Se bo dvorana v Stožicah imenovala Darth Vader?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
čakaj malo to je ogromen projekt. za ta projekt so privatniki dali kpl resource. in normalno da znajo ostat brez vsega...

kar se softiæa tiče mi ni jasno kaj misliš... mi pa tud pod razno ni jasno da prijavlja soseda a to nelegalno početje podpira... pa jamra o foušiji... seveda kar ni njemu prou so drugi krivi. zmer drugi krivi vse...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pejatu..soseda nisem zjebal. še..če bi ga, ne bi imel tistega skrapusacala nad sabo.

aja, sosed je spizdil 200k državi v robi. vse na posnetkih, filmih..pa nben nič. in ja, je mala riba. njegov šef verjetni ****** dvakrat tok.
še podatek. javni uslužbenec, nadzorni

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Prikleni se na vhod in protestiraj
cheer.gif

Zakaj že?
Jaz pač izrabljam slobodo govora.

S tem, da bi se priklenil na vhod bi postal kriminalec tako kot so tisti, katere kritiziram.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
prjatu trudš se ga zajebat.... ker ti ni pogodu.. .kok je spizdnga tukile... kok nelegalnega... sam to ti je po godu pa podpiraš...

in kaj maš a posnetkih? kaj pa če je on delal brez plače samo za material?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej pa za tisa in ostale

redko se delajo azdeve vse po papirjih. ampak ja, spostovat je pa treba papirje. dokelr jih mali kreteni, ki delajo v svojo korist in tvojo skodo brez tezav krsijo, ne vidim problema, da zoki krsi. dela za zabarje, ne zase. sej ni turcin da ma sinov za eno fusbalsko ekipo.

kar se tice prjatla pa poslovnega objekta. ne bos verjel, ampak opozorjen sem bil, da me sowed, ki ga jebem zaradi nesposotvanja zakonov lahko tozi zaradi skode. in da ja, se je gradil hotel, ki je bil nekaj metrov predolg in ni dobil dovoljenja in ja, alstnik je dal tozbo zoper inspektorja, ker je zaradi neskladnosti zadrzalč izdajo dovoljenja in ne boš verjel..iztozil je stroske neposlovanja. napako je pa odpravil. torej tvoj poslovni prijatelj ni iz poslovnega testa.

zokija za precednika.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Sej softi se tudi pohvali, kako zasluži 1.500 v službi, potem pa še parkrat toliko na črno... Pa se mu zdi to normalno
wink-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.668
2.409
113
Pomurje
Včasih se res zdi za zlorabljaš svobodo govora :)

Naštej mi države, kjer ni klientelizma in zmage €€€€ $$$$$ nad zakoni in zdravo pametjo.

Žal je to realnost in mi se lahko postavimo na glavo, čeprav bi marsikoga trebalo po glavi.

Lp

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
jebe se majhne ribe...
ornk ribaka se pa izvoli za vse... sploh ker ima volilno bazo veliko... nesposobniæev;)

softi sej razumem da tm gor hotel neb mogu bit... mi je jasno... sam če je bil samo par m prevelik potem je neko dovoljenje dobil.. .kdo je kriv?

in kdo je biu prvi? ti al on?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej pa za tisa in ostale

redko se delajo azdeve vse po papirjih. ampak ja, spostovat je pa treba papirje. dokelr jih mali kreteni, ki delajo v svojo korist in tvojo skodo brez tezav krsijo, ne vidim problema, da zoki krsi. dela za zabarje, ne zase. sej ni turcin da ma sinov za eno fusbalsko ekipo.

kar se tice prjatla pa poslovnega objekta. ne bos verjel, ampak opozorjen sem bil, da me sowed, ki ga jebem zaradi nesposotvanja zakonov lahko tozi zaradi skode. in da ja, se je gradil hotel, ki je bil nekaj metrov predolg in ni dobil dovoljenja in ja, alstnik je dal tozbo zoper inspektorja, ker je zaradi neskladnosti zadrzalč izdajo dovoljenja in ne boš verjel..iztozil je stroske neposlovanja. napako je pa odpravil. torej tvoj poslovni prijatelj ni iz poslovnega testa.

zokija za precednika.

No, si eden redkih, ki priznaš, da zoki krši zakone. Ti v tem ne vidiš problema (sožalje), jaz pa.
In ja... tudi kolega se toži a je zadeva že dolgo na sodišču... na koncu bo zmagal a mu to posla ne bo povrnilo (bo pa imel zopet zajeten kupček denarja). Pač ni Zoki, da bi mu a) šli inšpektorji na roke b) bi dobil dodatne kredite (čeprav z boljšim jamstvom, kot so ti v Stožicah).

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Dragi Danny, to, da nekdo vloži vse, vključno z živci v poslovni projekt, pomeni, da ni ravno podjeten. V primeru, da mu uspe, je seveda vrhunski podjetnik z nosom za denar a ne? Ko pa takole (naivno ali pohlepno?) za*ebe, pa je revež propadu, ker so ga za*ebal?
Takim predlagam npr. zaposlitev v javni upravi. Da ne omenjam vseh morebitnih zaposlenih, ki so v takem in podobnih primerih zviseli...brez nepremičnin za zlato rezervo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
mistiq če nebi bilo pogumnih, razkirajočih... ki so pripravljeni vse vloziti v nekaj nebi imeli sedaj g od gospodarstva... ti bi bil tlačan... hvala bogi da si eni upajo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat. ne vidim problema, ker je stadion anrejen mimo vseh pravil in bo služil 300k žabarjem

zakaj

ker isti ti inšpektorji ne vidijo problema, ko je hiša zgrajena mimo vseh pravil, služila bo pa samo trem.

ene nove zaposlitve, enga dinarja za državo, ene same koristi za okolico.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
a to, da se npr. dela cesto brez ustreznega dovoljenja, je zate slog??? Zame je to za osebo, kot je župan, nesprejemljivo dejanje. In to je samo vrh ledene gore. Mimogrede, v normalni državi, bi bilo menedžerske ali politične kariere osebe, ki bi šla na zoki način omogočit sinu maturo, v trenutku konec. Za vedno. Seveda pa ne v sloveniji, kjer se vedno najde dovolj veleumnih volilcev v smislu: ''Um-huh-huh, umm, on je kul, k nam je zgradu štadion, um-huh-huh.''

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Včasih se res zdi za zlorabljaš svobodo govora :)

Naštej mi države, kjer ni klientelizma in zmage €€€€ $$$$$ nad zakoni in zdravo pametjo.

Žal je to realnost in mi se lahko postavimo na glavo, čeprav bi marsikoga trebalo po glavi.

Lp
S tako relativizacijo se da upravičiti vsakršno ravnanje - z množičnim pobijanjem na čelu
Zakaj potem sploh imamo zakone itd. če v nobeni državi na svetu ne uspejo 100% uveljavljati lastnih zakonov.

Sploh pa ne vem, zakaj naj bi stanje v neki drugi državi lahko bilo izgovor za ravnanje v Sloveniji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
prjatu trudš se ga zajebat.... ker ti ni pogodu.. .kok je spizdnga tukile... kok nelegalnega... sam to ti je po godu pa podpiraš...

in kaj maš a posnetkih? kaj pa če je on delal brez plače samo za material?

kaj bi rad povedal..ne razumem.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Dragi Danny, to, da nekdo vloži vse, vključno z živci v poslovni projekt, pomeni, da ni ravno podjeten. V primeru, da mu uspe, je seveda vrhunski podjetnik z nosom za denar a ne? Ko pa takole (naivno ali pohlepno?) za*ebe, pa je revež propadu, ker so ga za*ebal?
Takim predlagam npr. zaposlitev v javni upravi. Da ne omenjam vseh morebitnih zaposlenih, ki so v takem in podobnih primerih zviseli...brez nepremičnin za zlato rezervo...

Tvoj post govori veliko o tvojem intelektu in poznavanju poslovnega sveta. V enem samem sporočilu si vse predpostavke postavil napačno. Čestitam!

In zanimivo, da ga skrbi za zaposlene in se mu hebe za podjenika. Kretenizem na kvadrat. Si morda sindikalist?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
Vsem gorečim nasprotnikom ljubljanskega župana, ki mu tako nasprotujete predlagam naslednje:
1. Glede vseh nezakonitih poslov v zvezi z gradnjo in obratovanjem športnega parka Stožice. Iz vaših postov sklepam, da imate dovolj trdne dokaze, da se ravna v nasprotju z zakonom, zato ste dolžni te dokaze predložiti pristojnim službam in odgovorne prijaviti. Najbrž se bojite, da je izvršilna in sodna oblast podrejena silam kontinuitete in da ne prijavljeni ne bodo obravnavati primerno, saj njihove lovke segajo vsepovsod. Če ne boste zadovoljni, obstajajo tudi mednarodne institucije, ki bodo pravično obravnavali vašo prijavo.
2. Če vas moti moralni slog županovanja, naj vam povem, da je bil Jankoviæ izvoljen na demokratičnih volitvah in ga je neposredno izbrala večina volivcev v MOL, pa če nam je to všeč ali ne. Tisti, ki ste občani MOL, lahko nestrinjanje z njim izrazite na jesenskih lokalnih volitvah, ko se bo ponovno izbiralo župane in občinske svete. Glede na to, da je je slog vodenja MOL očitno sporen, boste s svojimi argumenti zagotovo lahko prepričali zaslepleno čredo ovac, ki ga še ni spregledala, in Ljubljana bo dobila tega mesta vrednega župana. Občani ostalih občin se lahko priselite v Ljubljano plačujete dohodnino v mestno blagajno, potem pa postopate po zgoraj opisanem postopku, saj boste pridobili tudi volilno pravico v MOL.
3. Če bi radi vir vaših neskončnih bolečin odpravili na bolj balkanski način, lahko najamete profesionalnega eksekutorja, ki bo opravil umazano delo. Če se je našel za mafijskega vodjo, so bo za primerno plačilo tudi za Zokija.
Za take zadeve iz davkov plačujemo organe. Res pa je, da so organi preobremenjeni in ovadbe zoper Jankoviæa odlagajo v predal v Postojno, medtem ko se trudijo z veliko hujšimi oblikami klientelizma in korupcije - npr. kako Ruplova Meta kupuje metle.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Čaki, čaki... pri tistem nakupu je bila država vsaj ob 100€ (bencin, stroški voznika, oportunitetni stroški zaradi odsotnosti vozila in voznika za potrebe ministrstva ipd.). To veš, da je potrebno na vsak način preganjati in zatreti v kali, da ne bi še kdo pomislil na kaj podobnega.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.661
3.166
113
v lokalni ostariji
softiæ kok bo men koristle stožice?

ornk koncerta ne znamo napravt (mamo tud hipodrom)
tivoli je za večino zadev čist OK
plečnikov stadion propada