sem najprej pomislil, da pišeš o menjalniku, pa sem skužil, da o avtomatiki vratali pogrešaš avtomatiko ali ne
Z avtom se ne morem, z lepoto tud ne, samo še centimetri so mi v plus ... (pa še s tem se težko pohvalim, mogoče za las)Zdaj se pa že hvališ.
Valjda.
A tukaj je sploh kaka dama? Retorično vprašanje ...
Čisto hipotetično. Imaš v rokah printer težak 10kg. V tvojem primeru prideš do avta, ga cukneš na tla, odpreš vrata in potem printer dvigneš in ga spraviš v avto. Fajn ne?Ker JAZ (!) osebno ne vidim dodate vrednosti te funkcije, zato. In ker moram čakat, da se prtljažnik odpre, medtem, ko čakam zraven. Ne bi mi bilo težko z roko dvignit zadnjih vrat, pa še hitreje bi bilo.
Ja, zgleda pa bolj fancy: jaz se že vsedem v avto, medtem, ko se prtljažnik še vedno zapira ... priceless
Se ne strinjam. Meni ni problem v roki imeti ključa in kliknit na njega, da se odpre. Tisto miganje je pa to: prideš tja, držiš v roki kot butelj stvari in brcaš pod prtljažnik, potem pa še čakaš, da se le ta odpre.Večinoma imajo avti z električnim amortizerjem in keyless sostemom tudi senzor pod blodbijačem da tja pomigaš z nogo in se odpre prtljažnik. To je ena in edina uporabna stvar tega. Imaš nekaj v rokah, ne rabiš iskat ključem pomigaš z nogo pod odbijačem in prtljažnik se odpre. Brez tega je tak amortizer le ena stvar več ki se po izteku garancije pokvari.
ko to enkrat imaš, seveda z odpranjem z nogo drugače je itak brezvzeze...potem je to to, drugače pa tako kot si napisal.Ker JAZ (!) osebno ne vidim dodate vrednosti te funkcije, zato. In ker moram čakat, da se prtljažnik odpre, medtem, ko čakam zraven. Ne bi mi bilo težko z roko dvignit zadnjih vrat, pa še hitreje bi bilo.
Ja, zgleda pa bolj fancy: jaz se že vsedem v avto, medtem, ko se prtljažnik še vedno zapira ... priceless
Je pa to verjetno tko, kot z lepo žensko: jo vidiš in bi jo imel, ko pa jo maš, je pa čist vseeno, če je ne bi imel, al pa bi bla malo grša
Al se jo naveličaš al pa ti je vseeno ...
hermann avto je karavan.
se vidi, nimaš zadeve, ali pa si testiral na polizdelku in te ni prepričalo..Se ne strinjam. Meni ni problem v roki imeti ključa in kliknit na njega, da se odpre. Tisto miganje je pa to: prideš tja, držiš v roki kot butelj stvari in brcaš pod prtljažnik, potem pa še čakaš, da se le ta odpre.
Raje z daljincem odprem in ko pridem do njega, je že odprto.
Ampak ja, vsakemu svoje.
Večinoma imajo avti z električnim amortizerjem in keyless sostemom tudi senzor pod blodbijačem da tja pomigaš z nogo in se odpre prtljažnik. To je ena in edina uporabna stvar tega. Imaš nekaj v rokah, ne rabiš iskat ključem pomigaš z nogo pod odbijačem in prtljažnik se odpre. Brez tega je tak amortizer le ena stvar več ki se po izteku garancije pokvari.
Se ne strinjam. Meni ni problem v roki imeti ključa in kliknit na njega, da se odpre. Tisto miganje je pa to: prideš tja, držiš v roki kot butelj stvari in brcaš pod prtljažnik, potem pa še čakaš, da se le ta odpre.
Raje z daljincem odprem in ko pridem do njega, je že odprto.
Ampak ja, vsakemu svoje.
sad
To je moj pogled na zadevo.
Zame pač funkcija, brez katere bi najlažje preživel.
In ne boš verjel, ja, to da se prtljažnik odpre od znotraj ter daljinsko s ključem ... vse to vem, ne morš verjet...in ko ga odprem od znotraj, bi moral imet še funkcijo, da vrečke, paketi ipd. sami poskačejo iz prtljažnika - tako pa moram še vedno ven iz avta in to sam ven vzet
Še vedno, meni pač ena od funkcij, ki je ne bi doplačal, če ne bi bila že v paketu.
Če bi pisal, da ne potrebujem ABS in klime, in da sta ti dve funkciji brezveze, ja, pol bi se blo pa za zamislit ...
Po vrsti:ko to enkrat imaš, seveda z odpranjem z nogo drugače je itak brezvzeze...potem je to to, drugače pa tako kot si napisal.
Nočeš razumet?ja ko rabiš 1 na 5 obiskov trgovine, v slabem vremenu al kakorkol vidiš da je to to. sploh imaš škatlo, zuanj škropi vse mokro, ključ imaš nekje v riti, ker je itak keyles, greš do avta brcneš, in vse rešeno, brez slabe volje in si hvalež vse j tehniki...sploh se to pozna ko greš naslednji dan s kakšnim pol izdelkom in se ti zgodi enako, potem pa se začne čaranje.... škatlo na streho btk, vse mokro, iskanje ključev, in podbne fore ....nein danke, če ni treba.