senčnik

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Z velikim vseljem sem danes prejela in okrancljala svoj avto s senčnikom našega Alterja.
smile-1.gif

stilo-1.jpg

hvala vsem, ki ste zaslužni za to darilo

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
off topic.... zakaj folk pozimi daje gor gume na jeklenih platiscih poleti imajo pa alu ?!?!? zakaj? Zakaj potem vsaj ne dajo gor radkape ker tkole "nag" je grd! .,.... :)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja...eni mamo 2x alu kompleta, jebeš sol...eni pa kot kaže opozorijo okolico na montirane zimske gume tako da se vozijo brez radkap...in res je GRDO. Pametnega razloga za to pa ni, sol radkapam ne škoduje bistveno...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Jaz osebno isto počnem, samo da imam na avtu okrasne pokrove, ker drugače zadeva zgleda res ogabno.
Jeklena platišča dam pozimi gor zaradi verig, pa tudi zaradi soli in podobnih zadev, ki precej bolj škodujejo alu platiščem kot pa jeklenim. Poleti pa alu platišča izgledajo lepše, pa zavorni diski se bolj hladijo pa tudi avto se malo lepše pelje.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Domen pravi:
off topic.... zakaj folk pozimi daje gor gume na jeklenih platiscih poleti imajo pa alu ?!?!? zakaj? Zakaj potem vsaj ne dajo gor radkape ker tkole "nag" je grd! .,.... :)

Takole nag je meni veliko lepši, kot pa z kakimi cheap okrasnimi pokrovi.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kakimi cheap?? Najlepši bi bil z originalnimi radkapami, če že nima original ALU.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Jaz imam enak avto, enake barve in isto brez radkap, ker mi je brezveze dajati neko plastiko gor
smile-1.gif

Sej paše črna k črnemu avtu
smile-1.gif

Fantje, raje se zgražajte nad tistim folkom ki daje tisto grdo gumo na havbo čez zimo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kakimi cheap?? Najlepši bi bil z originalnimi radkapami, če že nima original ALU.
Vsake radkape so grde za bruhat. Gor jih pa natikajo kratkok..., ki si ne upajo priznat da nimajo za litke (en ali dva kompleta).
Men so jeklene feltne na tak način čisto všeč. Looks like bussines - litk je za na makadam škoda ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
on: men je pa všeč če ima avto pozimi sam crne feltne gor! bl tak bad zgleda! ene ratkape so pa itak tok grde, da bi jih prov prepovedal delat, in ne vem kako lastnikom ni nerdno tist gor tlačt! če bom kdaj imel lite felte, bom imel zimske na navadnih črnih!

off:
ja lep senčnik ja! čeprav zdele ti ne bo dost koristu!