Sezona brazilcev na sesalcih je tu...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tu so prvi sončni pomladni dnevi.

Sonček sije, ptički pojejo, pa brazilci spet divjajo mimo mojega okna.
bonk.gif

A so policaji kaj naštudirali čez zimo, kako bi te med avti in pešci vijugajoče debile na sfriziranih skuterjih malo na realna tla postavili???

Druga disciplina so pa ta težki brazilci.
Ti so kot kaže zelo optimistični, saj grejo čez 200 po Celovški kljub temu da niso še nič ogreti od zimskega spanja in da je pesek ponekod še na tleh. No, enega so že nalagali 2 uri nazaj v bližini KC.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ah ja sem tudi jaz dolga leta živel ob Celovški in to je res neznosono, ko brazilci ob 1 zjutraj gore dole, gore dole po celovški
bonk.gif

sočustvujem s teboj :
smirk-1.gif

p.s. a si v bližini optike Aladin doma, ker tam so najžešæejši
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pri debilih težke kategorije je dobro to, da ponavadi naravna selekcija poskrbi za njih, pri [censored]čkih pa bodo policaji morali nekaj naštudirat

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

tud v MB je polno sesalcev ... 300m prej se ga že sliši kak bo mimo leto ... živce mi trgajo ... sem že študiral kak debelo zajlo naj kupim, da jo nategem čez cesto
evil.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
ah ja.... vem kako je to... so imeli krožno dirko speljano mimo našega bloga
in vedno so se spravili po kosilu, ko je čas za spanje..... in potem na vsakih 5 minut jih je 5 komadov letelo mimo
bonk.gif

zanimivo da so prišli policaji v zasedo
grin1.gif

zdaj pa je večni mir..... ker smo se odselili v vukojebino
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Tudi kak bolj ta močen ribiški laks bo opravil nalogo, I'm sure
zmaga.gif

sploh v višini vratu, da bi jim pol lahko reko zakaj se tak brezglavo vozijo okoli
hysterical-1.gif

ltd

Pripravnik
5. sep 2007
100
2
18
K sreči sesalcev v našem koncu ni toliko, zato pa je več težkih mrcin. Hecno, celo pri nizkih obratih (čez naselje) povzročajo toliko hrupa kot tovornjaki.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
grupa bolnikov in njihov post. lepo da privoščite drugim slabo, ker si sami ne morete privoščiti dobro.

danes še lepih 100km za nama v tej sezoni. in odločitev da motorja ne prodava.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
seveda nobenemu ne privoščimo hudega ... ampak eno je uživanje v vožnji z nekim poštenim motorjem s katerim si lahko vsaki dan narediš izlet ... eno pa je 12urno naganjanje po ulici gor in dol z skuterjem in brez čelade ... po možnosti se tud trije peljejo na skuterju, če je sila
bonk.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
sej se ne gre o motoristih. prav tečni so ti brazilci na fenih. zanimivo da jih v mb največ vidiš v centru mesta, kjer je prepovedan promet za motorna vozila. pa brez čelad seveda. pol pa slalomirajo tam med ljudmi.
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
seveda nobenemu ne privoščimo hudega ... ampak eno je uživanje v vožnji z nekim poštenim motorjem s katerim si lahko vsaki dan narediš izlet ... eno pa je 12urno naganjanje po ulici gor in dol z skuterjem in brez čelade ... po možnosti se tud trije peljejo na skuterju, če je sila
bonk.gif
Ja pa, piz.. no.
Na regionalki te nihče ne vidi (no, morda kakšna srna, divji prešič ali pa kakšno veverco ustrašiš), po centru pa precej veverc (na dveh nogah) ustrašiš
cheer.gif

Mater ste neumni, pa stvar je tako simpl
grin1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
je kakor pač je. enim je življenje sedenje v lokalu, enim ribanje avta, drugim šiht, tretjim pa sesalec. jaz sem jih od nekdaj imel polno kapo, sploh ker je sesalec povezan s travo, pa lsd, pa še kaj zraven. ampak v čem je razlika med sesalčcem in med ninja driverji. kukr je ninja sirsa od sesalca, tok je bik od telička. brez čelad sta oba, sam da en sesa gor dol po ulici, en se pa suvereno prpelje od bloka do kafiča.

upam, da peščica zelenih ninj, ki so normalne ne zameri.