Simobil Smart20

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
jaz sem ravno nekje na meji. ne vem ali naj grem ali e.jezi me da so klici na Orto smartu dražji v omrežje Tušmobila, kot pa pri paketu smart20.ali se obeta kakšna sprememba, ali pa morda fiksna cena ne glede na omrežje?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Potem je še bolj zavajujoče Mobitelovo oglaševanje, kjer so klici zastonj samo ponoči in med vikendi...

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jaz sem imel do nedavna naročnino pri Mobitelu in Simobilu... In sem ugotovil, da Simobil uporabljam samo za SMS sporočila, kličem pa samo preko Mobitela... In sem sedaj Ukinil Simobil, ker se mi ne splača (95% ljudi je na m@), z tistimi 5% na Simobilu se pa raje na kafetu dobim kot pa da gobcam preko telefona... Pa tudi na stacionarca ne kličem nikoli. Wap pa uporabljam zelo pogosto! Račun je pa vedno med 25 in 30€...

Tako da sem verjetno jaz med edinimi, ki se jim ne splača iti na Simobil...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Jaz sem pa BIL na SiMobilu, zdaj pa nisem več. Zakaj? Ker imam dosti njihove nategancije s tem kako so poceni in dobri. Poceni recimo da so, ampak daleč od tega da bi porabil bistveno manj denarja kot za Mobitel.

Glavni problem pa je, da je že njihova pokritost s signalom GSM v povojih, internet pa enostavno ne dela.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Vedno berem kako mate probleme s GSM signalom na si.mobilu...jst sem na si.mobil že eno leto pa še nikjer ki sem bil nisem mel problemov s signalom GSM tko da jst res nevem ki vi živite da mate tko slabo....
shocked-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Vedno berem kako mate probleme s GSM signalom na si.mobilu...jst sem na si.mobil že eno leto pa še nikjer ki sem bil nisem mel problemov s signalom GSM tko da jst res nevem ki vi živite da mate tko slabo....

V Ljubljani - rondo pri Žalah, potem en del Dunajske, nekje v Šiški (ali so tisto že dravlje - bi znal kdo drug o tem kaj več povedat
grims-1.gif
).

Na Jeprci, ko zavijaš iz glavne ceste proti Škofji Loki - nekaj 100 metrov brez signala.

To so samo moja opažanja, sigurno je še precej takih hudo črnih lis v mestih.
smirk-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
<rekel bom takole če boš presegel 1000 min izhodnih klicedv v simobilovo omrežje mi daj na PM cifro pa ti častim višek nad 1000 min.>

To je tud men rekla referentka na CPU-ju, ko sem jo povprašal glede teh 1000 min...
evil.gif
.
Baje do sedaj še noben od ornk biznis mož ni imel preko 1000 minut pogovorov. Zato so tud tisti, k so paket spesnili skp pač dali neko 4 mestno cifro, pa je bla ta najbližja 3 mestni cifri
tongue-1.gif

On: Jaz sem na Smart 20 paketu-ravno čakam na račun, da si ga mal ogledam, če sm se kej nategnu
grin1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Vedno berem kako mate probleme s GSM signalom na si.mobilu...jst sem na si.mobil že eno leto pa še nikjer ki sem bil nisem mel problemov s signalom GSM tko da jst res nevem ki vi živite da mate tko slabo....
shocked-1.gif

Verjetno tam kjer sploh ni signala oz. malo lovi M. in malo S! Jest mam že 4leta na S! eno cifro pa še nikoli problemov.

Mi pa v kakšnih krajih, tako M. kot S! signal čudno skačeta.

lp

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Potem je še bolj zavajujoče Mobitelovo oglaševanje, kjer so klici zastonj samo ponoči in med vikendi...
prosim podpri tole z argumentom ...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Npr. tista reklama o počasnem govorjenju, ki se vrti na radijskih postajah.
smile-1.gif

Igra na vižo zastonj pogovorov... po drugi strani pa to velja le za nočne in vikend pogovore.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Se je še komu zgodilo, da mu po prehodu na Smart20 niso več pošiljali računa oz. ker imam naštimano, da mi direkt trgajo, tudi tega ne delajo več? So me potem povezali na paket Smart0?
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne sekiraj se, dobite račun treba pa ga je temeljito preveriti da ne bo kasnejših težav.

l.p. b

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
ni blema sploh, vzemite si čas. bom potem še sam preveril
write.gif

sodeč po spremljanju porabe skozi mesec ne bo dosti dela
cheer.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Borovnicevec, za tebe (ker smatram, da bos vedel odgovor):
1000 minut klicev v stac. omrezje je zastonj. OK
Vprasanje: stacionarno stevilko (npr.: 01 1234567) stranka prenese na SIOL, kjer pa se telefonija vrsi na VoIP. So klici se vedno zastonj, oz: je to se vedno "stacionarna" stevilka??

Lp