Servis Nokia

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Helo

Umru mi je telefon, noče se prižgati in me sedaj zanima ali moram nujno nesti telefon na teleray ali ga lahko nesem na poslovalnico kjer sem ga kupil. Zanima me se za nadomestni telefon ali ga dajo brez problema ali je treba malo težiti. Hvala za odgovore

LP

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Umru mi je telefon, noče se prižgati in me sedaj zanima ali moram nujno nesti telefon na teleray

1. Če ga neseš na Teleray, bo telefon hitreje popravljen.

Citat:
ali ga lahko nesem na poslovalnico kjer sem ga kupil.
2. Glej 1.
grin1.gif

Citat:
Zanima me se za nadomestni telefon ali ga dajo brez problema ali je treba malo težiti

Upravičen si do nadomestnega. Radi ga sicer ne dajo, ampak je vsaj pri Telerayu tko, da te referentka sama od sebe praša, če potrebuješ nadomestnega. Če ga neseš v poslovalnico, ti ga bodo dali, ČE ga imajo..
Servis ti ga pa po pravilih mora dat.

Citat:
Hvala za odgovore

Ni za kej
smile-1.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Umru mi je telefon, noče se prižgati in me sedaj zanima ali moram nujno nesti telefon na teleray

1. Če ga neseš na Teleray, bo telefon hitreje popravljen.

Citat:
ali ga lahko nesem na poslovalnico kjer sem ga kupil.
2. Glej 1.
grin1.gif

Citat:
Zanima me se za nadomestni telefon ali ga dajo brez problema ali je treba malo težiti

Upravičen si do nadomestnega. Radi ga sicer ne dajo, ampak je vsaj pri Telerayu tko, da te referentka sama od sebe praša, če potrebuješ nadomestnega. Če ga neseš v poslovalnico, ti ga bodo dali, ČE ga imajo..
Servis ti ga pa po pravilih mora dat.

Citat:
Hvala za odgovore

Ni za kej
smile-1.gif

...si lahko bolj natančen, kak link do pravil, da ti servis mora dat nadomesten telefon...

Hvala.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kolikor jaz vem se je pri simobilu dalo dobit nadomestni gsm....za druge pa ne vem.

Sem pa dal tudi jaz na popravilo en gsm (nokia) pa so mi rekli da enih 14 dni da bo za počakat.

To je vse kar vem...nimam pa nadomestnega ker imam novega...tisti je pa bil še pod garancijo.