Mah ne, da se mi...
Na mailu sem točno opisal problem, un mongoloid mi odpiše 15€ in to je bilo to. (za mene je to čist uradna ponudba za deal).
A je zabit, pojma nima ali se mu samo jebe. Plačal ziher ne bi, na mailu sem točno definiral napako, bumbar mi je pa ceno za popravilo napisal. Zato pa pošlješ povpraševanje v naprej, pa izbereš najbolj ugodnega ponudnika glede na odgovore.
Druga tema je pa, zakaj bi mi matično ploščo menjavali namesto, da bi samo par tistih fajlov nastavil. Kako lahko to samsung vse požegna.
Pri raznih flashanjih se pogoste te zadeve in če imaš garancijo, komot telefon odrootaš, odtringlaš in noben ne vidi, da si se kdaj igral.
Ziher ima tudi servis taka orodja
http://z3x-team.com/samsung-activation/, strošek 5min časa. (jah lahko, bi tudi sam kupil za 200€ in bi si sam popravil, samo zaradi 1 telefona se res ne splača).
V glavnem imam delujoč telefon v rokah, na računu mi piše da je pa za delovanje telefona potrebna menjava matične. To je pa še zavajanje ljudi.
edit: Jebeš inšpekcijo, takemu lahko samo pomagaš s tem, da ga na mestu evtaniziraš.
Kako mi je pa drug lahko odpisal na isto c/p povpraševanje. V stilu, če ni hardwerske napake in ti ga popravimo je strošek 30€ (so mi ga pa tudi popravili potem).
V glavnem 15€ sem požrl, gre se za principe.