Danes sem bil priča zelo zanimivemu prizoru...Verjetno vsi poznate Brnčičevo cesto....No takole je bilo, incident se je zgodil na križišču zraven "Vegine stavbe (no ni več vega)" kjer je potek prednostne v desno. En atej je pa pripeljal z leve in spregledal znak, da nima prednosti. Le kako ga je lahko psregledal, saj se znak ni premikal s hitrostjo metka...
. Usekal je v vozilo mladega dinamika, ki je peljal lepo po predpisih (vem ker sem peljal za njim). No, vsi se potem ustavimo in atej skoči iz avta in začne psovati: Jebem ti pas mater mulc, zjebo si mi avto....uporabil je še nekaj sočnih...vendar to ni bilo dovolj, potem je še brcnil v avto mladega dinamika. Tedaj je pa dinamiku prekipelo in je ateja zalepil čez ksiht...Atej je prec padel po tleh, preklinjanje ga je minilo...Dinamik ga je nato še dvakrat brcnil in pobegnil. Saj škoda ni bila velika je pa tukaj opazno izjemno nesramo vedenje ateja...najprej izsili, nato pa še žali. Čisto prav je, da je dobil po pesi. Nato smo vsi odpeljali, da ne bi bilo potrebno govorit policiji kako je bilo. atej je še nekaj krilil...
No stardec, kako boš pa to obrazložil? Morda s kako negativno kozmično energijo?
No stardec, kako boš pa to obrazložil? Morda s kako negativno kozmično energijo?