Ščitili bomo Slovenijo

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Tako ja... zato pa je treba druge igralce v igro poslat, kateri bodo znali z diplomacijo kaj rešit.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
... in takrat se bo tudi Hrvaška malo bolj omehčala. Zato pa je blesavo rint z glavo skozi zid z nekimi shodi.

Itak ko bo tudi Hrvaška v EU tista meja ne bo imela čist nobenga pomena več...

Jaz pa temu ne verjamem. Ljudje ob mejah bodo še vedno imeli težave. Če ne zaradi drugega zaradi upravnih zadev. Kam naj gre zdaj Joras, če želi narest prizidek? SLO mu bo dala žegen, HR mu bodo pa porušili črno gradnjo. To se ne bo spremenilo po sprejemu HR v EU.
Zelo verjetna je rešitev z arbitražo in tedaj bo ena od kart na mizi tudi takle shod. Hrvati bodo rekli, mi smo tukaj že 20 let. Kaj bomo pa mi rekli? "Ja, imamo enga čudaka tamle na meji, samo ga itak noben ne šlivi". Poglej recimo Kosovo. Če se tam Albanci ne bi bunili, bi ostali pod Srbijo. Sedaj bodo dobili svojo državo (pa čeprav so jim Srbi res vzeli zemljo pred 100 leti).

lp

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Don_Corleone

hotel sm ti dat eno zvezdico, pa je izgleda že avtomatsko dal na 1
smile-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

sorry, ampak večje buče in nebuloze kot si jo pa tu napisal, pa še nisem videl v življenju!
Kaj ne bo več mej? torej bo lahko občina Buje prodala tvojo bajto z parcelo vred enemu hrčku? Boš šel v Zagreb zaprošat za gradbeno dovoljenje? Boš dohodnino plačeval hrvaški mogoče?
Ne vem no, dejte mal nehat z takimi bebavimi trditvami in v bistvu sploh to ne leti samo nate! ENAKO trditev je ven vrgel Golobič!
Pa WTF je z vami!? Ste res pamet nekam založili al kaj?!
Ta trditev je ENAKA kot da bi rekel, da je čisto vseeno če tvoj sosed prestavi mejnik za 2 metra bolj na tvojo stran, saj smo itak v evropi!
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pri tokratnih shodih se gre vseskupaj bolj za korita in Jorasov dostop do bajte, kot za dejanske težave s priznavanjem parcel... in ja... Če bi bila Hrvaška v EU in nebi bilo mejnih prehodov, Joras nebi mel kej počet v prostem času
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
mejhnih prehodov res ne, so pa meje vseeno! in ja, prekleto važno je, kje so meje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ko ne bo mejnih prehodov, bo tud Joras bl tiho in bodo lahko v miru rešil vprašanje meje... tole pumpanje pred volitvami pa povzroča samo slabo volo na obeh straneh in posledično zavlačuje reševanje.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pri tokratnih shodih se gre vseskupaj bolj za korita in Jorasov dostop do bajte, kot za dejanske težave s priznavanjem parcel... in ja... Če bi bila Hrvaška v EU in nebi bilo mejnih prehodov, Joras nebi mel kej počet v prostem času
smirk-1.gif

Kolega, jeb.e se celemu svetu in še Jorasu za tista korita. Gre se za načela in navsezadnje za konkretne meje. Beri še enkrat par postov višje.

lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Medtem ko se prerekamo o nekih koritih ...

Kje pa so prebivalci ostalih treh zaselkov? Nikoli nič ne slišimo o njih.

Aja, ste vedeli, da imamo Slovenci še vedno svojo vojašnico dobrih 100 metrov na hrvaškem ozemlju? In to po našem katastru. Pa se noben ne buni.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
so že zmenjeni da je tam, če bo pa hrvate to začelo motit, se pa ne bom bunil da naj ostane ampak bi bil za da se jo prestavi na slo. zemljo.
zmaga.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
so že zmenjeni da je tam, če bo pa hrvate to začelo motit, se pa ne bom bunil da naj ostane ampak bi bil za da se jo prestavi na slo. zemljo.
zmaga.gif
Nič niso zmenjeni, tud pred hrvaškimi volitvami se najde kak, ki prijaha na tisti hrib in dela zdrahe. samo pri nas se to na široko ne piše.
Vojašnica ima na tistem hribu strateški položaj, (dober pregled) in bi ga s prestavitvijo - tudi samo za 100m izgubila.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

sorry, ampak večje buče in nebuloze kot si jo pa tu napisal, pa še nisem videl v življenju!
Kaj ne bo več mej? torej bo lahko občina Buje prodala tvojo bajto z parcelo vred enemu hrčku? Boš šel v Zagreb zaprošat za gradbeno dovoljenje? Boš dohodnino plačeval hrvaški mogoče?
Ne vem no, dejte mal nehat z takimi bebavimi trditvami in v bistvu sploh to ne leti samo nate! ENAKO trditev je ven vrgel Golobič!
Pa WTF je z vami!? Ste res pamet nekam založili al kaj?!
Ta trditev je ENAKA kot da bi rekel, da je čisto vseeno če tvoj sosed prestavi mejnik za 2 metra bolj na tvojo stran, saj smo itak v evropi!
crazy1.gif
Zakaj pa pred letom 1991 ni bilo teh problemov?
Tud jaz mislim, da ko bo Hrvaška v EU, ta meja ne bo imela takega pomena.
In rešitev problema vidim v tem, da se problema ne reši.
Bolje, da ostane problem nerešen še v nedogled, kot pa da za vedno izgubimo tisto zemljo in status pomorske države.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
vrjetno ste slišal kaj je mislm da hrvaški minister za ZZ rekel glede dovoljenja jorasu da se mu ni treba več javljat hrvatom ko hoče dam. reku je da je to znak DOBRE VOLJE hrvatov
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ampak da se da temu dripcu toliko časa ukvarjat z močvirnato zemljo, ki sploh ni njegova.

Saj ni čudno, da ga nihče ne mara. Sicer ste tukajle večinoma strašno glasni, kako oh in sploh, a dejansko je bilo na tistem shodu samo 200 čudakov, pa kolikor sem bral, skoraj nihče primorc.

Glasni za tipkovnico, dejansko pa posrane riti.
zmaga.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sej če bi se udeležili shoda bi bili zate čudaki, če ga pa podpremo smo pa posrane riti. V obeh primerih smo ga najebal
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
in potem on nam da smo samo glasni
hysterical-1.gif

keber če bi se šlo za tvojo zemljo bi biu tut ti glasn, tko pa ko ne gre, pa kot vsi ostali, samo pametuješ
priden.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, in zakaj vsi vi borci niste šli na južno mejo?
grims-1.gif

Brihte.
rolleyes-1.gif

Ker če bi se šlo za mojo zemljo (pazi, mojo), grem jaz tudi kam dlje od tipkovnice.

Za tisto posrano močvirje me pa en jebeštrga briga, dokler imamo en kup precej večjih problemov v Sloveniji. Če je naše ali pa ni, je to za 2 milijona državljanov minus enega čisto vseeno v eksistencialnem smislu (ki pa je seveda edini smiseln). Ampak dobro, važno da ovce rade blejate skupaj z volkovi v luno.
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Res je. Za Joškotovo me ne zanima, sploh ker ni njegova zemlja.

Te zanimajo cigani, ki tudi niso na svoji zemlji?
grims-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ampak da se da temu dripcu toliko časa ukvarjat z močvirnato zemljo, ki sploh ni njegova.

Saj ni čudno, da ga nihče ne mara. Sicer ste tukajle večinoma strašno glasni, kako oh in sploh, a dejansko je bilo na tistem shodu samo 200 čudakov, pa kolikor sem bral, skoraj nihče primorc.

Glasni za tipkovnico, dejansko pa posrane riti.
zmaga.gif

Ja.... a ni to zanimivo? Primorci, katere bi po vsej logiki moralo to najbolj mučit, se ne hodjo zbirat h Jorasu. Verjetno ga majo tudi že oni poun falus. Mi delujejo tile "borci za mejo" kot da bi Jorasa gledal kot v živalskem vrtu - ko se ga naveličajo, pa gredo domov in pozabijo na vseskupaj.
smirk-1.gif