Simobil - zavajanje?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Malo jim ne štima "drobni tisk".

Obljuba:

Eracun1.jpg

Dejansko stanje:

Eracun2.jpg

Hec je v tem, da omenjeno ugodnost obljubljajo VSAKEMU uporabniku. Nikjer ne piše nič o tem, da so izključeni tisti, ki so že koristili to ugodnost.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to je normalno...

Pise, da v primeru, da se odlocite ... blablabla...

Ti si se ze enkrat prej izgleda odlocil... in si sel nazaj na papirne poloznice, zdaj bi pa spet rad dobil to ugodnost? Kaj vse folk naredi za to, da dobi par € popusta
bonk.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Roko na srce-kolkrat po 6€ si pa že dobil popusta? Jaz sem pršparal kar lepo vsoto že..
Res je, da je bila napaka v sistemu, sam vseen... 3x po 2€... Kadiš? Ena škatla je več kot 2€. Greš ven na pivo? Eno pivo spustiš, pa imaš 2 €...

Pa ne govorim karkoli proti teb, ampak, kolkr smo že (nekateri) pršparal € na ta način...
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Seveda sem se že enkrat prej odločil. Ampak sedaj bi se pa spet
smile-1.gif
. Nikjer ne piše, da je to prepovedano.

Catch je v tem, da elektronski računi za operaterja predstavljajo nižanje stroškov (papir, kuverte, pošta...) in edino logično bi bilo, da bi ugodnost (ni nujno, da ravno 2 evra) veljala za ves čas trajanja elektronskega računa. Ne pa za prve tri mesece.

Nekako tako kot če bi plačevanje položnic preko elektronske banke bilo cenejše samo prve tri mesece uporabe, kasneje pa bi se cena izenačila s plačevanjem preko bančnega okenca.
bonk.gif

Tako da bom vsak mesec z največjim veseljem metal tisti papir v smeti in plačeval preko spleta - kot do sedaj.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Nekako tako kot če bi plačevanje položnic preko elektronske banke bilo cenejše samo prve tri mesece uporabe, kasneje pa bi se cena izenačila s plačevanjem preko bančnega okenca.
bonk.gif
Si kaj gledal cenik NLB Klik
frown-1.gif

Najprej je bila pristopnina in plačilo položnic brezplačno, potem so začeli zaračunavati pristopnino, potem plačilo položnic (le tega večkrat podražili). Nazadnje so ti ukinili papirne izpiske, sedaj pa hočejo še mesečno nadomestilo za uporabo Klika.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Besede si mi vzel z jezika. Sem že mislil pri prejšnjem sporočilu napisat, ampak nekako nima zveze z mobilno telefonijo.

GOTO Hypobank.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Obljuba:

Eracun1.jpg

Dejansko stanje:

Eracun2.jpg

Hec je v tem, da omenjeno ugodnost obljubljajo VSAKEMU uporabniku. Nikjer ne piše nič o tem, da so izključeni tisti, ki so že koristili to ugodnost.

V upanju na tromesecni popust (tudi jaz sem to videl), sem tudi jaz izbral elektronski racun, pa od popusta nato ni bilo nic! Zadeva bi bila zrela za kaksno inspekcijo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Inspeškcija, kaj imajo oni s tem
confused-1.gif
Si že kdaj slišal za reklamacijo? Če nisi to še koristil, bi se ti moral upoštevati popust.

B81

22. jul 2007
37.602
10.897
113
Kje se pa to sploh naredi?
Ker jaz vedno potem prek bankanet-a plačam, res BV, da mi položnico pošiljajo.
(lahko pa bi blo 2,2 eur, tolko so west blue)
grin1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
"... tako VSAK obstoječi in novi uporabnik, ..., prejme popust za naslednje 3 mesece v znesku 2 EUR mesečno."
Si obstoječi ali novi naročnik? Si že dobil 3 mesece popust? To je to.

Eni ste pa res ...

Hvala bogu, izkoriščaj luknje dokler lahko ... Ko ni luknje, pa si pač končal s tem.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
1.) sistem ima napako
2.) napaka se odkrije
3.) napaka se popravi
4.) eni tipi dobijo potrebo, da krivijo folk ki nikakor ni imel vpliv na napako
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Obljuba:

Eracun1.jpg

Dejansko stanje:

Eracun2.jpg

V upanju na tromesecni popust (tudi jaz sem to videl), sem tudi jaz izbral elektronski racun, pa od popusta nato ni bilo nic! Zadeva bi bila zrela za kaksno inspekcijo.

Jaz sem ga dobil na obeh številkah normalno...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Ne bi si mislil, da se ljudje sploh ubadajo s temi 2€ in da še o tem debatirajo na forumu
smile-1.gif