Shranjevanje kolesarske ture na spletu

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Zanima me ena stvar. Obstaja kakšna zelo dobra spletna stran, kjer se da shranjevati garminove ture oz. shranjene vožnje? Nekaj takega kot je TrackBox , ampak opažam, da je vedno bolj mrtev, tako da mi ni glih več za deliti podatkov z njimi .. Super bi bilo, da bi ta stran bila nekaj takega, kot je ta spletna stran, kjer se da od drugega uporabnika prenesti dol garminovo datoteko, ter si jo shraniti v svoj garmin in se voziš po njegovi prekolesarjeni progi.

Na RTVSlo imajo rubriko S kolesom, kjer imajo podrobno opisane kolesarske ture s slikami. Nimajo pa ničesar, kjer se bi dalo prenesti njihovo datoteko iz garmina na garmina, kar bi bil zelo rad, da bi imeli to, ker njihove slike so nenormalno lepe.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
A garminov connect si že probal? Rabiš pa gpx format datoteke, nima veze a je od garmina ali ne. Probaj kak bikemap.net recimo.

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
to sta strani za cel svet ali samo slovenijo ... ker tisti trackbox je prikazana kot samo slovenija ... kar mi je všeč ... samo ni tanimiv. Sem probal tistega garmin connect, pa mi ni všeč.