Siljenje s predčasnimi volitvami...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
KSZ, če sem čist pošten in iskren, če seveda govorim v če-jih, če Jankoviæ sestavi stranko iz takih ljudi kot se govori ala Lahovnik ipd. in ljudi iz stroke in gospodarstva Janša enostavno bo spakiral kufre, ker mu nima s kom ne ščim parirat na volitvah nima ne strokovnega kadra ne koga, ki bi mu bilo omembe vreden vsi sami dupliči.
Mi trenutno ne potrebujemo politikov to nam je jasno upam, da vsem trenutno potrebujemo ultra hitre lobiste, ki bi znali privlečti invsestitorje in svež kapital v državo posledično hitra nova delovna mesta obrat gospodarstva in splošni napredek zmanjšanje socialnih transferjev z povečanjem zaposlovanja na vseh možnih ravneh, kdor ni zaposljiv naj se prekvalificira al pa raus.
Če bo prišlo do tega da g.Jankovič sestavi svojo listo se ji pridružim, ker se mi zdi edini, ki bi ga htel gledat sploh v parlamentu naslednjih 4 letih koalicijo pa naj nikakor ne sestavlja z nobeno od obstoječih strank, ker nima smisla sami odpad za na smetišče zgodovine, sicer parlament bi potreboval popolno strukturno reformo sam, najbolje da kar organizirajo forum namesto parlamenta po starogrškem receptu 10 (županov) 20 (strokovnjakov) 10 (ljudi iz stranke, ki volitve dobi) in udeležbo, če že plačo dobivajo tudi naj imajo 100%.

Jaz sem za predčasne volitve in jih podpiram to je pač moje osebno mnenje.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Saj ne rečem da Jankovič ni veliko naredil, toda kako? Pufi, kateri bodo Ljubljančane ustavili v razvoju, kupovanje in spreminjanje namembnost zemljišč za svoje potrebe...... poleg tega Lahovnik ni mož besede, ko bo šlo vse v maloro bo zopet popihal. Jankovič ima srečo da mu pravosodje ter razni regulatorji spregledajo njegova negativna dejanja. Pač politika ga je nastavila, tako bo tudi letel.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ko ravno omenjaš Jankoviča: po čem sodiš, da bo pa ravno on kaj boljši, kot je obstoječa garnitura znanih političnih obrazov? A zato, ker vsi govorijo o njem? Že res, da zna prodajati, ampak po drugi strani pa se tudi ve, da se v vode, kjer mu je jasno, da ne bo imel v prvi vrsti lastne koristi, ne podaja. Tako je bilo v Mercatorju, tako je zdaj na občini.
Praviš, da ima za sabo dokazane managerske rezultate. Ima jih tudi recimo Miloš Kovačič, ima jih tudi Sandi Češko in še bi se kdo našel. Zakaj se torej ne dela propagande, naj oni zasedejo premierski stolček? Je NigelM dobro napisal - vse je del političnega marketinga in na tem področju je Jankovič mojster, pa četudi prodajanja megle. Kar pa je daleč od tega, da je to garancija za boljše čase.
Mimogrede - če se prav spomnim, je tudi Metod Dragonja dosegal kar zavidljive rezultate v Leku. Lahko isto rečemo tudi za njegovo delo na gospodarskem ministrstvu? Ali če gremo še naprej - bi bil tudi on odličen mandatar?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
A teb se zdijo pufi problem, meni osebno ne, kdo je danes sposoben narest kej brez pufov, cel svet je v pufih vsi so zapufani takšen je trend danes. Pufi se vrnejo stvari ostanejo glej tudi, če ga banka zapleni rečmo štadion ja kam ga bo odnesla nikamor tam bo še vedno vendar bo drug šef namenu bo še vedno služil. Jst sem do pred leti razmišljal tudi pri nas tu v Celju so veliki pufi ga skoraj ni junaka od koga se objekt sveti v Celju da ni v pufih sicer danes bolj tanko piska vendar še piska ampak tudi to se bo enkrat končalo.

Danes sem pač tako rekoč srečal znance izpred rečmo kakih 5 let takrat uspešni podjetniki živeli lepo normalno se obnašali takrat in danes sam z razliko, da danes bežijo ven pa to so mladi izobraženi ljudje in tukaj vidim velik problem za prihodnost, če nam iz države pobegnejo visoko šolani kader bomo ostali brez dodane vrednosti na delovno mesto in posledično tudi brez razvoja, kaj bomo pol.
Brez razvoja ni napredka in kako to pelje vsi vemo.

Zato ne se obremenjevat s krediti in pufi to je stvar tega kvazi kapitalizma, ki ga imamo v SLO in še bolj kvazi oblike EU, ki smo jo deležni sicer če bi gledali karakteristično on zemljevid iz gospodarja prstanov smo mi lepa Šajer-ska in mi mali hobiti se podajamo v middle earth. Sicer Smešno vendar kar nekako povezujoče.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pač politika ga je nastavila, tako bo tudi letel.
To je pa 3. del zgodbe, ki ga namenoma nisem izpostavljal. S takšnim političnim botrstvom in finančnim zaledjem bi morda tudi komu drugemu kaj uspelo.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sej jst nisem nikjer trdil, da bo govoril sem o "ČE" bi baba imala muda nebi joj trebo djed.

Ne glede na vse kaj tipu očitajo in kaj mu govorijo. Je edini, ki se trudi in ne sam govori tudi nekaj pokaže in za tem tudi stoji, žal je edini s hrbtenico od vseh teh upognjenčkov, ki jih mamo trenutno v parlamentu. Jankoviča poznajo po celi EU, ga ni direktorja ob bilo katere firme s katero sem bil v preteklem letu na sestanku ali na sejmu v kontaktu, da mi ga ni omenil in to v lepi luči, a ve kdo koliko mi je kdo omenil kakega našega ministra za gospodarstvo al bog nedi premierja noben.

Nekoč pred davnimi časi so o sloveniji in slovencih govorili kot o poštenih ljudeh, danes tega ni je sam en kup zagrnjenih zablojenih in zateženih osebkov, ki ne ve kam bi se dal in si išče izgovore pri partizanih, ustaših in nevem ti kje, vse to mu je krivo ker se mu ne dvigne.

Ko si bojo ljudje tukaj popravili samo podobo in dojeli, da je denar stvar prehodne narave in stvar za katero je potrebno umret in avto stvar potrebe in ne statusni simbol bo tudi ta naša dežela lepša za živet. Hvala bogu, da vas je ogromno s kmetov doma, tak vsaj lačni niste problem bi nastal in bo nastal ko kmetov ne bo več, ko bodo pošle še zadnje subvencije in nadomestila, ko bojo banke opravile svoj pohod itd. tega ne želim nobenemu, da nebo pomote vendar čas je da se ukrene nekaj in nujno čimprej drugače se nam obeta kolonizacija EU z naše strani, tak ko so v času juge hodili iz BIH, HR in SRB k nam tak bomo mi gor ali dol. Ne smemo dovoliti, da nam vzamejo še to kar mamo in to je dostojanstvo in moč odgovornosti, katero smo prevzeli 91. Sedaj smo sami na svojem a če bo šlo tako bomo gledali po RTL, kaj se dogaja z našim na njihovem.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jankovič na srečo na nivoju države nikoli in nikdar nima šans.

Predvsem tudi na mojo srečo, ker tipa organsko ne prebavljam in bi ob njegovem pohodu na tapravo oblast res takoj preselil "life in biznis" na npr. Ciper, kjer pa bi spet bil sosed s familijo Jankovič, tako da tudi to je en drek potem
smile-1.gif
.

Jaz bi volil neoliberaliste. Ki pa bi v Sloveniji dobili verjetno manj kot 1 % glasov, tako da se njihove zmage še dolgo ne nadejam
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:

Jaz bi volil neoliberaliste. Ki pa bi v Sloveniji dobili verjetno manj kot 1 % glasov, tako da se njihove zmage še dolgo ne nadejam
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Who the [censored] so ti? A jih sploh mamo al spet neko kvazi poimenovanje za predčasno emigrirani komunajzerji.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Jankovič na srečo na nivoju države nikoli in nikdar nima šans.

Predvsem tudi na mojo srečo, ker tipa organsko ne prebavljam in bi ob njegovem pohodu na tapravo oblast res takoj preselil "life in biznis" na npr. Ciper, kjer pa bi spet bil sosed s familijo Jankovič, tako da tudi to je en drek potem
smile-1.gif
.

smile-1.gif
.

LP,
PIC

Sreča, ali nesreča, da nisi ti večina, na žalost se zelo motiš in v masivnih okoljih in okoljih, kjer ljudje hodijo na volitve bo imel kar dobro podporo glede na vse projekcije, ki so jih dali delat za celo slovenijo, zato lahko pravim, da big "J" nima šans s tanovim little "J".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
KSZ, če sem čist pošten in iskren, če seveda govorim v če-jih, če Jankoviæ sestavi stranko iz takih ljudi kot se govori ala Lahovnik ipd. in ljudi iz stroke in gospodarstva Janša enostavno bo spakiral kufre, ker mu nima s kom ne ščim parirat na volitvah nima ne strokovnega kadra ne koga, ki bi mu bilo omembe vreden vsi sami dupliči.
Mi trenutno ne potrebujemo politikov to nam je jasno upam, da vsem trenutno potrebujemo ultra hitre lobiste, ki bi znali privlečti invsestitorje in svež kapital v državo posledično hitra nova delovna mesta obrat gospodarstva in splošni napredek zmanjšanje socialnih transferjev z povečanjem zaposlovanja na vseh možnih ravneh, kdor ni zaposljiv naj se prekvalificira al pa raus.
Če bo prišlo do tega da g.Jankovič sestavi svojo listo se ji pridružim, ker se mi zdi edini, ki bi ga htel gledat sploh v parlamentu naslednjih 4 letih koalicijo pa naj nikakor ne sestavlja z nobeno od obstoječih strank, ker nima smisla sami odpad za na smetišče zgodovine, sicer parlament bi potreboval popolno strukturno reformo sam, najbolje da kar organizirajo forum namesto parlamenta po starogrškem receptu 10 (županov) 20 (strokovnjakov) 10 (ljudi iz stranke, ki volitve dobi) in udeležbo, če že plačo dobivajo tudi naj imajo 100%.

Jaz sem za predčasne volitve in jih podpiram to je pač moje osebno mnenje.

Se prav ti bi neke "nove" obraze......a volil bi človeka katerega gor držijo stari obrazi (prenekateri iz ozadja...Kučan....Isajloviæ .....Golobitz

Ti bi nova delovna mesta.......pa sej nas je preveč za eno malo Zagorsko Ultro...

Daj zbistri si malo misli....ti dam čas....in me razsvetli kako si to predstavljaš vse skup
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Ti bi neoliberalce po neoliberalcih...

Pa takih kot sta vi2 z boykotom je mene najbolj strah...vama levaki prodajo nov obraz za malo malco
frown-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Verjetno bi me pa potem kak "pjanček" po nesreči "posred čela - i tako pet puta".
crazy1.gif

Zdej al si "glavonja".......al si pa uporan dečko pa še po prvem ne bi hotu umret
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Ti bi neoliberalce po neoliberalcih...

Pa takih kot sta vi2 z boykotom je mene najbolj strah...vama levaki prodajo nov obraz za malo malco
frown-1.gif

Stari, dej ne nor z levaki
smile-1.gif
.

Jaz bi une "grde" neoliberaliste mel ala Mico Mrkakic, prodal vso "srebrnino", zdesetkal javni servis, privatiziral vse mogoce itd.
smile-1.gif
.

Takih idej se lavaki in desni bojijo. Navsezadnje so iz istega politicnega gnezda
smile-1.gif
.

http://en.wikipedia.org/wiki/Neoliberalism

Evo, to je to.

Zdaj mi pa povej, kdo v Sloveniji bi tole izpeljal in po kakšen čudežu bi za tole sploh imel podporo?
smile-1.gif

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Hm...takih idej se tud jaz mal bojim.....pol bomo "svi goli pa ko šta voli"....bom še unmu u temi o pištoli prav dal
smile-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sej ni tko vse črno in belo in kot je tebe strah mene pa prav veseli, da obstajajo taki kot si ti. Problem nastane oz. izziv če se hočemo uskladit. Ni stvar nemogoča.

Nisem omenjal novih obrazov, ker tu ni rešitev temveč ljudi iz stroke ljudi z potencialom, znanjem in sposobnostmi, da uresničijo svoje besedičenje in nakladanje, ki smo ga deležni vsaki dan. Ne zamert toda tu si ti Kameleončiču odzadaj jst ne podpiram levanku ali desanku nego dejstva in dejanja in samo to šteje ti pa kako predalčkaš ljudi naj bo to tvoja stvar in ti jo prepuščam pri meni je vedno obstajala delitev na sposobne in nesposobne. In če hočeš direktno tudi odgovor na to glej si poslovanje Merčkatorja z Zokijem (ne samo rezultate tudi razpoloženje v podjetju) in po Zokiju z [censored]čkotom ni vse isto ljudje so tisti, ki ti lahko povedo ne sprašuj muh podrepnic ampak une delavce, ki vsak dan delajo. Pa ti bo vse jasno. Kučana pa Jankoviča nebi jst preveč predalčkal skup (Žlahta strgana plahta. press)...