sedaj vem zakaj jih tolko spraskajo iz cest

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom

aplauz.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
In potem je kriv stardec, ker takšnega ubogega ranljivega udeleženca v prometu izsili... Ma saj se ni za sekirat...Darwin letos ne počiva...

Ajde motoristi, udarite...
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom
mah sej večina jih ma kar poštimano po glavi sam eni so pa res pacienti.bil 3x na moto zboru pa vedno se zgodi da ko se ga nasekajo je eden bolj pameten kot drugi in se grejo vozit po okoliških cestah in podirat rekorde.po možnosti z ugasnjenimi lučmi

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.279
113
za šankom
folk gobca da je tole iz preddvora na jezersko.sam skor 100% da ni.jst tm več kot 229km/h nisem mogel iti.tale ga pa nažge na enem odseku 299km/h.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Fantje, treba je predvidevat, ne pa tako brezbrižno in samozavestno nad motoriste
wink-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tole ni nikoli cesta na Jezersko....sicer bi pa jaz takega motorista takoj strpal v zapor in nemudoma zaplenil motor....
Da ti takle prileti v avto....
confused-1.gif

Sem zadnjič gledal posnetek enega norca na R1...tudi za v zapor....
Mislim, da ni pametno posploševati na podlagi parih posnetkov idiotov....večina ni takih...., da ne bo spet kdo pisal, da je 90% takih....jih ni, pa veste zakaj? Zato, ker so zelo redki motoristi, ki znajo tako peljat....res so bebci, ker to počnejo na cestah ampak obvladajo....Sedaj bo kdo napisal, da ni problem z motorjem nažigat...u praksi, ko sam voziš pa vidiš, da ni ravno najlažje....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Veliko motoristov je takih kot je ta na posnetku in veliko jih je še bolj bedastih. In potem zelo zelo malo ostane še pametnih motoristov. Žal...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mah sej večina jih ma kar poštimano po glavi sam eni so pa res pacienti.bil 3x na moto zboru pa vedno se zgodi da ko se ga nasekajo je eden bolj pameten kot drugi in se grejo vozit po okoliških cestah in podirat rekorde.po možnosti z ugasnjenimi lučmi

mislim da si hotel reci da jih vecina nima postimano
evil.gif

Malo mi je sumljiv ta posnetek, da je sel cez ovinek s 300km/h
confused-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Seveda ni. A ne vidiš, da so čist primorske hiše ob cesti. Poleg tega, pa je mimo pripeljal en rumen avtobus, ki mene močno spominja na italijnski mestni promet. Lahko pa se motim. Definitivno pa ni del proti Jezerskemu.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:Malo mi je sumljiv ta posnetek, da je sel cez ovinek s 300km/h
confused-1.gif
Ne malo, orenk. Pri 220+ ne leti takole po takih ovinkih, sorry. Pri 220+ ti je avtocesta počasi preozka, ne pa tale magistralka.

Sicer pa, v mestu je šel 50
cheer.gif
.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a uni "tapametni" motoristi tud smrdijo?

Tapametnih motoristov sploh ni, so plod domišljije motoristov in njihovih zagovornikov. Tapametni motoristi so v razredu Božička, Smrkcev, Sneguljčice,..., skratka izmišljeni liki.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
a pol stardec verjame v božička, smrkce in sneguljčico? in še huje, a je stardec zagovornik motoristov??? ali je stardec sam motorist???

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
220 v takle ovinek, me zanima ja.. na na pogled podobnih ovinkih pri +180 ni več nobenga motorista za mano.

S tem posnetkom je neki narobe.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ne, nisva se dobro razumela. Tapametnih motoristov ni, vso so podivjani izstrelki na dveh (verjetno zlizanih) kolesih.
Menim, da so stardecu v preteklosti morali motoristi narediti nekaj hudega.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Nekaj se je ziher zgodilo...morda se je njegova žena s kom "šilila"....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Stardecu se ni nič kaj posebnega zgodilo, le nekaj je že star in takim pravljicam ne verjame več. Pravljice o pametnih motoristih, ki vozijo po predpisih tudi malčki v vrtcih že bolj težko verjamejo, ker tud že oni vidijo, ko pogledajo skozi okno svojega vrtca.
Ta posnetek je bil čisto realen prikaz motorista. Če je že zdržal tistih par sekund v naselju, da je peljal po omejitvah, ga je pa pol navil do konca.
In to počnete vsi, od prvega, do zadnjega motorista. Mogoče zdrži kak motorist vožnjo po omejitvah ob kakšnem državnem prazniku še kakšno sekundo dlje od tega na filmčku, ampak uglavnem je to to. Ne morete iz svoje kože in zastonj prepričujete ljudi, ki vas gledajo in vidijo.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Ma sedaj o teh pametnih motoristih... Jaz ki se peljem po omejitvah z mojo pohalico, skozi ovinke bolj počasi, ki ne prehiteva vseh povprek, ki na splošno bolj uživa na motorju kot ne, sem tudi divjak? Pa vseeno so me že izsilili (se spomnim mamce, ki je imela sedež volanu bolj približan kot rally vozniki, ali pa enega BMWja, ki me je najprej izsilil, potem pa čez 50 metrov zavijal levo, da sem ga moral spet čakati).

je pa res, da je kar nekaj takih ki se izživljajo z motorjem in taki mečejo slabo luč nad vse...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.