Jaz se vedno 15-20km preko limita peljem pa do zdaj (tok,tok,tok) ni bilo problemov.Sej, po mojem šele nad 20kmh sploh filtrirajo, ker je toleranca nad 100kmh 7kmh (nad 200 pa 11kmh), je torej 130+20+7 je 157. Mogoče pa je kdo iz foha in ve pri kateri toleranci se prožijo, bo povedal bolj natančno.
Mene je v DE na 120 (omejitev 100) slikal - je pa res da nisem dobil nič - vsaj zaenkrat "nock, nock"Jaz se vedno 15-20km preko limita peljem pa do zdaj (tok,tok,tok) ni bilo problemov.
hotel še dopisat, da so se pojavili radarji na stari partizanki: Od Ivančne gorice do Črnomlja so sedaj na novo ene 4 radarji, na pamet:
Prapreče
Dvor
Žužemberg
Breg
V amzs kot kaze so ze vsihotel še dopisat, da so se pojavili radarji na stari partizanki: Od Ivančne gorice do Črnomlja so sedaj na novo ene 4 radarji, na pamet:
Prapreče
Dvor
Žužemberg
Breg
Mene ampak sem imel zakonsko podlago. Prislo je obvestilo kot ce bi prekoracil za 20km/h in zahteva po posredovanju podatkov voznika.A je koga od vas kdaj ujeli pri kako orenk prekoračitvi na AC. Blizu 300 npr. Kako se je/bi izteklo?
Za prijatelja sprašujem.
Lahko poveš kaj več ?Mene ampak sem imel zakonsko podlago. Prislo je obvestilo kot ce bi prekoracil za 20km/h in zahteva po posredovanju podatkov voznika.
Ce ne bi imel zakonske podlage bi dobil placilni nalog 1200 EUR in 9KT.
Nic posebnega, obicajen postopek ko te dobi radar.
Tako kot reševalci na nujni vožnji?...
Nic posebnega, obicajen postopek ko te dobi radar.