Sex s sosedo

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Obstaja tudi opcija da sta milfa in njen v odprtem razmerju in niso skoki čez plot za oba noben bavbav - novodobno svingerstvo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:

Pozdravljen,

najprej bi te vprašal, če si ti sploh pismen? Iz tvojih postov oz. zmazkov lahko mirno rečem, da ti je pravopis španska vas,
o internetnem bontonu (če si že morda slišal da to sploh obstaja), pa raje nebi začel.

Zanima me tudi, kje si to prebral: "če bi sosedo v minico ruknil, ker je poročena in ima otroka!! " ?

In kaj to sploh pomen?

Glede na tvoj odziv, lahko rečem, da je tvoj IQ na nivoju sobne temperature oz. da te nebi preveč užalil,
giba se nekje med sobno temperaturo in tvojo številko noge.

Zaradi mene lahko Admin to temo tudi izbriše, se pa točno vidi, da so nekateri še v kameni dobi in kresilnim kamnom,
med tem ko se z nekaterimi da lepo izmenjati mnenja in izkušnje, čemur so forumi tudi namenjeni, da poklepetamo in
izmenjamo nekaj besed glede na izbrano tematiko.

No, si že poklepetal s sosedo?
Mi bi zdaj poklepetali s tabo o tvojih najnovejših izkušnjah.
cheer.gif

Je res pristavila kavo? Je bilo to tudi vse, kar je pristavila?

Mimogrede, v tvojih literarnih črticah naravnost mrgoli mest, kjer manjka vejica, kronično pa tudi narobe zapisuješ besedo nebi. Piše se namreč narazen. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi.

Kako to zveni v praksi, pa si najbrž slišal iz mičnih ustec sosede, pri kateri si bil na kavi.
evil.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:
Omenil sem samo to, da je imela oblečeno mini krilo oz. minič.

moja sodelavka je bla danes oblečena v minič, pa luštna je ko raketa...pa tut ima otroka in se rada nasmeji vsakemu.

Jo bom jutr mal povprašal

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi. Ne bi.

Torej ti bi....samo mal fino se delaš
grin1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
kaj zdaj? Kako je bilo na kavi? Akcija ali ročno delo potem doma?

P.S. Vsekakor, ker gre za poročeno sosedo, bi počakal, da naredi prvi korak. Če ne, lahko da boš imel gimnastiko z možem, ko mu bo povedala, da se sliniš okoli nje.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
shocked-1.gif

Kva, če sta se skup sprijela, pa zdaj ne moreta narazen?
crazy1.gif

Naj jih gre no eden mal polit......
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Ma ne, bil je nesporazum.
Soseda ga je povabila na kavo, on jo je spil in odšel domov
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če ti ne bo ratal, se odjavi iz Alterja . Bl bi blo pametno jo ruknit pa pol se hvalt.
Je pa tko kot je eden napisal. Vidva se palta sam izza sten se pa sam pozdravta. Sej ni lepo, je pa zravo.

a mislte, da se je odjavil?
....v kroniki ni tud nič
sprasujem se.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Pomoje je bilo pa takole.

turboforma se je ob 18:00 narisal na milfikinih vratih. Ona ga je pričakala v miniču z širokim nasmeškom na obrazu. Prijazno ga je prijela za roko, ga odpeljala v spalnico. Možakar se je hitro slekel in ulegel na posteljo ter nestrpno pričakoval kaj ga čaka.
Čez nekaj minut so se odprla vrata in v sobo je stopila milfika za roko držoč svojega petletnega sina in mu dejala: "Poglej, tak boš če ne boš jedel špinače"
evil.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Ne samo to. Če je bil, recimo, gladko zavrnjen, je gotovo žena povedala svojemu možu zanj in za njegov predlog.

Kako se bodo zdaj gledali, če se bodo srečali na hodniku, stopnišču, pred blokom, v kleti?

Mislim, a je (bilo) vredno?