Sestavil bom skupino in zakon v svoje roke

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Enako.
smirk-1.gif

Ne mislim biti del podivjane horde, ki svojo lakoto po krvi opravičuje z nekimi "dobrimi nameni zaščite potencialnih žrtev".
Ker točno to si napisal - da sodišča ne delajo dobro, ker ljudi ne nataknejo na kol (ne ubijejo).
In da boš ti zadovoljen oz. bo tvoj nagon potešen šele, ko se boš napil krvi - pardon ko "bomo ubili dokazanega kriminalca".

Hvala lepa za to.
smirk-1.gif

(BTW - dnevno lakoto po krvi lahko v vmesnem času (ko je malo žrtev, ti šment hudičev!) zadovoljiš zelo enostavno: delaš v klavnici).

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Ti se norca delaš iz mene
stupid-1.gif

Če je kak moj tekst, pretežak za razumet?

Če država ne poskrbi za svoje normalne državljane, potem se moramo sami zaščititi.
Naj povdarim, da je to zadnja in skoraj nesprejemljiva opcija, vendar izhod v sili.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
In seveda, ti boš odločal, kdaj je država nekoga dovolj temeljito razčetverila in kdaj ne.
smirk-1.gif

BTW Če slučajno nisi opazil, sodba, ki se tiče konkretnega primera, še ni bila izrečena (niti glede neposrednih storilcev, niti glede malomarnosti pri opravljanju dela).
Ampak naj te to ne moti preveč pri norenju z linčem, mahanju z vilami in nabijanjem na kole...
smirk-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Beri tisto kar sem napisal, ne pa tistega kar ti MISLIŠ da sem jaz mislil ko sem pisal.

Ne govorim o podivjanih hordah - očitno so v tvoji glavi
priden.gif
- govorim o tistem česar sodišča zaradi lažnih človekoljubov kot si ti ne morejo zagotoviti - varnosti pred tipi, ki so dokazano večkrat ali na grozovit način umorili nedolžne ljudi.

Ne razumem, kako lahko zagovarjaš tipe iz prvega posta, za dojenčka (ali Plutove žrtve) pa ti je vseeno...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Beri tisto kar sem napisal, ne pa tistega kar ti MISLIŠ da sem jaz mislil ko sem pisal.

Ne govorim o podivjanih hordah - očitno so v tvoji glavi
priden.gif
- govorim o tistem česar sodišča zaradi lažnih človekoljubov kot si ti ne morejo zagotoviti - varnosti pred tipi, ki so dokazano večkrat ali na grozovit način umorili nedolžne ljudi.

Ne razumem, kako lahko zagovarjaš tipe iz prvega posta, za dojenčka (ali Plutove žrtve) pa ti je vseeno...

Točno - beri, kar napišem.
smirk-1.gif

In manj sanjaj o tem, kaj se tebi zdi, da tam piše.

Ker:

Vem, da TI ne govoriš o podivjani hordi.

JAZ govorim o tem, da ste VI podivjana horda.
JAZ trdim, da samo izživljate svoje nagone.
JAZ trdim, da svoje sadistične nagone samo skrivate za izgovori, da nekoga hočete rešiti.
(upam, da si zdaj dojel besedilo - ker flešanja besed forum ne dopušča itak pa dvomim, da bi to pripomoglo k razumevanju...)

In vidim, da haluciniraš tudi v smeri, da je meni vseeno za dojenčke...
smirk-1.gif

In da zagovarjam dejanja tipa iz prvega posta (najdi link, kjer piše "tip je delal prav", "še premalo ga je nabutal" in podobno - ker vidim, da ne znaš brat, sem ti tu nanizala nekaj primerov, ki bi tvojo halucinacijo naredili resnično...).
In podobne sanjarije, ki so načvekane praktično v vsakem tvojem stavku.

Saj res....

priden.gif

smirk-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
In iz katere pete si potegnila zaključek da smo mi podivjana horda?

Kaj bi ti storila, da se kaj takega ne bi zgodilo nobenemu dojenčku več?

Če smo MI sadisti - kaj so potem tisti iz prvega posta?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Nič ne moreš storiti, vedno bodo nove "pošasti" in vedno bodo, oz vsaj enkrat, morili. Potem pa jih res lahko eliminiraš.

Ampak delati je potrebno na preventivi, v tem primeru je socialna služba popolnoma odpovedala, kar ne bi smela. Enako je potrebno ljudem povrniti zaupanje v oblasti, da bodo prej prijavili kršitelje in ne le takrat, ko je v večini primerov prepozno, etc...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Jaz ne rabim o ničemer odločat in sodit, ker nisem razsodnik, le pamet mi pravi, da to ni prav.
Lepo čakam, da država kaj ukrene, amapak seveda prej naje.be nedolžen folk.

Si ti kaj več, da lahko delaš tvoje "sodbe"
Zaenkrat še je samo pri besedičenju in je moje mišljenje prav toliko vredno kot tvoje.

Ko pa bo nekdo pravico vzel res v svoje roke, takrat pa jih res lahko preimenuješ v drhal itn.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Pravico ljudje jemlejo v svoje roke že vrsto let. In v veliko primerih potem končajo za zapahih, ali pa so oproščeni pod t.i. "začasno neprištevnostjo".

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Se popolnoma strinjam. Socialne službe so odpovedale in jaz bi odgovorne obtožil umora iz malomarnosti. Tipi imajo pa očitno podstrešje popolnoma razmetano in kot taki nimajo mesta med ljudmi. Kaj storiti z njimi - eliminacija, dosmrtni zapor ali dosmrtna psihiatrija - mi je vseeno, ampak če bi iz nekega razloga prišli spet na prostost, bi "uporabil" skupino za eliminacijo razen v primeru da mi za njihovo obnašanje s svojim življenjem jamči odgovorni psihiater.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Tisti iz prvega posta so psihično bolni ljudje.
Tu ni dileme - vsaj jaz si ne predstavljam, da bi zdrav človek lahko to delal svojemu otroku.

Vi pa niste psihično bolni - samo iščete neko krvavo maščevanje.
Vsaj večina vas ni psihičev.
Ker se tu razpisujete, da je treba takim dat "šus v glavo", "jih ubit",...
In tu se je zdaj našla ena lepa gručica ljudi, ki tuli in dviguje vile, mi vsi ostali smo pa lažni človekoljubi,...
Taki situaciji se običajno reče podivjana horda - sploh če se bo med vami našlo par "psihičev", ki pa uživa v klanju in zdaj vidi nek opravičljiv razlog, da to svojo željo lahko izživi. Taki posamezniki bodo pa dejansko potegnili vse skupaj v neko neobladljivo norenje.

JAZ SEM PA ČLOVEK!
Pika.
In ne mislim podivjat - se začet ukvarjat s klanjem in linčanjem ljudi, norenjem, tuljenjem,....
Zato nočem biti del te vaše gručice - pa čeprav tudi jaz ne maram ljudi, ki to delajo svojim otrokom.
Ampak potem postanem enaka kot oni - začnem klati druge.

Kako pride do sprememe osebnosti, si pa odpri google in si preberi pričevanja ljudi, ki so dali skozi kakšno vojno oz. so živeli na območju, kjer nobena od inštitucij ni delovala, pa so zato dejansko morali (oz. morajo) s svojimi rokami braniti svoje življenje. Kako zelo se je spremenila njihova psiha. Pa ne na boljše. In to sami zelo dobro vedo.

Hvala lepa - ampak jaz to nočem biti.
Zato pa pravim, da "moraš biti enak njim, da to lahko delaš".
Saj nekateri ste. Ampak jaz nisem in ne mislim biti.

Pa še na konkreten primer - vsi vpleteni (socialna, zdravniki,...) so trenutno pod obupnim pritiskom (zgražanjem) javnosti. Nihče od njih nikoli ne bo pozabil tega otroka - na to jih bo do smrti spominjala okolica in vprašanje je, kako zelo se bo spremenilo njihovo življenje. Misliš, da bi ravnali enako, če bi zavrteli čas nazaj? Niti slučajno. Misliš, da je ta otok umrl zaman - niti najmanj! Marsikatero socialno delavko TA TRENUTEK grize slaba vest, ker ni ukrepala. Kogar pa ne grize - temu pa ni pomoči in ga tudi linč ne bo spremenil!

Kar se tiče pa onih psihičev. Tu se strinjam z avtorjem izhodiščnega posta, da je verjetno res silno malo možnosti, da se naredi kakšen čudež v psihi. Očitno je, da bodo verjetno morali biti do smrti (ali vsaj zelo dolgo - do neke pozne starosti) v arestu. Ampak mislim, da je za "človeškost" družbe vseeno veliko bolje, da se take ljudi pusti živeti pod ključem, kot pa se jih pa v imenu nekega "šparanja" postreli oz. kako drugače zlikvidira.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nič ne moreš storiti, vedno bodo nove "pošasti" in vedno bodo, oz vsaj enkrat, morili. Potem pa jih res lahko eliminiraš.

Aja, zakaj pa je potem Trost zunaj. Pri nas je očitno, en umor premalo, da te sploh resno vzamejo.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak delati je potrebno na preventivi, v tem primeru je socialna služba popolnoma odpovedala, kar ne bi smela. Enako je potrebno ljudem povrniti zaupanje v oblasti, da bodo prej prijavili kršitelje in ne le takrat, ko je v večini primerov prepozno, etc...

Le kaj bodo storili s 15 letnim prekmurcem, ki je psa s kolom, privezanega na drevo, pretepel skoraj do smrti za borih 20€.

Lp

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Nič.
Zato, ker je pri nas to dovoljeno oz. razumljeno kot da ni nič posebnega.
Konec koncev gre "samo" za psa in marsikje se tako odkrižajo nepotrebnih živali.

Ko bomo začeli streljati ljudi, se bo ta standard "streljanja" preselil tudi v naš vsakdan.
Potem nam pa lahko samo bog pomaga.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Nekdo pa mulcu in naročniku mora dopovedat, da to ni prav.
Ampak, kdo je ta, če države dvigne roke?

Daj neko rešitev ne samo natolcevanje, da to pa to ni prav.

Avtor teme je dal rešitev, ki ni sprejemljiva, bi pa bila učinkovita.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zakaj bi pa dvignila roke?
Saj se da kazen lepo nalepit - kakšno družbeno koristno delo (po možnosti v zavetišču, kjer bo rihtal in skrbel prav za živali), pa konkretno finančno kazen in je. Ne vem, samo predlog.

Avtor teme je dal rešitev. To je res. Ni pa učinkovita, ampak samo gasilska. Pa še tam je to nekaj podobnega, kot če frštekarjaj gasiš s prahom (na koncu ugotoviš, da si vse skupaj močno zapacal in da bi bilo v bistvu bolje, če bi pustil, da kar pogori...).

BTW Vsako leto dvakrat se kup Slovencev ukvarja s "problemom", kako pobit mačje mladiče. Nekatere "rešitve" so naravnost noro kreativne. Pa nikome ništa. Zdaj se pa spravljate na enega fanta, ki je eno izmed možnih "mačjih" tehnik, ki jih vidiš vsak dan na vasi, uporabil na psu. Zanimiva dvoličnost. In lep primer neupravičenega linča nad fantom, ki mu verjetno itak ni pretirano jasno, v čem je zdaj fora, da se ga takole vlačuga po medijih, ko se pa to dogaja po vaseh vsak dan...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Pa še na konkreten primer - vsi vpleteni (socialna, zdravniki,...) so trenutno pod obupnim pritiskom (zgražanjem) javnosti. Nihče od njih nikoli ne bo pozabil tega otroka - na to jih bo do smrti spominjala okolica in vprašanje je, kako zelo se bo spremenilo njihovo življenje. Misliš, da bi ravnali enako, če bi zavrteli čas nazaj? Niti slučajno. Misliš, da je ta otok umrl zaman - niti najmanj! Marsikatero socialno delavko TA TRENUTEK grize slaba vest, ker ni ukrepala. Kogar pa ne grize - temu pa ni pomoči in ga tudi linč ne bo spremenil!

Kar se tiče pa onih psihičev. Tu se strinjam z avtorjem izhodiščnega posta, da je verjetno res silno malo možnosti, da se naredi kakšen čudež v psihi. Očitno je, da bodo verjetno morali biti do smrti (ali vsaj zelo dolgo - do neke pozne starosti) v arestu. Ampak mislim, da je za "človeškost" družbe vseeno veliko bolje, da se take ljudi pusti živeti pod ključem, kot pa se jih pa v imenu nekega "šparanja" postreli oz. kako drugače zlikvidira.

Še malo, pa boš priznala da imam prav.

Kar se konkretnega primera tiče - socialni se je konkretno =balo za vse.

Citat:

Podoben primer se je v istem okrožju že zgodil, februarja 2000 je umrla osemletna Victoria Climbie. Tudi njo so dolgo časa mučili, tudi njo so obiskovali socialni delavci, ukrepali pa niso. Zdaj ljudje zahtevajo reformo institucij, o primeru Baby P pa razpravljajo celo v parlamentu.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zakaj-je-moral-umreti-baby-p.html

zato ne bluzi o neki slabi vesti socialnih delavcev!

In nihče razen tebe ne govori o tuljenju ampak o nedokončanem delu sodišč in drugih pristojnih inštitucij ki vse preradi izpuščajo najhujše zločince "zaradi lepega vedenja" in podobnih neumnosti. Tu stopite na sceno lažni človekoljubi, ki trdite da se človek v zaporu socializira. Figo - to je v njem! Če je bil enkrat sposoben izvršiti tako grozodejstvo, ga bo še, če bo le imel priložnost.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Malo više si napisal, da ne bo nič.

Tudi jaz upam, da nekaj prevzgoje le bo.

Kak sramotilni steber, bi tudi moral biti sred mesta, da se vidi bedaka.

V črni kroniki, pa dobiš od pedofila inp. le inicialke.

Lp

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
No, še kakšen dan, pa boš morebiti zmogel korak naprej - v fazo "reševanja" problema.
smirk-1.gif

Ki je klanje.
O tem se namreč pogovarjamo.

Eko, jest ne bom linčala drugih ljudi. PIKA!
In sem proti zakonu ulice.
Ki ga fura kup drugih psihičev.

To je bistvo mojega pisanja - ki si ga (čisto slučajno) spregledal.
In zato ti NIKOLI ne bom dala prav.