Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pomoje je cena odvisna od popravila oz. kaj se mora vse popraviti oz. zamenjati.
Pri meni ni bilo potrebna menjava, le čiščenje kontaktov. Ker pa so ga imeli odprtega pa so mi ga še ščistili prahu.
Obrni se na uporabnika simon_m34.
pošlje se mi lahko zasebno sporočilo z opisom napake ali kaj je za naredit in bom probal vsaj okvirno ocenit stroške popravila, za forumaše se potrudim za dobro ceno..
Citat: Uporabnik simon_m34 pravi:
V ponedeljek ja, če ne bo potrebno nove vtičnice bo isti ali naslednji dan rešeno drugače pa če bo treba novo vtičnico naročiti traja cca 3 dni.
pri tvoji napaki (utripanje ali izginjanje slike pri premikanju ekrana oz. je slika samo v neki poziciji ekrana ok) je zelo zelo redko kriv kaki slabi stik na konektorju na matični (je že bilo ampak moraš met res srečo..), največkrat pa to pomeni okvaro lcd panela in ga je potrebno zamenjati, ker bo sčasoma šlo še na slabše
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.