Kontaktiraj mtlZdravo,
ali je možno naknadno vgraditi motorizirano odpiranje prtljažnika na Seat Alteca 2019. Vidim, da nekatere imajo jaz žal nimam in me zanima ali obstaja kakšen kit ali pa če se kdo ukvarja z montažo.
Hvala
Moje mnenje: imam to na avtu, pa je zagotovo zadnja funkcija, ki bi jo imel /doplačal, če je ne bi že imel.Ja to se strinjam če je tako visok strošek potem odpade sem pač mislil, da je to manj denarja. Sigurno je pa tudi predpriprava se pravi ele. kabli...
Hvala
Zakaj?Moje mnenje: imam to na avtu, pa je zagotovo zadnja funkcija, ki bi jo imel /doplačal, če je ne bi že imel.
Ker JAZ (!) osebno ne vidim dodate vrednosti te funkcije, zato. In ker moram čakat, da se prtljažnik odpre, medtem, ko čakam zraven. Ne bi mi bilo težko z roko dvignit zadnjih vrat, pa še hitreje bi bilo.Zakaj?
karavana ima tudi moja baba pa z lahkoto na roke zapirahermann avto je karavan.
hehe, se mi je zdelo, da boš rekel, da je počasnoKer JAZ (!) osebno ne vidim dodate vrednosti te funkcije, zato. In ker moram čakat, da se prtljažnik odpre, medtem, ko čakam zraven. Ne bi mi bilo težko z roko dvignit zadnjih vrat, pa še hitreje bi bilo.
Ja, zgleda pa bolj fancy: jaz se že vsedem v avto, medtem, ko se prtljažnik še vedno zapira ... priceless
hermann avto je karavan.
karavana ima tudi moja baba pa z lahkoto na roke zapira
pri mojem se mora pa na prste stegnit, da doseže ročko od prtljažnika, pa potem že skoraj komično dol vlečt ko en majmun... tako, da je precej odvisno tudi od avta ali pogrešaš avtomatiko ali ne