No ja ni čisto tako. Imam dve številki pri mobitelu, ker mi je pri prvi že potekla vezava, pri drugi mislim da drugi mesec, sem si rekel kupim novi telefon se vežem kot ponavadi. Spregledal sem pa, da imajo sedaj v bistvu brez subvencije oziroma cena, ki naj bi bila z subvencijo je ista kot če dotični telefon kupim v trgovini. Uredu, bom pač zamenjal operaterja po ca.10-15 letih, Izračunam, da razlika privarčevana v dveh letih ravno pokrije telefon. Da ne bi kaj zakompliciral, pokličem na Mobitel, kako in kdaj prenesti številke mi prijazen glas vse razloži, plus me sprašuje zakaj menjava. Mu razložim, prijazni glasek me "prosi" če lahko počakam dva dneva da mi bo njihova služba dala dobro ponudbo. Ves navdušen pristanem, še ženi razlagam, kako jim na Mobitelu ni vseeno za stranke, pa še ego mi je zrasel.
Po enem tednu, se mi je ego spustil, nihče me ni kontaktiral.
Če bi bil star 14 let bi si rekel na tak način so podaljšali mojo naročnino za en teden, ker sem močno starejši sem pa pač sprevidel, da se jim v osnovi fučka.
Po enem tednu, se mi je ego spustil, nihče me ni kontaktiral.
Če bi bil star 14 let bi si rekel na tak način so podaljšali mojo naročnino za en teden, ker sem močno starejši sem pa pač sprevidel, da se jim v osnovi fučka.