamo, tako da je bil za nas bon + 2 meseca brez naročnine dober deal...

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
problem je edin ker nisem na mobitelu ane
smile-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Tisti, ki mislte prek bolhe kupit ta kupon, mal pazte, da bon že ni bil koriščen. Da ne boste na suho nategnjeni
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nam je ta bon prov prišel.
Starci so naredil prehod na siol in na mobitel. Slučajno ravno v tem "bon" obdobju.
Na siol so se vezal, da so dobil box pa še neke ugodnosti.
Na mobitel so se pa vezal in dobil zastonj nov telefon, ki je drugač vreden cca 400€
Ne vem kaj bi si še lahko želel več:)

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Samsung Galaxy S4 "no strings attached" pride iz anglije za 425 EUR, v Avstriji pa je 450 UER.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poglej - doma imaš recimo T-2, Telemach... in hočeš samo nov telefon pri Mobitelu. Poiščeš nekoga, ki ima Siol in se je pripravljen vezat za 2 leti, tebi pa prodat bon. On je vezan na Siol, ki ga je že tako imel, ti pa nov telefon pri Mobitelu za 150€ ceneje (če ga kupiš za 100€ recimo).

Kakšna je računica za Telekom Slovenije pri tem sicer ne vem, zgleda se tako bojijo odhoda od Siol-a, da rajši podarijo bon za 250€, kot da gre nekdo stran (no OK, njih seveda ne stane 250€).

Zanimivo da so to akcijo dali ravno pred tem ko so ukinili Sportklub, tako da je mogoče res kaj na tem:) No pri nas druge opcije kot Siol niti nimamo, tako da je bil za nas bon + 2 meseca brez naročnine dober deal...

Zaradi tega bona ne bi nikoli več vzel storitev Siola. Ni večjega natega pri nas! Eno leto pri njih je bilo dovolj. Same težave in problemi. Vzel Telemach in v dveh letih sedaj niti ene same težave
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
KSZ

Sem bom dal...torej grem iz Simobila k Telekomu, vzamem paket 2014 in LG G2. Koliko bom dal za telefon? Nisem naročnik siolovih storitev.
Tnx

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Akcija BON
vezava 1 leto = 440 € ali 12 x 36,65 €
vezava 2 leti = 254 € ali 24 x 10,58 €
pa seveda bon moreš dodat.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem na Siolu , mi pripada bon ali se moram ponovno vezati za 2 leti. Trenutno mi je vezava potekla in lahko prekinem kadar hočem...če vzamem bon sem zopet dober za dve leti pri njih ali ne?

Ker piše, da je bon na voljo novim in obstoječim uporabnikom....jest sem obstoeči...

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Sem na Siolu , mi pripada bon ali se moram ponovno vezati za 2 leti. Trenutno mi je vezava potekla in lahko prekinem kadar hočem...če vzamem bon sem zopet dober za dve leti pri njih ali ne?

Ker piše, da je bon na voljo novim in obstoječim uporabnikom....jest sem obstoeči...

Če imaš pravi paket, se lahko vežeš za 2 leti in dobiš bon
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.760
113
pri taščici
Če ga kupiš v prosto prodaji pa daš za s4 ločilom
Hočem povedat da te lahko 2x oberejo.
Prvič naročnika siola
Drugič tebe kot kupca mobitelA.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:

Za dveletno vezavo na paket toptrio sem iztržil: bon za 250€ + 2 meseca brez naročnine (120€) + 2x siol box (tavelik in tamali) za 1€, tako da se pomojem splača zavezat:) Pa nisem nov naročnik.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:

Za dveletno vezavo na paket toptrio sem iztržil: bon za 250€ + 2 meseca brez naročnine (120€) + 2x siol box (tavelik in tamali) za 1€, tako da se pomojem splača zavezat:) Pa nisem nov naročnik.

Bil sem na telekomu, pa mi je na šalteru razložila, da bona za 250 eur ne morem izkoristiti, ker sem pred petimi meseci izkoristil ugodnost za siol box za 1 eur. Bon za mobitel bi lahko izkoristil le, če bi izplačal polno ceno za subvencionirani siol box.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:

Bil sem na telekomu, pa mi je na šalteru razložila, da bona za 250 eur ne morem izkoristiti, ker sem pred petimi meseci izkoristil ugodnost za siol box za 1 eur. Bon za mobitel bi lahko izkoristil le, če bi izplačal polno ceno za subvencionirani siol box.

Pa saj to je normalno? Če si že vezan je potrebno pač prej poplačat obveznosti. Saj je isto, kot če bi vzel GSM pri katerem koli mobilnem operaterju...