koliko pa imamo možnosti "samoodločanja" malenkost ja ampak če se preveč "zameriš" si hitro v riti...
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sem gledal neko oddajo in se mi niso zdeli nic kaj zamorjeni. Tako kot se mi cudimo njim se oni cudijo nam ko smo cele dneve za racunalniki in pred tvjem. Pac tako je.
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Sem prebral reportažo na prvem linku, dvomim da so naštimal cel atlantis in ostalo kar je na slikah. Zgleda le ni vse tako črno kot kažejo amerikanci. P
ribližno tako kot orožje za množično uničevanje v Iraku in njivove podobne zgodbice...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Sem prebral reportažo na prvem linku, dvomim da so naštimal cel atlantis in ostalo kar je na slikah. Zgleda le ni vse tako črno kot kažejo amerikanci. P
ribližno tako kot orožje za množično uničevanje v Iraku in njivove podobne zgodbice...
No, jaz sem imel priliko vprašati j korejca, kako in kaj...al je bil pa to po tvoje ameriški agent, hehe
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Al pa če bi se ukvarjali z življenjem v naši državi. Namesto da ste pametni o državi o kateri očitno nimate pojma in o njej poslušate samo preko medijev
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
No, jaz sem imel priliko vprašati j korejca, kako in kaj...al je bil pa to po tvoje ameriški agent, hehe
Po mojem noben od nas nima pojma kakšno je dejansko stanje, ampak tako kot ga slikajo ameriški mediji pa sigurno ni. To sem hotel povedat in nič drugega.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
V Severni Koreji pač nikoli niso sprejeli hujše zakonodaje proti drogam. Konec koncev so bili zaprti v svoj svet.
Da se bomo tega bolje zavedali, še bivša Juga je to začela sprejemati dokaj pozno tekom 1970ih in 1980ih po pritiskih z zahoda. Do takrat se je še konoplja v Jugi na veliko industrijsko proizvajala. Juga je imela celo par avtohtonih vrst. Potem je šlo pa v ekstrem, da se je še povsem industrijske vrste z izredno nizko vsebnostjo TCH dobesedno požgalo do tal, če je kdo kako sadiko posadil, pa je prišel na teren bataljon specialcev.
Pač ekstrem v drugo smer.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Nisem nikjer napisal da zivijo v izobilju ampak da so videti srecni. To je razlikapac so navajeni taksnega zivljenja kot ga imajo.
Zakaj nihce ne pise kako zivijo v nepalu, afriki.... Kjerkoli kjer ljudje dejansko umirajo zaradi lakote. Ne to pa ne, dajmo raje severno korejo spet malo ponizevati da se bomo mi bolje pocutili ker imamo 2 lcd tvja doma in 3 razlicne salame v hladilniku