Sex s sosedo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
@turboforma....a ko (ČE) bo stokala bos tud tak grammarnazi da ne postavlja pravilno vejic me oh, ah....bodi se tam strikten...mogoce jo bo pa vzburjal
tongue-1.gif

turboforma

Zelenc'
31. jan 2013
24
0
1
@lanos

Omenil sem samo to, da je imela oblečeno mini krilo oz. minič.

Ti pa nam lepo prosim povej, kaj v vašem jeziku pomeni, kakor navajaš;

" ..če bi sosedo v minico ruknil, ker je poročena in ima otroka!! " ?

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
bonk.gif

V našem slovenskem jeziku, se da lepo prebrati in razumeti.
(Vsi vedo, sam ti ne)

Fant, ne mislim se več ukvarjati z tabo in tvojim "resnim problemom". To je za v temo "vroče zgodbice" oz. bolj tople... če ne že hladne

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Če ti ne bo ratal, se odjavi iz Alterja. Bl bi blo pametno jo ruknit pa pol se hvalt.
Je pa tko kot je eden napisal. Vidva se palta sam izza sten se pa sam pozdravta. Sej ni lepo, je pa zravo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če ti ne bo ratal, se odjavi iz Alterja. Bl bi blo pametno jo ruknit pa pol se hvalt.
Je pa tko kot je eden napisal. Vidva se palta sam izza sten se pa sam pozdravta. Sej ni lepo, je pa zravo.
hysterical-1.gif
še bolj zanimivo pa, da tud ona bere alter.
Sicer pa, on lahko napiše karkol.... zahtevamo dokaz, da jo je. Vsaj njeno telefonsko, da jo vprašamo (če že posnetka ne bo)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Nej si bejba na rit s šminko napiše "ekskluzivno za Alter" ali pa kaj podobnega ter to pol pofotka in objavi
grims-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:
Pa folk kaj je z vami? 3/4 komentarjev je smešnih, al pa foušija gori iz vas, tipično Slovensko!
Le redki, ste sposobni komentirati na nivoju, kako to lahko poteka v realnosti, ali pa imate s tem res izkušnje.
Rad bi se vam zahvalil za vaše mnenje (enim bolj, drugim manj).

Aja pa da ne pozabim omenit: danes zjutraj sva se s to žensko srečala v dvigalu ko sva odhajala v službo (imena nebi izdal).
Bla je oblečena v takem miniču, da sm kar trdo sline požiral ko je stopila k meni v dvigalo. Pogovarjala sva se o službi
in ko sva izstopila me je prosila če ji pomagam odnesti eno vrečko do avta, v zahvalo pa me je danes ob 18:00 povabila na kavo,
ker je menda do 21.00 sama doma
grims-1.gif
kul, zastonj varuška v svoji pravljici boš.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik turboforma pravi:
@lanos

Omenil sem samo to, da je imela oblečeno mini krilo oz. minič.

Ti pa nam lepo prosim povej, kaj v vašem jeziku pomeni, kakor navajaš;

" ..če bi sosedo v minico ruknil, ker je poročena in ima otroka!! " ?

Na tvojem mestu bi 100x premislil kaj bi počel, ko boš pri njej na kavi... Ceno popoldanskih telovadb boš lahko plačeval celo življenje; al pa bo to ceno plačeval nekdo drug..

Slučajno pa sem opazil eno anketo - https://www.1ka.si/a/39250

Za tole anketo si ta prav...

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa sej se jih ogromn okol dol daje.....kje bos ceu lajf z eno in isto osebo no....eni si se kr lazete?
grin1.gif

Verjemi, da si ne lažemo - vsake zadeve pa se je potrebno lotit po stopnjah. Meni na kraj pameti ne pade, da bi se dol dal z žensko, ki je v razmerju. Naj se losa tipa, ki ji gre na živce in naj zaživi sama in svobodno. Potem pa se lahko pogovarjamo naprej... Samo za kaj takega pa je potrebno imet pogum, odgovornost, spoštovanje - tega pa v današnjem bedenjaku ni več.

Po navadi pa je pri vsej stvari tako: Ko nekega tipa vprašaš ali bi šel z eno, ki je v razmerju - ne podvomi niti za trenutek. Ko pa obrneš situacijo - torej - Kaj bi ta isti tip rekel svoji partnerki, če bi šla z drugim? Potem dobiš odgovor v stilu - meni se pa to ne more zgoditi, če pa bi se mi pa bo jo nalomu kot kravo.
uf-1.gif

What goes around comes around. That's how it works. Sooner or later.