Servis Sony vaio

vesper

Pripravnik
9. feb 2008
122
0
16
Živijo!

A mi zna kdo povedati kateri in kje je pooblaščeni servis za prenosnike Sony vaio v SLO?

Če bi bila priložena telefonska ali pa e-mail pa bi bilo sploh super!

Vsem hvala vnaprej za odgovore.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sony v Sloveniji NIMA pooblaščenih servisov za linijo prenosnikov in PS konzol, ker tega tudi nima v uradnem prodajnem programu. Na žalost moraš nesti prenosnika v servis tja, kjer si ga kupil; če je uvoznik CHS gre zadeva potem na Nizozemsko... Drugi uvoznik počne isto...
Kar je naprodaj v SLO je neposredni uvoz mimo zastopnika oz. (če je uvoznik CHS) gre preko njegovega servisa na Nizozemsko... Tako da ti uvozniki skrbijo za garancijska popravila/servise... TV, kamere... pa je servis na Fužinah.

vesper

Pripravnik
9. feb 2008
122
0
16
Hvala!

Pred časom sem sicer imel že manjše težave in sem imel neko tel. številko servisa v LJ (ne poznam naziva niti ulice, je pa lokacije od LJ proti Trzinu na desni strani, kjer je kot neka industrijska cona).

Nič, bom videl kaj se da storiti in se bom še malo informiral.

LP

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Resno? Tudi za PS? Torej Sony ACS v Šiški, ki ga nonstop oglašujejo, ni uradni prodajalec?

Pa Citypark, sem bil pred časom presenečen, ko sem videl tam Vaio-te, ker včasih se jih uradno res ni dobilo. In me je prodajalec gledal, kot da bi padel z lune - češ, seveda jih prodajamo. In tisto je neke vrste Sonyjeva štacuna, če se ne motim?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Saj se dobijo... Vprašaj, kje imajo pooblaščen servis za prenosnike in PS konzole.

Edit: Sem sedajle obiskal www.sony.si in imajo PS v prodajnem programu. Prenosnikov pač ne.

mickamala

Zelenc'
28. sep 2010
5
0
1
Men so tud všeč, sploh tipkovnica je fajn! Sam kaj ko sem jih vidla le v Cityju. Mal me skrbi kaj ko/če ne bo kaj delal...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
CHS?
Niso pooblaščeni, načeloma servisirajo samo tiste, katere so oni uvozili. In jih prepošljejo na Nizozemsko v servis.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Kje je kakšen dober servis za Sony prenosnike? MIslim, da mi je crkuje power jack oz po domače tisti vtič zeleni v katerega se vtakne napajalni kabel.
Namreč, napajalni kabel moram vedno obračat in prav nastavit, da ga polni oz mu daje energijo.
Ne ni napajalni kabel poškodovan oz. kakorkoli uničen, ker sem probal z čist novim in je stanje enako, zato sumim power jack.

Kam se lahko obrnem, pomožnosti v MB?

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
Bironet - Betnavska 19

največkrat slab stik nazaj prispajkamo ali pa novo vtičnico prelotamo..nič posebnega je pogosta okvara nasplošno pri vseh znamkah, pa ne obračat in čakat predolgo ker lahko skuri kakšen smd element na matični plošči..

točen strošek popravila pa se javi po pregledu na servisu

lp

mistique

Guru
16. jun 2009
14.007
1.811
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Kje je kakšen dober servis za Sony prenosnike? MIslim, da mi je crkuje power jack oz po domače tisti vtič zeleni v katerega se vtakne napajalni kabel.
Namreč, napajalni kabel moram vedno obračat in prav nastavit, da ga polni oz mu daje energijo.
Ne ni napajalni kabel poškodovan oz. kakorkoli uničen, ker sem probal z čist novim in je stanje enako, zato sumim power jack.

Jaz sem 14 dni nazaj naročil tole (na ebay.de) in zamenjal. Works like a charm.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik simon_m34 pravi:
Bironet - Betnavska 19

največkrat slab stik nazaj prispajkamo ali pa novo vtičnico prelotamo..nič posebnega je pogosta okvara nasplošno pri vseh znamkah, pa ne obračat in čakat predolgo ker lahko skuri kakšen smd element na matični plošči..

lp

Kdaj ti ga lahko prpeljem? v ponedeljek? kako dolgo rabiš, da to porihtaš?

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
V ponedeljek ja, če ne bo potrebno nove vtičnice bo isti ali naslednji dan rešeno drugače pa če bo treba novo vtičnico naročiti traja cca 3 dni.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:

Jaz sem 14 dni nazaj naročil tole (na ebay.de) in zamenjal. Works like a charm.

Oprosti, nisi dal linka na "tisto"..
smile-1.gif

Namreč tudi moj Viao zgublja stik in bom hvaležen za info, da me ne bo stal servis 25 ali 30 evrov.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik simon_m34 pravi:
Bironet - Betnavska 19

lp

Pohvala ekipi Bironet za hitro in učinkovito ter ugodno ceno opravljeno popravilo. Priporočam!
zmaga.gif