Sensation white praga 2011!

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Je kdo od forumašev biu na letošnjem Sensation white-u? Celo par slovencev sem srečal v centru Prage.
No tukaj je lastni filmček, za vse tiste, ki niso bili, bi si pa želeli.
smile-1.gif

Sensation white

B81

22. jul 2007
36.955
10.511
113
Daj ne obtožuj, res je, da verjretno je pol ljudi zadetih, ampak na metal koncertih ni nič bolje...
pa jaz to poslušam in nisem zadrogiranec, torej tvoja trditev pade s prve...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja dost jih je na beli, vohala se je povsod še vutra itak pa pijača v potokih. Sm pa opazu, da folk še vedno žre extacy-je, sm mislu, da je ta droga izumrla. No drgač sm pa jz trezen biu, sej ubistvu sm vedno, tako da se da tudi tako žurat.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No ja, rednega uporabnika se zavoha, še posebej če sam dobro veš kakšen vonj ima belo.

Drugače pa je največ speeda (baje postaja najpogostejša droga - seveda razen tobaka, alkohola in trave), ki te v bistvu samo gor drži, tak da je treba samo dovolj zraven pit, pa ni problema, enako pri exu. Potencialno nevarne so lahko samo primešane snovi.

Drugače pa sem jaz recimo prejšnji vikend v Beogradu pil cel večer samo vodo, mogoče sem bil edini v celi dvorani, ampak bilo mi je pa zakon, ker nisem potem naslednji dan imel luknje v večeru zaradi alkota.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mah tudi jaz sem velikokrat naredil bedarijo, šel na event in se ga nažgal. Potem sem si pa mislil zakaj sem plačal drago vstopnico, se peljal nevemkoliko km, da se na koncu nažgem enako kot v lokalu polek bajte
bonk.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej če gledaš na takih elektronskih party-jih ni veliko nažganih (vsaj v primerjavi s drugimi prireditvami), ker potem res nimaš nič od tega. Raje vzamejo kak ex ali spid, da zdržijo do jutra, ker rock koncerti trajajo kake 3 ure, sensation pa je bil od 22h do 6h.

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
predvsem to ker je disco rap...če bi bil house oz. techno bi blo še kul. Poslušaj set iz sensation, ki je bil v Ukrajini...težko da temu rečeš sploh glasba, kaj šele kaj drugega.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz sem bil na SW leta 2006.
Line up: Armin Van Buuren, Gabriel & Dresden, Sander Van Doorn, David Guetta, Sebastian Ingrosso,Michael Burian!
Od takrat si bili Line up zame kot ljubitelja trance glasbe samo še slabši ne glede na to kje se odvijal.
Nato sem šel leto ali dve kasneje raje na Transmission v Prago in Trance Energy v Utrecth.
Za tem sem hodil pa še samo na Tiesto only, Armin only...........

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Če si po letu 2006 (oz. še kasneje) šel na Tiesto only, potem pač nisi ljubitelj Trance-a...Ker Tiesto je zadnjih par let podn.

Bolj ali manj je vsa ta scena s samim AvB na čelu tako skomercializirana, da to sploh ni več stari dobri trance, ampak glasba za rajo...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Na Tiesta sem šel vsako leto po letu 2006 in mi je v živo zakon s svojimi seti in sem ljubitelj Trance-a.
Se pa strinjam s tabo kar se tiče AvB, ki je za moje pojme že skor pop.

Nazadnje urejeno: