Senčniki za stekla?

22. jul 2007
13.382
1.641
113
124
Tukaj imate nekaj statičnih folij klik
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.530
319
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Imam podobno težavo, rabim zaradi robe v avtu in posledične vročine. A pa ima kdo izkušnjo kako močno zatemnijo teli roloji v primerjavi s temnenjem stekel?
Dokaj podobno. Od daleč ima avto recimo praktično črna stekla, če imaš tele senčnike gor. Šele od blizu se vidi, da so senčniki in stekla niso temnena.
Pa tile senčniki niso tako dragi. Ko avto prodaš (in če ne delaš z njimi ravno kot svinja z mehom) jih zagotovo posebej prodaš za najmanj pol cene, tako da cena uporabe potem ni tako huda. Sam jih imam sedaj že na drugem avto in jih bom imel tudi na naslednjih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.673
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
jst sem si senčnike sam naredil za drobiž.
v metri kupil mrežasto blago.
v merkurju al kje pa jekleno žico.
od zunaj je zgledalo profi.
od znotraj, če si pa res od blizu gledal, pa se pač vidi, da je diy.
nisem jih pa dal na zadnja vrata. Samo po prtljažniku. zataknil pa za rob med plastiko in steklom.
Je nekaj dela, samo sem pa vsaj 120€ prišparal:)

V živo sem videl tudi tiste pleksije. to je pa za kozlat!! So pa moji "firhenki" deloval profi profi, proti tistmu. Pa sploh niso črni, ampak ven vidiš dobesedno driskasto barvo!!

Ha, nice 1
zmaga.gif
Dejansko za razmislit... koliko časa pa ti je vzelo vse skupaj?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nimam pojma koliko časa je šlo:)
najbolj tečen del je šivanje mreže na žico. Mogoče bi se jo dalo tudi prilepit. da bi žico namazal z lepilom, potem pa da vi dva mrežo napela in jo gor postavla, še enga bi pa rabli, da bi kako obteženo desko dal preko vsega:) To so pač čari diy projektov:))
pa žico je fajn prej na črno pobarvat, se potem še manj vidi

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
228
63
Še moj glas za Privacy shades, omogočajo tudi delno odpiranje oken med vožno za zračenje.
Ni primerjave z univerzalnimi senčniki s priseski, ki nikoli ne pokrijejo celotne površine stekla in pogosto na vročini padajo dol.