Še eno temo bom odprl tukaj

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.560
113
Marlbor
Res bi bilo fajn, ker je tema čisto izgubila rdečo nit. Bele niti pa niso zaželjene.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Imam en resen predlog in upam, da bo tokrat moderacija opravila svoj posel in smetarja snecerja kaznovala, če bo spet smetil tukaj.
Torej:
Jaz predlagam, da mogočni in pristojni na tem forumu naredijo en forum, kjer bomo lahko pisali neprijavljeni. Torej brez prijave.
Zdaj se redno dogaja, da nekdo odpre neko resno temo in ker jo lahko odpreš le kot prijavljen uporabnik, ti takoj temo zaserjejo razni spamerji tipa snecer.
Če bi jaz kaj vprašal in odprl eno resno temo kot neprijavljen, jo snecer ne bi zasral, ker pač ne bi vedel da sem jo odprl jaz. Zdaj snecer zaserje vsako mojo temo, (pa ne samo mojo, ampak praktično vsako, ki mu ni po všeči) ker me pač ne mara in jaz sploh ne morem nič vprašat, brez, da me ne bi snecer provociral in brez, da se potem tudi del moderacije ne bi spravil name namesto na snecerja.
Torej, če bi obstajal nek forum, kjer bi lahko pisali neprijavljeni in se med seboj ne bi "poznali" po uporabniškem imenu, bi bile izključene vnaprejšnje diskvalifikacije in vnaprejšen propad debate, saj ne bi vedeli kdo je temo odprl.
Kaj pravite na moj predlog?
Upam, da ne bom spet kaznovan jaz, ker sem pač samo nekaj predlagal..
Hvala lepa.
Zdaj pa moderacijo zares iskreno prosim, da sankcionira snecerja, če bo spet poizkušal tole temo in moj predlog uničit.

če si ne upaš stati za svojimi besedami, to že dosti pove... kolikor se spomnim, ko hvališ svojo fukušnico, ti nihče ne spama...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, kefir je tudi v vsaki temi prisoten
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Napravi si uporabniško ime Snečer. Ker 2/3 uporabnikov tako ne zna brati, bodo mislili, da bedarije piše Snecer. Pa ga boš
uf-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pred sabo ne moreš ubežati....
rolleyes-1.gif
Ti nisi preveč dojemljiva kali? Blond?
Jaz nočem ubežat pred sabo, le vnaprejšnji diskvalifikaciji bi se rad ognil. In to bi pisanje brez registracije omogočilo.
Pravzaprav, kdor bi rad izvedel iskreno mnenje sogovornika ne bi smel zahtevat identifikacije.
Če ti iz privilegiranega položaja in moči likvidacije, zahtevaš od nasprotnika, da se pred tabo razgali, je to dejanje strahopetcov. Se ti ne zdi?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Imam en resen predlog in upam, da bo tokrat moderacija opravila svoj posel in smetarja snecerja kaznovala, če bo spet smetil tukaj.
Torej:
Jaz predlagam, da mogočni in pristojni na tem forumu naredijo en forum, kjer bomo lahko pisali neprijavljeni. Torej brez prijave.
Zdaj se redno dogaja, da nekdo odpre neko resno temo in ker jo lahko odpreš le kot prijavljen uporabnik, ti takoj temo zaserjejo razni spamerji tipa snecer.
Če bi jaz kaj vprašal in odprl eno resno temo kot neprijavljen, jo snecer ne bi zasral, ker pač ne bi vedel da sem jo odprl jaz. Zdaj snecer zaserje vsako mojo temo, (pa ne samo mojo, ampak praktično vsako, ki mu ni po všeči) ker me pač ne mara in jaz sploh ne morem nič vprašat, brez, da me ne bi snecer provociral in brez, da se potem tudi del moderacije ne bi spravil name namesto na snecerja.
Torej, če bi obstajal nek forum, kjer bi lahko pisali neprijavljeni in se med seboj ne bi "poznali" po uporabniškem imenu, bi bile izključene vnaprejšnje diskvalifikacije in vnaprejšen propad debate, saj ne bi vedeli kdo je temo odprl.
Kaj pravite na moj predlog?
Upam, da ne bom spet kaznovan jaz, ker sem pač samo nekaj predlagal..
Hvala lepa.
Zdaj pa moderacijo zares iskreno prosim, da sankcionira snecerja, če bo spet poizkušal tole temo in moj predlog uničit.

če si ne upaš stati za svojimi besedami, to že dosti pove... kolikor se spomnim, ko hvališ svojo fukušnico, ti nihče ne spama...
Jaz za svojimi besedami zmeraj stojim. Problem je v tem, ker se nekateri vidijo/te v mojih besedah, pa mi zato hočejo/te besede preprečit.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
zahtevaš od nasprotnika, da se pred tabo razgali,
Mamca od vsakega zahteva, da se razgali, da oceni al se splača
tongue-1.gif

ampak nič bat, od tebe ne bo, itak ve, da ste desnaki zanič jebači, še sploh taki, prepojeni s fukušnico skisano
evil.gif

dej....poberi že enkrat tiste pasje dreke okol ogli, zgleda ko da so begunci šli prek
rolleyes-1.gif