Servis klime v LJ - dobra cena

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
In ti imaš izkušnje z dedom?

Zadnjih 20 let deda zagotovo ni več delal, toliko izkušenj imam jaz z njim, primerjava pa še toliko manj na mestu.

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
pa kaj kompliciraš.
Zapičil si se v mojo izjavo, da dela že tretja generacija Zalaznikov in rekel, da je šele druga in kje jemljem to.

Povedal sem ti, da je delal že deda. Torej je to tretja generacija. Pa kaj bi rad?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Je pa res da je vsaka generacija zalaznikov drazja

Obregnil sem se ob tole. Predvsem zato, ker primerjave ne moreš delat.

Drugač pa mi je osnovno poslanstvo, da tebi cefram živce, če še nisi opazil
evil.gif

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Baje so te cevke tudi že v osnovi malenkost porozne. Bolj naj bi bile pri cenejših avtomobilih, ker so tanjše. Mi je povedal nekdo ki se ukvarja s tem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.416
113
KSZ

Evo so zrihtal, 120 EUR puscalo je pa nekje pri filtru nekaj. ZDej dela tko da lahk grem na morje =P

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
A ne pise na kuponu da preventivno vse pregledajo ce kje kaj pusca itd, oziroma sem mislil da to naredijo ze avtomaticno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
A ne pise na kuponu da preventivno vse pregledajo ce kje kaj pusca itd, oziroma sem mislil da to naredijo ze avtomaticno.
Pregledajo brezplačno, popravilo pa valjda računajo. A misliš da ti bodo še kompresor zastonj menjali, če tam pušča?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Pregledajo brezplačno, popravilo pa valjda računajo. A misliš da ti bodo še kompresor zastonj menjali, če tam pušča?

Ne, mislim da zakaj so apolota spustil domov z puscajoco klimo? Si nisi prebral predno si se vmesal v debato?

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:

Ne, mislim da zakaj so apolota spustil domov z puscajoco klimo? Si nisi prebral predno si se vmesal v debato?
Takoj se ne vidi. V plin dajo farbo, ki se mora malo po sistemu pregonit, potem imaš pa čez en teden kontrolo zastonj.