Sin sodnice poskusal prirediti kraj nesrece

I

Izbrisan uporabnik #488

Morda je zaljivka rezultat dodatnega usposabljanja :) po aferi milicnikov na meji...

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
nahrung002.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
@ Appolo
citat
A ko sem ti pof.ukano zahtevo za sodno varstvo napisal ko si na radar nabasal pa ni bil problem v vranah?! Mrs gnoj pokvarjen.

ti torej popoldansko deluješ proti sistemu katerega zastopaš , če prav razumem je to delo na črno, pa še koruptivno dejanje katero je nekomu omogočilo protipravno korist ker mu ni bilo treba plačat oziroma je plačal manj.....Zadeva za [cenzura]čiča torej

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
pa še koruptivno dejanje katero je nekomu omogočilo protipravno korist ker mu ni bilo treba plačat oziroma je plačal manj

Če je po zakonu, kako je potem koruptivno? Se pač spozna na zakone in pozna luknje, to pa res ni prepovedano nikomur.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
So ti že razložili... Priznam, nisem bil nič boljši kot ti
redface-1.gif
ki vsakodnevno nateguješ državo. Verjetno te preveč berem in sem dobil nespametne ideje...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Lopov, ki v drugi temi drugim pamet soli, torej
sprasujem se.gif

Nič novega v deželici naši.
(vlada pa je 100% odraz naroda.press)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
@ Appolo
citat
A ko sem ti pof.ukano zahtevo za sodno varstvo napisal ko si na radar nabasal pa ni bil problem v vranah?! Mrs gnoj pokvarjen.

ti torej popoldansko deluješ proti sistemu katerega zastopaš , če prav razumem je to delo na črno, pa še koruptivno dejanje katero je nekomu omogočilo protipravno korist ker mu ni bilo treba plačat oziroma je plačal manj.....Zadeva za [cenzura]čiča torej
Ne. Jaz ljudem, ki me prosijo za pomoc, pomagam. Zdej ce ti ne locis med pomocjo pri pisanju zsv ki dokazuje da clovek ni vozil avta in korupcijo ti pa jaz ne morem pomagat.

Da kako stvar tezje razumes pa ze vem tako da ti niti ne zamerim.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
In kaj je novega v vezi s tem primerom? Je ze vse zakljuceno? Tisti revez lezi v bolnisnici, mulc ima novo masino in je spet glavni na vasi? Mama je verjetno se kar na funkciji in bo ostala tam dokler bo sama zelela?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede na medijski molk izgleda tak ja. More pa imet familija res velik vpliv, taka sočna kost za medije sredi poletja, pa je ne ugriznejo...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Ne vem. Ce je kak policist pocel svinjarije pol zadevo preiskuje specializirano drzavno tozilstvo. Za gnoja ki je vozil in pobegnil so pa v medijih napisali da ga bodo ovadili na tozilstvo. Dvomim pa da jim bo kdaj uspelo dokazat kdo vse je pomagal pri skrivanju... namrec za sankom vsi vse vedo ampak na sodiscu pa nihce ne bo hotel pricat...in tko bo tezko se ostale lopove zraven kaznovat

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Se strinjam.Če bi bilo kaj poštenja v državi in bi uradne osebe delale po zakonu bi povzročitelj sedaj bil v priporu.Kako se mi gabi ta komunistična republika Slovenija!!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.724
6.499
113
Kaj bi morali mediji objaviti? Saj so poročali o dogodku, sedaj je stvar v rokah kriminalistov in tožilstva.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič kaj veliko niso poročali. Slovenske novice in Dnevnik sta bila edina, ki sta sploh objavila imena, ostali niti ''neuradno'' niso hoteli/upali povedat imen. Glede na to, da pograbijo mediji vsak prdec od Kardashianovih, bi tak 'sočna' imena še s toliko večjim veseljem.

Pa noben ni šel poizvedovat za pričami, posnel njihove izjave itd. V vsakem drugem tako odmevnem primeru, bi o tem brali teden dni na vseh naslovnicah.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.724
6.499
113
Meni se zdi bolj pomembno, da priče izprašajo kriminalisti, kot pa novinarji. "Medijska obsodba" ni dovolj, da gre nekdo v zapor.

Občasno preveč zagnani novinarji tudi škodijo, se postavijo na eno stran in nekoga vnaprej obsodijo, čeprav se kasneje izkaže za nedolžnega (primer "Črni les").

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj je prav in kaj ne senzacionalistično-požrešne novinarje nič ne briga (oz. bolje rečeno lastnike medijev, ki jim denar pomeni več od integritete).

Nisem še namreč doživel, da bi sočno zgodbo pustili pri miru samo zato, da bodo lahko kriminalisti opravili svoje in da ne bodo vnaprej obstojali morebitno nedolžnih.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Je pravilno vpisana v zemljiško knjigo?
GURS: Vrednost nepremičnine je 51.210 €

Levi objekt:

Neto tlorisna površina stavbe (m2) 219,00
priključek na vodovodno omrežje Da
priključek na električno omrežje Da
priključek na telefonsko omrežje -
priključek na kanalizacijsko omrežje Ne
Dejanska raba dela stavbe
Stanovanje v samostoječi stavbi z enim stanovanjem v samostoječi hiši, v vili, v atrijski hiši, v kmečki hiši, v podeželjski hiši, v počitniški hiši, zidanica, v kateri je več kot polovica površine namenjena za stanovanje

Desni objekt:

Neto tlorisna površina stavbe (m2) 185,00
priključek na vodovodno omrežje Ne
priključek na električno omrežje Ne
priključek na telefonsko omrežje -
priključek na kanalizacijsko omrežje Ne
Dejanska raba dela stavbe
Hlev, svinjak, staja, drugi podobni deli stavbe za domačo rejo živali

To je res ocena GURSa??? Kaj se zajebavajo??? Res je treba it iz te gnile države, pa naj zgnjie in propade vse skupi!!!