Siol 20/20

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
živjo, zanima me ena zadevščina.

pri internetni ponudbi Siola sem naletel na neke akcije, kjer so trije paketki za isto ceno - 15 eur na mesec, zraven bi vzel še Siol TV.vse skupaj za 18 eur - je to dejansko res, al obstaja kje še kak drobni tisk, ki bi ga bilo potrebno prebrat, da ne bom na koncu kratke potegnil (ker pri vseh ostalih ponudnikih, je cena za dosti slabše pakete že okoli 30 eur - amis recimo, bi dobil podoben paket, s TV vred za skoraj 50 eur na mesec).

pred stanovanjem vem, da je nedokončan optični kabel, skratka, optika je - zdaj pa me zanima - lahko oni ta kabel ponucajo ali ne? ker drugače verjetno 20/20 ne bo šlo?

skratka, sem novinec tu, pa me zanima, kako je kaj s tem, na kaj moram biti pozoren.

p.s.: do sedaj sem bil na Mobitelovem mobilnem internetu, bil zelo zadovoljen, ampak - rad bi imel še kaj več TV programov in malce boljši internet (najbolj me matra to, da wireless ni tak, kot bi moral biti ...
tongue-1.gif
)

hvala za pomoč,

lp, Dizzy

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ta spisek ni čisto realen, kar so mi priznali tudi na siolu. Jaz sem od sosede zvedel, da je vzela optiko (na Vrhniki) in ko sem šel preverjat na net, mojega naslova (še) ni bilo na spisku. Sedaj sicer je... in optika tudi že dela
aplauz.gif

Če je na tem spisku optika že kje v bližini, bi jaz poklical na siol in jih povprašal, če je priklop vseeno že možen
17758-icon_confused.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Akcijska ponudba SiOL Začetek velja do vključno 31. 8. 2010. Akcijska naročnina 15 EUR na mesec za prve tri mesece (oziroma 0,50 EUR na dan za prve tri mesece), velja za vse nove naročnike na SiOL internet, ki bodo naročniško razmerje sklenili do vključno 31. 8. 2010. Ponudba velja samo v primeru naročila storitve SiOL internet z osnovno hitrostjo (1 Mbit/s na xDSL in 20 Mbit/s na optiki) brez SiOL telefonije in brez SiOL televizije in brez Kabelske TV, in velja le za nove naročnike storitev SiOL. Ponudba ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki so davčni zavezanci.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
na spisku naš blok je, plus, da mi pred vrati visi tanek kabel z oznako optika ...
wink-1.gif

samo zanima me, če je to to, da ne bo potem kakšnih presenečenj pri položnici ...
tongue-1.gif

če ti je do vrat napeljana optika...je pol to to...ker če naročiš ta paket na optiki ti pridejo majstri uštimat modem in eno škatlico ki pride v stanovanju ki priklopijo kable od optike ki pol gre iz te škatlice naprej tut optični kabel do modema...
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ja samo čigav je ta kabel. Če ga je recimo vlekel T2, potem ne more imeti siola.
T2 je po navadi dajal trikotne nalepke "Optika T2" na kanalu po hodnikih. Vsaj pri nas je, sta pa oba zvlekla vsak svoje kable.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Southwind pravi:
Kje se vidi načrt gradnje optike? Jaz jo že lep cajt čakam, pa nič od tega.
Kolko vem, je načrt tak:

(ni ga, oziroma nič se ne gradi, zmanjkalo šoldov)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Southwind pravi:
Kje se vidi načrt gradnje optike? Jaz jo že lep cajt čakam, pa nič od tega.
Kolko vem, je načrt tak:

(ni ga, oziroma nič se ne gradi, zmanjkalo šoldov)
Na eni strani ni šoldov, uni, ki bi načeloma lahko, pa kao nočejo zaradi neke direktive APEKa, sve u svemu, plan je poslovna skrivnost.
bonk.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.206
1.372
113
Nategnejo te ponavadi tako, da ti naročiš optiko oni pa ti pošljejo pogodbo za ADSL, ki je seveda dosti slabši.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
dej dej ne nateguj s takimi na čem je lahko slabše...na optiki je linija 20/20 26€ in nič več...tko da ne napihuj...