sex z...

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Sem pred kratkim spoznal eno mamico tako preko neta in se z njo tudi dobil in se lepo imel en večer. Ker pa to ni bila prva sem se odločil da bom malo predebatiral naslednjo stvar.
Skoraj vsaka poročena ženska s katero sem se dobil mi je rekla, da je doma vse po nekem istem sistemu in da se možje doma ne znajo potruditi, da bi stvar malo spremenili in ne bi vse vsakič počeli po istem kopitu.
Vedno več žensk išče avanture preko neta in lahko rečem, da sedaj popolnoma razumem dr. Ruglja, ki je rekel, da moški doma ne znajo zadovoljiti ženske.
Kakšne mnenje kaj imate alterke?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Kot bi reku alkoholik - KURVE
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
pa žena je mogoče kaj spremenila?
ali se drži ustaljenega ritma kot pijanec plota (in pričakuje da bo mož vsak dan drugače)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Vsaka vezana ženska, ki da kaj nase, ima ljubčka.VSAKA.Ne glede na to, kako njen tip zgleda, kolk keša ima, kak dolgega ima..

Zakaj? Ker se seksa z enim tipom več let vsaka naveliča.Razmerje postane dolgočasno, rutinsko...Za lažje razumevanje: ko ješ prvič v lajfu jabolčni štrudelj, ti je super.Če je res dober, ga lahko ješ dolgo vsak dan.Pol se ga pa navoliš in hočeš sprobat še prekmursko gibanico, pa čokoladni sufle, pa panakoto..

Čist enostavno.Vsaka normalna baba rada v lajfu sproba več palic.In to, če je enemu kao obljubila zvestobo, še ne pomeni, da bo do smrti koristila samo njegovo palico.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
evo to si lepo napisal. In velika večina si potem ko si dobi nekega novega tega kar lep čas potem tudi drži.Vem pa tudi jaz da kar veliko nepotešenih žensk hodi okrog nepotešenih in naveličanih domače telovadbe.
Morda to niti ni kaka slaba tema, morda pa se kaka ženska oglasi in kaj bolj konkretnega napiše in sicer v smislu "Jaz pa ne varam in sem zvesta
hysterical-1.gif
"

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Kak že gre ono "sve su žene kurve, izvini majko i ti si žena"?
Da povem svoja zapažanja, bližam se 40 letom in v tem času sem marsikaj videl in dal skozi.Imam en kup znancev, kolegov, prijateljev etc. Z vsemi s katerimi sem se pogovarjal o tej debati, smo ugotovili, da ne poznamo nobenega zvestega, pa naj si bo to ženska ali pa moški, je pa res, da redkokatera ženska to prizna.
[censored] ga, taki smo-vsi krvavi pod kožo.
Lp.,

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
"Kakšne mnenje kaj imate alterke?" piše v uvodnem postu. Je to bilo spregledano ali ste se do sedaj oglašale ženske? Tako mimogrede.
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj za ženske lahko kar jaz odgovorim " Jaz ne varam sem zvesta in potešena skoz"!
hysterical-1.gif

Po moje itak lahko vsi napišemo mnenja, navsezadnje tudi mi pritiskamo
evil.gif

No pa da smo pošteni če bi katera ženska napisala, da ima vsak vikend drugega bi mi napisali, da je kurva, če pa to napiše dec je pa AS.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj ne boš verjel ampak to sem se večkrat vprašal tudi jaz. Sam moja sigurno ne hodi kam drugam
hysterical-1.gif

Saj sicer pa velja dokler ne veš ne boli
zmaga.gif
velja za oba spola

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Samo to bom rekel, kogar žena vara, si je sam kriv ! Dec svojo ženo doma tko zrihta, da žena nima potrebe zavijat drugam.
Pa še nekaj....ženske ne varajo samo zato, ker je sex postal dolgočasen, ampak zato, ker se VI takozvani deci ostali na isti stopnji, kot ste bili, ko sta se spoznala. Ona je šla pa dalje....
...pa pogovor, pogovor je nujen v zakonu, pogovor o vsem ,o vseh, pa magari o njenih čevljih...

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
ksz: Varajo pezdeti. Ostali končajo zvezo, ki jim ne ustreza in gredo naprej.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to ni varanje to je samo občasna popestritev eni znamo drugi pač ne
evil.gif

In kaj je narobe če si malo popestriš?

Drugače pa jaz sem dober po duši in dekletom v krizi pač priskočim na pomoč
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sicer ne vem ali si samski ali ne, ampak jaz bi na tvojem mestu razmisli, da kdo ne servisira tvoje. Se ti ne zdi, da si tudi ti dolgcas po dolocenem casu?

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ostati zvest in izpolnjevat zaprisezeno je nekaj vec....Treba je kot prvo biti clovek in clovek ki je ze slisal za moralna nacela.... Toda moz zboli in nepotesena zena gre takoj onegavit za prvi vogal ker ni potesena.
Zivalski nagon se je treba navaditi krotiti in ga imet pod nadzorom...
Danasnje lahkomiselne zene pa tudi moski ki praviloma izhajajo iz druzin kjer se o moralnih nacelih ni govorilo oziroma jim jih ni imel kdo dati pa morajo zivalski nagon potesiti v trenutku ko med nogami zascemi....Saj isto je pri psih,mackah ,zajcih...le da te zivali se nimajo za "cloveka"

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Sicer ne vem ali si samski ali ne, ampak jaz bi na tvojem mestu razmisli, da kdo ne servisira tvoje. Se ti ne zdi, da si tudi ti dolgcas po dolocenem casu?

Jaz svoje znanje izpopolnjujem z MILFicami in to potem prenašam domov, torej sem skozi v koraku s časom in moja na to da bi šla drugam niti ne pomisli.
Če pa bi šla, pa tudi ni nobeden problem, svet se vrti naprej.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Kako je s poročenimi ne vem, ker sem zaenkrat še priden in ne nagajam drugim
evil.gif
. Sem pa že tolažil nekaj pravkar ločenih/med ločitvijo.