Se splača

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ej leprotto ... k bi kopirala ene dele mojga posta
smile-1.gif

O bed.
hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Zakaj pa gledaš na to, kot da sta "samo dva meseca"?

Če se bosta v teh dveh mesecih res ujela bosta že našla način, da nadaljujeta. Sam poznam kar nekaj ljudi, ki so se zaradi ljubezni odselili ali pa se je njihova ljubezen priselila. Če se ne bosta tako dobro ujela potem sploh ni panike - boš pač preživel dva dobra meseca.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
samo je treba tukaj vedeti, da tudi Dizzy razmišlja bolj "po žensko" in mu zaradi tega to raje odsvetujemo. Madona, a bi res tolk radi brali Ah te ženske part žnj?

Joj, pa saj zato mora nekaj po moško narest in začet tako razmišljat.
grims-1.gif
Tako pa mu perete možgane, da bo doživel jok in stok, po 2-eh mesecih teh igric...pa da naj raje ne poskusi, ker bo prizadet itd...itd... blabla...

@dizzy

budi muško.
grin1.gif

Nikoli ne veš kaj se lahko razplete iz te situacije. V NAJSLABŠEM PRIMERU se boš imel 2 meseca res dobro, nakar bo morala it...ti pa jo boš moral potem 2 tedna prebolevat...ostal ti bo pa "samo" lep spomin. Tu ni nič filmskega ali holivudskega..., Ne boš rezal žil po dveh mesecih druženja s to žensko.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dizzy... Monokel je znan plac kjer se zbirajo khm... Ženske ki so jim všeč ženske, in fantki ki so jim všeč fantki...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V NAJSLABŠEM PRIMERU se boš imel 2 meseca res dobro, nakar bo morala it...ti pa jo boš moral potem 2 tedna prebolevat...

To bo v najboljsem primeru. V najslabsem primeru jo bo preboleval 2 leti
evil.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Are you for real?
confused-1.gif
Resno sprašujem, ker niti v mehiških limonadah in najbolj pocukranih hollywoodskih filmih nimajo tolk materiala ko ti. Edini ko še ma tolk "problemov" je malcom, za njega pa vemo da laže.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
ksz...

ženske. Kaj potem pravite za romance na študiju v tujini? Ista situacija, pa pomojem ne poznam nobenega, ki ne bi kaj imel v tujini... pa ni nobenemu/nobeni žal.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
To je tako kot izbira fu.ck frenda...najdeš takega, ki ti je vizualno všeč, erotično privlačen, drugače pa veš, da v vezo z njim ne bi šel, ker ti ne odgovarja in se na tak način izogneš čustvom,...če pa že v štartu veš, da se lahko zaljubiš pa ne vem zakaj se zapletat?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
To je tako kot izbira fu.ck frenda...najdeš takega, ki ti je vizualno všeč, erotično privlačen, drugače pa veš, da v vezo z njim ne bi šel, ker ti ne odgovarja in se na tak način izogneš čustvom,...če pa že v štartu veš, da se lahko zaljubiš pa ne vem zakaj se zapletat?

Iz česa pa sklepaš, da on že v štartu ve, da se bo zaljubil? Tako jaz trdim, da on že v štartu ve, da ne bo nič iz tega...da mu je vizualno všeč, da mu je erotično privlačna, da pa ve da iz veze bo nič.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Drugače se ne bi spraševal, pa tole :"da se lahko full hitro naveže, podobno kot jaz", pa zato, ker vsi vemo, kako je čustven...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tud jaz sem bil pred leti ves čustven pa občutljiv...pa se mi niti ni obneslo.
grin1.gif

Folk se spreminja. Če je bil zdaj občutljiv in pretirano čustven, mu bo samo koristilo, če bo kot sem že napisal "budi muško" za spremembo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Dizzy hodi ob prepadu.
grin1.gif
Ne vem, če je zrel za to, da bo znova prizadet glede na to, da se je uspel od novega leta do danes zaljubiti že v tri bejbe. :D
Dizzy res malo prehitro zagrabiš vse skupaj, bolj na izi si vzem stvari pa ne išči v vsaki ženski partnerke.
smile-1.gif

No je pa res, da se je tvoj čas prebolevanja od "Ah te ženske ... " občutno skrajšal.
grin1.gif