Seat Ateca

sad

Guru
24. avg 2007
21.653
10.313
113
Pa poraba je 0,5 do 1 liter v prid Škode. Vsaj kar sem jaz pred časom iste modele primerjal na spritmonitorju.
Normalno, če Škodo vozijo 60/70 let stari klobukarji, Ateco pa dinamični moški srednjih let.
:valjamse: :valjamse: :valjamse:
Imam kolega, ki s porabo Karoqa zagotovo poseka veliko večino voznikov Atec. Samo jaz se ne grem peljati z njim, da bi to dokazal.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.775
2.805
113
še v SLO - ampak komaj
Kaj pa bi “razkagali” - Karoq - Ateca - enaka tehnologija, mogoče je kvaliteta Karoqa boljša, ker češki delavci za več angažmaja sestavljajo “domači” avto.
Notranjost je stvar okusa - sosed gledal “mojega” Karoq in svakovo Ateco in je baje Karoq “boljši”. Dva nivoja razlike v opremi verjetno ne igra neko bistveno vlogo. :rolleyes:

Moram pa priznati, da se nisem preveč poglabljal - a se mi zdi, da ima Seat, kar se opreme tič “manj”, a ima zato bolj fensi “športne” dodatke.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.906
10.115
113
MB
za to nam je vseeno, samo da se višje sedi #oldage

čeprav tudi karoq razen sportline mi je meh. ta nepofarban spodnji del odbijačev me tak spominja na 90ta :D

kako je drugače s karoqom? kakšni problemi? svetovali so mi tsi ... oz odsvetovali tdije od 2020 navzgor :D

ampak kolk spremljam se kar prodajo hitro, sploh bencinarji, 25-26k za 5 let star avto ... :)

B81

22. jul 2007
38.660
11.610
113
to da je razlog? kaj pa vem, saj tehnika je vag, ni kot da pol tega ne bo znal nihče več servisirat :D
Seat ima par let staro tehniko od VW, vsaj naša ateka je imela števce in konzolo od par let starega golfa al pasata.
Za vozit hudo udobna, še 1,6 TDI 115 KM je šla kar kulturno, tudi prehitevat se je dalo...čipaš na "full več KM", pa se da lepo vozit :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Zgaga