kje ima google team samo 50 zaposlenih da so samo bazirani na osu za mobilce in tablice ??, ma daj no...vredu premisli kaj govoris...25.000 ljudi je imel google zaposlenih leta 2010, zdaj je leto 2012, ze smo skoraj v 2013...v vsakem sektorju je vec 100 zaposlenih...od kateraga leta obstaja nokia ? sam zacetek sega v davno leto 1868, uradno pa je nokia na finske postavla leta 1971, prvo uradno avto mobilno telefonijo in s tem se je tudi zacelo razvijati naprej, pustimo razvijanje vojaske telefonije ki je imela zraven ze enkripcijo leta 1960...se pomnis tako zvano omrezje/telefonijo NMT...(dejansko je to kratica za Nordic Mobile Telephony)...in ne ime za telefon, kot so ga poimenovali nasi vrli slovencki...zazivela pa je ta telofnia pozno leta 1980...da pa nebi v tem casu zaposlili vec kot 100.000 ljudi po celem svetu...bi bilo pa res zalostno, saj pa nokia se ni v zatonu...nudi vse kar rabi navaden uporabnik, in to je telefonijo, sms/mms, maile, slikanje, digici niso slabi...zakaj raja kopuje android os telefone, ker je to in, ker je taksen trend, in ker je bil dobro nastavljen marketing...sam posedujem droid os telefon, ampak ne zato ker bi bil ovca (90%) ampak zato ker mi res vec ponuja in nisem navaden user...je pa delovanje z win osom, zdaj ipopolnjenim symbian, dokaj tekoce in pregledno, rabi naveden uporabnik vec...dvomim, mentaliteta slovenca pa je tako taksna, da kljuce na mizo, strasen telefon poleg, poleg se nabita denarnica, da ja pokaze staus prevlade, in pol ga vidis ko sreba kavico 2h, dotakne se ne teelefona, med tem ko sem jaz v 2h zakljucil 2,3 posle in vem cemu mi sluzi telefon...ce bi mu postavil vprasnje cemu taksen telefon, vrjetno do vecera nebi uspel zapreti celjusti...tako da ne o 50 ljudeh...samo direktorjev in pod direktorjev ter se ostalih vodij se pri googlu nabere za vec kot 50 ljudi...
lp, dominic...
lp, dominic...