Simobil, htc 8S, desire x, ace2, xperia go

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Ni trgovina, je tista točka (štant) sredi hodnika tam blizu Mladinske knjige (bišva knjigarna Novak). Sem pa bil tudi v njihovi trgovini v BTC-ju. Sem vprašal, če imajo črnega za pokazat, pa so mi rekli, da imajo samo zapakirane in da jih ne smejo odprat. Tisti fant v Cityparku pa ni imel težav s tem. No, potem, ko sem si ga ogledal sem ga kupil prek Bolhe. Na mobitelu imajo trenutno samo bele.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja črni desire X so kar iskani, si.mobil je pobiral rezervacije, ta teden je prišla pošiljka vendar so že vse oddali...mogoče bo še kakakšna pošiljka do konca januarja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Skoraj zraven Mobitelovega centra
smile-1.gif
Na sliki sem oznacil z rdecim krizcem ... Je pa bolj "stojnica" kot pa prava stacuna ... Gre pa za pooblasecenega prodajalca - Omnico

skitched-20130120-162811.jpg

Prodajna_mesta_-_Si.mobil_d.d.-20130120-163328.jpg

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Kaj si ti dobra duša...
še narišeš ne samo napišeš.

Sicer pa sem vprašal zato ker sem včeraj brskal po si, pa sem našel samo trgovino v piramidi, pa areni, in mi je sedaj tale CP mal ven tolkel. Pa tudi v glavi ga nisem imel,
Je pa res da nisem cele dneve v CP, včasih me več mesecev ni v njem... in takrat zna hitrokak štant zrasti.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj si ti dobra duša...
še narišeš ne samo napišeš.

Sicer pa sem vprašal zato ker sem včeraj brskal po si, pa sem našel samo trgovino v piramidi, pa areni, in mi je sedaj tale CP mal ven tolkel. Pa tudi v glavi ga nisem imel,
Je pa res da nisem cele dneve v CP, včasih me več mesecev ni v njem... in takrat zna hitrokak štant zrasti.

Tudi jaz sem samo obcasno v Cityparku
smile-1.gif

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Enako velja zame. Sem jo opazil samo zato, ker sem se zadnji mesec začel spet bolj zanimat za nakup telefona. Simobila v bistvu niti ne porajtam, ker sem na Mobitelu že od vedno. Tokrat pa je bil simobil edina šansa za videt črn aparat.
smile-1.gif

Aja, pa včeraj so imeli najmanj dva črna na tej stojnici. En je bil v vitrini, drugega pa je iz predala potegnil.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
bom probal, samo ne vem zakaj v testih piše da ne podpira flasha poleg tega če kje kliknem na link get adobe flash, mi adobe napiše odgovor da gsm ne podpira flasha. Sicer sem neko verzijo 2.+ potegnil dol pa se ni zgodilo nič, oziroma me je vprašal ali odpre v html ali v write office. če ga pozenem iz mape mi napiše, da tega dejanja ne more odpreti nobena aplikacija. Če ga odzipam, ne najdem nobenega instal fajla oziroma ne vem kater bi to bil

Nisi kliknil na link? Tam je obrazlozeno s cim gledat RTV video, ce ni podore za flash... Res pa, da je bolj misljeno za live spored...

Flash na mobilnih napravah je prakticno "mrtev"...
Slovenske novice si mi napisale tole:
“ Za predvajanje YouTube videov potrebujete flash podporo.“
Zdaj moram pa na yt iskat tist okar je bil link na sn. Yt sicer bolj ali manj dela, včasih mi napiše da posnetek ni prilagojen mobilnemu predvajanju.