Sedezna, se do 17.00

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Saj un z Bleda sploh ne ve, kako sedežna v resnici izgleda. MX mu bo s svojim darom govora prodal kako drugo ...
evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Saj un z Bleda sploh ne ve, kako sedežna v resnici izgleda. MX mu bo s svojim darom govora prodal kako drugo ...
evil.gif

TEMA: nateguni na Bolhi

"Včeraj sem se odločil za nakup sedežne garniture in se s prodajalcem zmenil, da mi jo dostavi na Bled iz Maribora, za kar sem bil pripravljen plačati 100 EUR več. Prodajalec mi je po telefonu deloval pošten možakar in ker sedežno potrebujem, sem se strinjal, da plačam vnaprej na njegov TRR. Včeraj bi mi jo moral pripeljati ob 19.30, ampak se mi po 17.00 ni več javil na telefon, danes pa je telefonska že cel dan nedosegljiva. Kaj naj naredim? Je kdo že posloval z njim? "

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
evil.gif

TEMA: nateguni na Bolhi

"Včeraj sem se odločil za nakup sedežne garniture in se s prodajalcem zmenil, da mi jo dostavi na Bled iz Maribora, za kar sem bil pripravljen plačati 100 EUR več. Prodajalec mi je po telefonu deloval pošten možakar in ker sedežno potrebujem, sem se strinjal, da plačam vnaprej na njegov TRR. Včeraj bi mi jo moral pripeljati ob 19.30, ampak se mi po 17.00 ni več javil na telefon, danes pa je telefonska že cel dan nedosegljiva. Kaj naj naredim? Je kdo že posloval z njim? "
467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
2x misliš prodat?

Ma ne. Mudel je rekel da da za nafto, jaz pa sem skusal ne tankat in vozit...

Sem ga pa malo vseeno vsekal ce sem odkrit...

Pridem, nalozima v dnevno, pa ravno hocem po povstre; 'mater, k ti nism reku, a mas mogoc pojstre zraun?'

Jah mam, samo jih nedam dzabe
evil.gif