Seat Ateca

sad

Guru
24. avg 2007
21.626
10.290
113
Pa poraba je 0,5 do 1 liter v prid Škode. Vsaj kar sem jaz pred časom iste modele primerjal na spritmonitorju.
Normalno, če Škodo vozijo 60/70 let stari klobukarji, Ateco pa dinamični moški srednjih let.
:valjamse: :valjamse: :valjamse:
Imam kolega, ki s porabo Karoqa zagotovo poseka veliko večino voznikov Atec. Samo jaz se ne grem peljati z njim, da bi to dokazal.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.772
2.804
113
še v SLO - ampak komaj
Kaj pa bi “razkagali” - Karoq - Ateca - enaka tehnologija, mogoče je kvaliteta Karoqa boljša, ker češki delavci za več angažmaja sestavljajo “domači” avto.
Notranjost je stvar okusa - sosed gledal “mojega” Karoq in svakovo Ateco in je baje Karoq “boljši”. Dva nivoja razlike v opremi verjetno ne igra neko bistveno vlogo. :rolleyes:

Moram pa priznati, da se nisem preveč poglabljal - a se mi zdi, da ima Seat, kar se opreme tič “manj”, a ima zato bolj fensi “športne” dodatke.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.894
10.107
113
MB
za to nam je vseeno, samo da se višje sedi #oldage

čeprav tudi karoq razen sportline mi je meh. ta nepofarban spodnji del odbijačev me tak spominja na 90ta :D

kako je drugače s karoqom? kakšni problemi? svetovali so mi tsi ... oz odsvetovali tdije od 2020 navzgor :D

ampak kolk spremljam se kar prodajo hitro, sploh bencinarji, 25-26k za 5 let star avto ... :)