Servis klime v LJ - dobra cena

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bi moral bit 20€ ne 30€.
smirk-1.gif

http://www.noreponudbe.si/kuponcek/82/strokovno-ciscenje-in-polnjenje-klimatskih-naprav

http://www.kuponko.si/5845-pop...tja-tetra-mark/

jurski

Zelenc'
14. feb 2012
15
0
1
Da mal obudim temo ...zalaznik ima spet bone za serviranje klime, eden se isteče ravno nocoj.
http://privoscite.si/osrednja-...prav-za-vozila/
Zelo bi bil vesel, če bi kdo poročal kako je blo, ko ste koristili bone? So naredili, tako kot je opisano?

Mi je pa malo nelogično v ponudbi, kjer pravijo, da naredijo izpraznitev starega plina in napolnitev z novim, nekaj alinej naprej pa piše, da v primeru, da je sistem prazen se nad 300 g dodanega plina obračuna vsak dodani gram po tarifi 0.05 eur/gram.
Torej zakaj razlika ali imaš trenutno še nekaj plina notri ali si čisto brez, če ti ga pa v vsakem primeru napolnijo z novim plinom
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ni "starega" in "novega" plina. Plin je plin, njegova kemijska enačba je vedno enaka. Iz avta gre v skupno posodo od mašine, se stehta koliko ga je bilo noter in potem se napolni predpisano količino.

To, da gre ven "star" noter pa "nov", širijo razni forumski kljukci (ki jih ne manjka nikjer, niti tukaj na Alterju), ki nimajo pojma o osnovnih principih.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Dva avta poštimal pri njih, brez pripomb. Lahko zgolj priporočam, korektno vse. Edino pri drugem sem moral biti prilagodljiv glede datuma in ure, ker ima očitno precej biznisa in sta obe mašini non stop zasedeni
smile-1.gif
.

jurski

Zelenc'
14. feb 2012
15
0
1
@crashednburnt
Hvala za pojasnilo. Ker pač nimam izkušenj, sem iz napisanega sklepal tako kot sem.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
tudi meni je zalaznik zrihtal vse OK edino na začetku je nekaj kompliciral ker sem imel sabo samo kodo kupona in ne sprintanega na papirju

potem sem mu s telefona forwardal mail in je biu srečen

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bil sem tudi jaz, prišel sem eno uro prezgodaj (moja napaka), ampak so me vseeno kljub veliki gužvi spravili nekam vmes, da nisem rabil predolgo čakat. Klima sedaj dela tiptop.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.416
113
Tudi jaz sem bil tam, isto sem imel samo kodo in je majster nekaj brundal ampak ni bilo tezav.

So nafilali ampak hudic nekje pusca ker spet ne dela. Zdej sem kupil se en kupon, se morem narocit da ugotovijo kaj je anrobe, popravijo pol pa s kuponom nafilajo =)

Da bo vsaj malo ceneje ceprov me kr malo skrbi kaki bi znali bit stroski (ne vem pa kaj ne dela, nekaj dni je klima se hladila, sedaj pa nic vec)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.416
113
Ja sej upanje umre zadnje... =) Drgac pa ne vem...kak avtoodpad, ker novega se ze ne splaca kupit pomoje...

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Zalazniki so o.k. Vse kar je nasteto v storitvi opravi stroj-aparat velikosti malo vecje prenosne klime avtomatsko.
Splaca se jim kolicina in ponujene dodatne storitve
npr. dezinfekcija sistema. lani so imeli podobno akcijo
v ne ven vec katerem mediju.
Je pa res da je vsaka generacija zalaznikov drazja.
vsaj kar avtoelektrike zadeva (sem ne stejem polnjenje
klime).

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Novi vsekakor odpade, ker to prodajajo kot zlato.
bonk.gif
Tako da ja, odpad kliče v up
anju, da dobiš dobrega.

Kolikor vem jih tudi obnavljajo. Nimam pa izkusenj.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Pri avtoelektriki Zalaznik je sedaj komaj druga generacija, tako da prav neke hude primerjave po generacijah ne moreš delat. Ne želiš pa si biti pri fotru, ki ti bo sicer zrihtall alternator, precil krtačke, pa zmontiral avtoradio, za vse ostalo pa je že bolj tko tko.

Tehnika in tehnologija sta šli daleč daleč naprej od tega kar je znal ata z faznbriferjem popravt.

Sicer pa se meni zdi tamlad cenejši kot je bil ata, tako da ne vem od kod jemlješ
redface-1.gif