ali so se moški kaj spremnili?
lej tako bom rekel ...moškega (na splošno človeka) se ne da spreminjati!!!!
Vsak je kakršnen je...in pika! Do sedaj se je še vsak poskus spreobrnitve končal s polomom. Tako da...če že zdaj vidiš da to ni to (na kateremkoli podorčju) potem čim prej prekini.,,,,ker nebo nikoli drugače! Ker najbolj neumno se sliši...saj po poroki/ko bojo otroci/ko bo hiša...bo pa drugače. Figo bo! Le slabše bo vse skupjj...na koncu pa se lomi ravno na otrocih.
Glede hišnih opravil.....
ali mi bo kaj pomagal? Ja verjetno bo! Samo sprejmi tudi da boš tudi ti njemu...štihanje vrta, urejanje vrta in oklice, košnje trave, šravfanje avtomobila ter ostala fizična dela (ki bojo pri hiši stalno..najprej 10 let da porihatat zadeve, potem pa dokler bosta noter za vzdrževanje) - bodita enakopravna (pa saj vem odgovor: to je moško delo...podvprašanje moških pa: kaj je pa žensko delo?...če si moram vse deliti
)..sem zloben...je pa precej na tem.
Mene tudi moja špota...delam cel dan ko črna živina in ko se zvečer prikažem, mi porine malo v naročje...češ, cel dan jo imam jaz - zdaj jo imaš lahko tudi ti malo, da imam jaz kaj časa zase (a jaz sem pa kaj?...afne guncal cel dan?..vse kar sem se dol usedel, je bilo takrat, ko sem malica!..samo nje to ne zanima)...potem pa še pribije...ja zakaj si se pa lotil tega (prej pa je stalno težila kdaj se bom lotil)...tako da...razumi zdaj ti (vas) ženske.
V družini enostavno mora vsak svojo vlogo odigrati...pa če je to komu všeč ali ne. To je dejstvo, drugače je družina polom!
Moja mam je rada rekla...upaj da boš imel sina..ker moški recej bolje pridejo čez življenje kot ženske (pač bolj nastradate, po domače rečeno)...no imama dve pupi, tako da
jima nisem ravno olajšal vsega skupaj.
(tako..zdaj pe ženske kritike na napisano....)