SCT podira rekorde!?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ja čestitke. Zarad tega butastega betona nismo mogli spati ponoči, ker se je vlak sem pa tja ganjal, da so ga naložili (ob SCT-ju). Ropotalo je ko 100 hudičev. Da ne govorim, kako je smrdelo po asfaltu. Tud pomislili niso na prebivalce. Važn, da so rekordno položil asfalt...
10.gif
Preseli se, pa bo mir. Če te hrup res moti, recimo v Kočevski rog. Tam je menda malo prometa in nič industrije in lokalov.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ja čestitke. Zarad tega butastega betona nismo mogli spati ponoči, ker se je vlak sem pa tja ganjal, da so ga naložili (ob SCT-ju). Ropotalo je ko 100 hudičev. Da ne govorim, kako je smrdelo po asfaltu. Tud pomislili niso na prebivalce. Važn, da so rekordno položil asfalt...
10.gif
Preseli se, pa bo mir. Če te hrup res moti, recimo v Kočevski rog. Tam je menda malo prometa in nič industrije in lokalov.

Medvedi in jeleni ter ostale živali so nenormalno glasne pri nas v gozdu tako, da mu ne priporočam selitev v vaše gozdove.

Kredarica je pravi naslov za takšne, ki jih vse moti.
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
A si normalen s Kredarico. Veš kolk folka je gor. POleti najbrž več kot na prešercu....

Sicer pa sem v SŠ gledal film kako so leta 90? naredili preplastitev in posodobitev v ravnotako rekordnem času. Če od takrat res niso nič popravljali je kar nekaj časa držalo.

Ampak takrat se je sct drugače obnašal kot danes

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Predvsem pa dela ne morejo potekati stalno, ampak le, ko ni prometa na letališču, torej ponoči.

Ne bo čisto držalo, delajo tudi čez dan. Te dni se je delal Šenčurski konec steze, pa so pač letala vzletala proti Vodicam in pristajala s tiste smeri
tongue-1.gif