se takle mp3 obnese za tek po gozdu?

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.058
414
83
Aha to si mislil. Jaz sem te razumel, da je kak novi clip prišel ven. Clip++ recimo
smile-1.gif

@tomi - Moja praksa in nasvet: teci s kapo, rutko, trakom... in ti ne bo nič ven letelo.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Tele Sennheiserce tudi jaz nameravam nabavit, jih že dva meseca opazujem. A imaš to stari model CX 300, ali ta novega CX 300 II precision?
Kje si jih pa nabavil? Pri nas so nesramno drage, na ebayu je pa precej ponaredkov. Tako, da ne vem, kaj naj naredim. Po vseh testih so pa super slušalke, baje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Verjetno ta stare, ker jim imam že leto in pol. Dal sem cca 50 EUR v big bangu, ker se jih nikjer drugje ni dalo dobiti...

Vse kar je 20-30 EUR na ebay-u je baje ponaredek...te slušalke pa so bile ene največkrat ponarejenih artiklov..., tako da si nisem upal naročati z ebay-a. Na tujih spletnih straneh z elektoniko, pa so bile enako drage...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem tudi premenjal f.. slusalk, od takih za 20€, do takih za 200€..

Sedaj uporabljam AKG K319.. zakon zadeva, udobna, dober zvok.. meni osebno optimalna, nabavil preko amazon.co.uk za nekje 55 eur s postnino vred..

AKG-K319.jpg

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
ksz

Mislim, da je treba pri teku z muzko posvetit nekaj tudi temu, kako ti slušalke stojijo v ušesih med laufanjem. Meni npr. so čisto vse superduper, oh in sploh, ki se vtaknejo v uhelj po nekaj časa ven padle, sploh če tečeš kje po terenu, ko se malo spotiš, itd. Meni ni bilo hujšega kot tisto annoying popravljanje nazaj noter. Sploh po nekaj km, ko si že malo utrujen te taka stvar, ki naj bi te motivirala, zelo nervira in se ne moreš posvetit teku.
Jaz sem potem končal pri taki obliki kot jo imajo slušalke za brezžično telefoniranje. Takrat sem lahko šele sproščeno tekel tudi dlje časa. Konkretno sem imel ta model. Meni so bile zelo udobne.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti, niti ni panike.. Default kabel je izjemno kratek... od oka nekje 30 cm-40cm.. Prilozen je tudi podaljsek, ce ti je to prekratko. Ker imam pa iSmeh sem dokupil podaljsek z micom, tako da lahko uporabljam tudi za chatanje..

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ali lahko uporabljaš bluetooth slušalko od telefona tudi za poslušanje glasbe ali je samo za klice?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
V vecini lahko.. samo je zvok nikakvi.. Ena redkih, ki ima soliden zvok je jabra bt530..

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
sicer nimam izkušenj z grunding ampak je vsaj bolj priznan znamka kot tisti prvi
jaz če bi vzel kaj za šport bi raje kaj takega
http://www.mimovrste.com/artikel/1580074227/mp3-predvajalnik-sandisk-sansa-clip-2-gb-crn
malo dražji je ampak itak ga maš par let (æe ne pride do kakšne nesreče)
sam mam enega od sandiska (par let) pa je že nešteto krat padel na tla in še vedno dela kot nov

Se +1 za Sansa Clip, sam mam starega (brez SD podpore) zdaj 2 leti, dal je skoz dez, sneg in dela bp. Komande so enostavne, zvok je na vseh testih bil pohvaljen kot med najboljsimi, baterija drzi kakih 15-20 ur (nevem ker sproti pozabim kdaj sem nazadnje sploh polnil).

Mam pa tudi sam tezave pri slusalkah (trenutno Sennheiser MX160), tak da bo kr hitro padla kaka ear hook varijanta, ker popravljanje slusalk v uho ti dopizdi.