Evo jaz sem se tudi danes dogovoril, imel bom 2x po 3h.
Mi bo instruktor poslal prijavnico v kratkem in potem akcija takoj, ko bo možno
Mi bo instruktor poslal prijavnico v kratkem in potem akcija takoj, ko bo možno
Sam kot zanimivost, a je ful terminov frej, ali imajo obcutno povecanje sedaj? Pa kako se kaj giblje cena? Se velja tistih 250?
Najbrž nekaj ceneje če voziš s svojim motorjem?
Gre sploh registrirat brez izpita???Kako bi se lahko vozil s svojim, ce se nimas “izpita”?
Gre sploh registrirat brez izpita???
Za pravi A, vem da ne gre.
lepa, rang 300 do 400€....še kak zdravniški poleg, ker bi pač lahko, da še medicina dela malo rukne...Tu v našem koncu so mi vsi rekli da majo kr.
Cena je 30€ poligon, 40€ izdaja kartončka in 42 ura v prometu.
sej predavanja niso izpit...tak da je na konc vseeno če ti slišiš ali, znat moraš potem na izpitu.Pred 6imi leti sem opravil izpit za A kategorijo.
Tip mi je iz prve po telefonu povedal (nisva se poznala), da če imam željo lahko hodim na predavanja cpp, sicer pa mi samo napiše pa je
Vprašal sem ga tudi, če lahko vozim s svojim motorjem, da bi bila ura cenejša. Nameraval sem ga pač registrirati seveda tako, da bi bil uporabnik vpisan nekdo, ki ima izpit za A.
Odgovor je bil, da nebo šlo, ker mora imeti motor za avtošolo drugačno registracijo- je vpisano v prometni, da se uporablja za AŠ, in s tem potegne za sabo tudi pogostejše tehnične preglede itd.
A ni tako, da ce imas ze od prej B kategorijo, ti CPPja ni potrebno delat?Pred 6imi leti sem opravil izpit za A kategorijo.
Tip mi je iz prve po telefonu povedal (nisva se poznala), da če imam željo lahko hodim na predavanja cpp, sicer pa mi samo napiše pa je
Vprašal sem ga tudi, če lahko vozim s svojim motorjem, da bi bila ura cenejša. Nameraval sem ga pač registrirati seveda tako, da bi bil uporabnik vpisan nekdo, ki ima izpit za A.
Odgovor je bil, da nebo šlo, ker mora imeti motor za avtošolo drugačno registracijo- je vpisano v prometni, da se uporablja za AŠ, in s tem potegne za sabo tudi pogostejše tehnične preglede itd.
Za SLO verzijo A1 rabiš samo 6 ur vožnje.A ni tako, da ce imas ze od prej B kategorijo, ti CPPja ni potrebno delat?
Opisal sem pridobivanja izpita za A pred šestimi leti, ne o novi možnosti pridobitve A1 na podlagi B.A ni tako, da ce imas ze od prej B kategorijo, ti CPPja ni potrebno delat?
Razumem, samo CPP se dela na avtosoli, teoreticni del pa na obcini.Za SLO verzijo A1 rabiš samo 6 ur vožnje.
Za polno A1 verzijo moraš še dodatno na teoretični in praktični izpit.
Aja 2016 sem odpisal CPP na občini, pa še en teden predavanj poslušal na AŠ.Razumem, samo CPP se dela na avtosoli, teoreticni del pa na obcini.
2008 sem delal A kategorijo, pa ni bilo potrebe po CPP.