Še je upanje.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.858
2.564
113
Emona / Carnium
Morda povabilo na zahvalni sestanek ni med izjemami za kršenje VOP-a oz. zakona o varovanju osebnih podatkov...

Grem še enkrat prebrat kaj sem napisal...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.800
5.396
113
Mogoče zato, ker ne gre toliko zato, da bi fante kako nagradili in pohvalili, temveč da izkoristijo dogodek za svojo promocijo, ki jo vsaka služba rabi.
Mediji bodo take novice rade volje zastonj objavili.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.565
4.409
113
Meni je čudno da so vsi trije mladoletniki brez spremstva staršev bili brez mobilnega telefona. Domnevam da so nesrečnika dobili nekje v šumi izven proge, le kaj so počeli tam? Hm hm! ;)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.670
11.786
113
kod Džej-Zija
Meni je čudno da so vsi trije mladoletniki brez spremstva staršev bili brez mobilnega telefona. Domnevam da so nesrečnika dobili nekje v šumi izven proge, le kaj so počeli tam? Hm hm! ;)
Kaj bluziš? Mulci se velikokrat po hosti z gorci preganjajo in furajo traile. Kaj točno je narobe s tem?

P.s. Če poskušaš bit sarkastičen, neuspešno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.565
4.409
113
Meni se pač zdi čudno da 3je 14 letniki generacije, ki je rastla z mobilnikom v ušesu niso imeli enega telefona pri sebi (v času poletnih počitnic). Tudi če greš sam na tak trail je prva stvar da imaš telefon pri sebi, če ga nimaš je neodgovorno.

Če so bili mulci organizirano tam (poletni tabor, razumem da se telefonov ne sme imeti pri sebi) je pa žalostno da ni noben odrasel ki je za to odgovoren posredoval oz. da so bili tam sami sebi prepuščeni, ker koneckoncev bi se lahko njim kaj podobnega zgodilo.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.858
2.564
113
Emona / Carnium
Meni se pač zdi čudno da 3je 14 letniki generacije, ki je rastla z mobilnikom v ušesu niso imeli enega telefona pri sebi (v času poletnih počitnic). Tudi če greš sam na tak trail je prva stvar da imaš telefon pri sebi, če ga nimaš je neodgovorno.

Če so bili mulci organizirano tam (poletni tabor, razumem da se telefonov ne sme imeti pri sebi) je pa žalostno da ni noben odrasel ki je za to odgovoren posredoval oz. da so bili tam sami sebi prepuščeni, ker koneckoncev bi se lahko njim kaj podobnega zgodilo.
To je pa nek "overparenting" mode. Ni treba iskati problemov, kjer jih ni. Važno, da so imeli osebne dokumente...:fredi:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.934
8.456
113
Morda povabilo na zahvalni sestanek ni med izjemami za kršenje VOP-a oz. zakona o varovanju osebnih podatkov...

Grem še enkrat prebrat kaj sem napisal...
Ve se kdo so, kolikor je meni znano so iz sluzbe (ki jih sedaj isce) tudi predlagali da se jih predlaga za odlikovanje. Zato je nelogicno da bi jih po medijih iskali. Poklicejo na policijo povedo da bi skupen sestanek naredili in jih policija povabi.

pa tudi s promocijo nimam nobenih tezav, samo butasto se mi zdi laganje/pretiravanje v stilu “radi bi vedeli kdo so”.

• Všeč mi je
Reactions: tony

mistique

Guru
16. jun 2009
14.858
2.564
113
Emona / Carnium
Ki jih na trailu niti ne rabijo imeti pri sebi.
Aja? Jst pa povsod s tošlom...še na Rjavino...:bonk:

Drgač so pa počitnice no...pustmo te mlade pogumne mulce pr mer, naj tut kej zajebejo v lajfu...in podpiram to javno pohvalo (četudi ne vemo zakaj jih iščejo preko medijev). Jaz to vidim kot promocijo pravih vrednot in zgled njihovim vrstnikom.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.934
8.456
113
Aja? Jst pa povsod s tošlom...še na Rjavino...:bonk:

Drgač so pa počitnice no...pustmo te mlade pogumne mulce pr mer, naj tut kej zajebejo v lajfu...in podpiram to javno pohvalo (četudi ne vemo zakaj jih iščejo preko medijev). Jaz to vidim kot promocijo pravih vrednot in zgled njihovim vrstnikom.
I. Odstavek 3. Clena ZOizk-1

Osebno izkaznico ali drug uradni identifikacijski dokument, na katerem so navedeni točni osebni podatki, na katerem fotografija izkazuje imetnikovo podobo in ki ni poškodovan oziroma obrabljen, mora imeti državljan pri sebi, razen kadar bi bilo glede na okoliščine to nesmotrno,

Ga ni sodisca ki bi reklo da je na trail progi smotrno imeti osebni dokument pri sebi.
Poleg tega so mladoletni ce ne celo otroci (ne vem kok tocno naj bi bili stari)

• Všeč mi je
Reactions: Matko

Rikolus

Majstr
19. jul 2007
2.412
113
63
Kako bi vedeli kdo so?

Ko kličeš na 112 se klicoči predstavi. Ne poberejo pa osebnih podatkov.
Če pa jih je policija pobrala na kraju dogodka, pa ni podlage za razkrivanje.