Ščitili bomo Slovenijo

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
sploh pa ob takih prodanih dušah ki majo raje hrčke kot svojo domovino
bonk.gif

če bi partizani vedli kako bo zdej, se ne bi boril proti okupatorju
crazy1.gif
večina se že obrača v grobih

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ampak ti si prav zares retardiran... od začetka sem mislil, da govoriš neumnosti, ker si si mnenje drugih razlagal po svoje. Zdaj smo ti že vsi nasprotniki teh protestov vsaj desetkrat povedali, da z neodobravanjem teh protestov (če se jim lahko sploh tako reče) ne podpiramo Hrvaške ampak diplomatsko reševanje spora in ti še vedno tupiš svoje debilizme. Očitno res nisi za kaj drugega, kot za fizično delo, glede na to, da ti že take preproste "naloge" iz razumevanja delajo težave.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ja in tvoja mamica se prodaja za wc papir. ampak to je že OFFtopic

lep dokaz "diplomacije" je zadnjih 15let, ko smo zgubil levi breg dragonje, savudrijo, pa še par delov slovenije. in vi zagovarjate tako diplomacijo.

in potem ti men da sm retardiran
hysterical-1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ampak ti si prav zares retardiran... od začetka sem mislil, da govoriš neumnosti, ker si si mnenje drugih razlagal po svoje. Zdaj smo ti že vsi nasprotniki teh protestov vsaj desetkrat povedali, da z neodobravanjem teh protestov (če se jim lahko sploh tako reče) ne podpiramo Hrvaške ampak diplomatsko reševanje spora in ti še vedno tupiš svoje debilizme. Očitno res nisi za kaj drugega, kot za fizično delo, glede na to, da ti že take preproste "naloge" iz razumevanja delajo težave.

lep povzetek celotne teme.
zmaga.gif

5*

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Na Snežniku smo naredil mi enako kot so Hrvati v Sečovljah. In zdej je tisti vrh pač slovenski, Dragonja pa hrvaška. Kao.
Če niste za zborovanja in podpirate diplomacijo (ki se že 17 let trudi pa niso dosegli še ničesar), kdaj potem pričakujete rešitev celotne SLO/HR meje? Sedaj imamo priložnost na silo stvari premaknit naprej. Če bomo HR sprejeli v EU brez definiranih meja, potem so bodo še naši otroci prepirali za tisto zemljo.

lp

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja in tvoja mamica se prodaja za wc papir. ampak to je že OFFtopic

lep dokaz "diplomacije" je zadnjih 15let, ko smo zgubil levi breg dragonje, savudrijo, pa še par delov slovenije. in vi zagovarjate tako diplomacijo.

in potem ti men da sm retardiran
hysterical-1.gif

Si spet sam sebi v skledo pljunil - od nekje si se spomnil, da podpiramo tako diplomacijo, kot jo imamo sedaj.
smirk-1.gif
Definitivno bo več naredila diplomacija, kot taki patetični shodi, kot jih prakticira Podobnik in druščina. Efekt je približno isti, kot če bi organiziral pohod na Šmarno goro, samo s to razliko, da je mogoče zdej dobil kakšnih 1000 glasov, ker so mu določeni naivno nasedli.

Izjava glede moje mame pa samo dokazujejo, da si sam še slabši od najhujših "balkancev", čez katere tako pljuvaš. Imam v Sloveniji stokrat raje normalnega potomca "balkancev", kot retardiranega slovenceljna, kot si ti...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
dej jokat revček ubogi. ti si začel z žaljenjem, tko da ne zdej cmerat da te žalim. za razliko od tebe, se jz ne obračam po vetru. ti enkrat to podpiraš, potem drugo, potem že kr tretje...

če sm jz slovencelj, si ti ali prodana duša ali pa hrček
cheer.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Na Snežniku smo naredil mi enako kot so Hrvati v Sečovljah. In zdej je tisti vrh pač slovenski, Dragonja pa hrvaška. Kao.
Če niste za zborovanja in podpirate diplomacijo (ki se že 17 let trudi pa niso dosegli še ničesar), kdaj potem pričakujete rešitev celotne SLO/HR meje? Sedaj imamo priložnost na silo stvari premaknit naprej. Če bomo HR sprejeli v EU brez definiranih meja, potem so bodo še naši otroci prepirali za tisto zemljo.

lp

1. mejni spori s Hrvaško so bagatelnega pomena. v kolikor ne bi bilo tovrstnih razgretih glav na obeh straneh, bi to že davno ne bila tema niti za politiko (in za njeno predvolilno zbiranje točk), niti za medije, ljudje ob meji pa bi že zdavnaj mnogo bolje živeli! saj bi bile zadeve urejene na nek civiliziran in za obe strani sprejemljiv način.
2. tudi naše razgrete glave se morajo zavedati, da je rešitev edino kompromis. in da ima pri določenih mejnih vprašanjih Hrvaška ravno tako močne argumente, kot Slovenija. na primer, govoriti o celovitosti Piranskega zaliva, ko je povsem jasno, da Hrvat, ki sedi na hrvaški obali, pač ne more namakati nog v naše morje, je neumnost prve vrste! nekaj več kot "sredinska črta" (kar je primarno načelo) že lahko dosežemo in se meja lahko pomakne nekoliko bolj proti Savudriji (zgodovinski razlogi, načelo pravičnosti), celote pa ne bomo imeli nikoli in bi tudi bilo nepravično, da bi jo imeli! že to "nekaj več od sredinske črte" je mednardonopravno zelo težko dosegljivo. da ne govorimo o tem, da pol ljudi ne loči med pojmoma "prost dostop do odprtega morja (ki ga Slovenija ima, kot tudi Madžarska in Švica!) in "stik teritorialnih voda z mednarodnimi".
3. da se patriotstvo dokazuje z uporabo zdrave pameti, ne pa s pozivanjem k nasilju.
4. da je bolje narediti karkoli drugega, kot imeti vojno. in udeležba policije v navedenem protestu (bi se hrvaška policija kar prostovoljno umaknila?) ali celo vojske, bi vodila točno v fizični spopad! dajte se že enkrat zavedati: ni je zemlje, ne hrvaške in ne slovenske, ki bi bila vredna enega samega človeškega življenja!

kot zagrizen nasprotnik aktualne vlade, sem prvič pohvalil njeno rekacijo ob zadnjih dogodkih, saj ni delovala v smislu povečevanja napetosti. sicer še vedno menim, da je ta vlada hudo sokriva za obstoječo situacijo, sem se pa potihem bal, da zna komu stopiti v glavo "vojaška izobrazba".

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Mene pa zanima kje se talajo te ocene?
Tudi meni se je kar naenkrat zmanjšala
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
klikneš na nick od pač osebe ki jo hočš ocenit, in potem maš v desnem spodnjem kotu možnost: oceni uporabnika z: in ocene 1-5

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
dej jokat revček ubogi. ti si začel z žaljenjem, tko da ne zdej cmerat da te žalim. za razliko od tebe, se jz ne obračam po vetru. ti enkrat to podpiraš, potem drugo, potem že kr tretje...

če sm jz slovencelj, si ti ali prodana duša ali pa hrček
cheer.gif

Glede žaljenja si začel ti prvi.... prodana duša je zame žaljivka, čeprav je tudi res, da se iz pod tvoje tipkovnice ne sliši tako hudo, kot če bi mi to rekel nekdo, ki vsaj približno normalno dojema svet okoli sebe.

Sicer pa lepo, da rineš z glavo skozi zid... nekateri znamo malo sami pomislit in se glede na to odločimo kaj se nam zdi vredu in kaj ne. Sej zastopim, da tebe tisti del z razmišljanjem mal muči, samo vseeno, bi se vsaj potrudil lahko.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
ksz

hvala za potrditev da imam prav. tisti ki ste dali 1* veste o komu govorim
zmaga.gif

patetiki
hysterical-1.gif

Jst sm ti dal 1*, da ne boš preveč ugibal .... Pa ti je nisem dal zaradi drugačnega mnenja (to bi ti jo lahko že v mnogih temah prej) ampak zaradi tega, ker si v dveh temah o protestih dokončno dokazal, da nisi sposoben normalno komunicirat na forumu. 1 - ne zastopiš napisanega. 2. - pišeš laži o tem kaj je kdo rekel 3. - ko ti zmanka argumentov (oz tistega kar imaš ti za argumente) žališ. In 4. - nisi sposoben skup spravt normalnega posta, če že ne gre za fitnes futr.

Pa lep pozdrav
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
1 - ne zastopiš napisanega. 2. - pišeš laži o tem kaj je kdo rekel 3. - ko ti zmanka argumentov (oz tistega kar imaš ti za argumente) žališ. In 4. - nisi sposoben skup spravt normalnega posta, če že ne gre za fitnes futr.

Zdaj si pa naredil summary vseh njegovih postov na forumu.
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
ksz

hvala za potrditev da imam prav. tisti ki ste dali 1* veste o komu govorim
zmaga.gif

patetiki
hysterical-1.gif

Jst sm ti dal 1*, da ne boš preveč ugibal .... Pa ti je nisem dal zaradi drugačnega mnenja (to bi ti jo lahko že v mnogih temah prej) ampak zaradi tega, ker si v dveh temah o protestih dokončno dokazal, da nisi sposoben normalno komunicirat na forumu. 1 - ne zastopiš napisanega. 2. - pišeš laži o tem kaj je kdo rekel 3. - ko ti zmanka argumentov (oz tistega kar imaš ti za argumente) žališ. In 4. - nisi sposoben skup spravt normalnega posta, če že ne gre za fitnes futr.

Pa lep pozdrav
wink-1.gif

seveda da nism sposobn normalno komunicirat z bedaki in prodanimi dušami. take je treba sam tepst. v ZDA bi se ti že cvru za izdajo.

15let drekanja je več kot dovolj podlage za bolj učinkovita dejanja. lepo mejo zapret z vojsko in hrvaško mejno točko prestavt tja kamor paše. kokr so tisti na protestu govoril: tujega nočemo, našega ne damo.

ti prodana duša se pa odloči kaj bi rad, ker tole obračanje po vetru še od italjanov ne bi pričakoval. nisi za proteste, nisi za dosedanjo sranje od diplomacije. za kaj si sploh? vrjetno za to da se da kr celo slovenijo hrvaški.

kokr sm reku, če bi bli partizani taki pussyji kot si ti, bi bli zdej pod nemci/italjani
smirk-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Tisti odebeljen "na silo" je mišljen kot izsiljevanje ob vstopu v EU. Tudi sam sem proti fizični sili in kolikor sem videl so bili protestniki povsem nenasilni. Tudi HR zunanji minister je dejal, da je protest legitimna oblika izpovedi svojega mnenja v demokraciji.
Se mi pa zdi, da HR sami precej prispevajo k mejnim incidentom in ne en SLO protestni shod. Menda se izogibamo obmejnim incidentom, zakaj je potrebno potem Jorasu cvetlična korita na pot nastavit. Koga tista pot moti? To je navadno nizkotno nagajanja s strani HR. Enako velja, ko so bili SLO ribiči na silo dopeljani v Umag. HR ga tukaj pošteno biksajo in jaz jih ne bi spustil v EU dokler meja ni določena. Sploh mi ni jasno kako je EU sprejela SLO, ko še nimamo meja urejenih.
confused-1.gif

lp

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še enkrat (verjetno že vsaj desetič)... sem za diplomatsko rešitev mejnih vprašanj.

Ko ravno primerjaš z Američani... pred 8 leti so bili vsi za vojno in konkretne premike. Pojdi jih danes vprašat, koliko se še strinja s konkretnimi stvarmi, ki jih je Bush izvajal.

Sicer pa so ponavadi taka zijala, kot si ti, najbolj glasna dokler kritizirajo preko forumov... mogoče se kateri od revežev celo upa stvar komentirat v kakšnem baru. Ko bi bilo pa res treba kaj nardit, bi pa verjetno zbežali v fitnes in v špeglu svojo ritko pa biceps ogledval.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Tisti odebeljen "na silo" je mišljen kot izsiljevanje ob vstopu v EU. Tudi sam sem proti fizični sili in kolikor sem videl so bili protestniki povsem nenasilni. Tudi HR zunanji minister je dejal, da je protest legitimna oblika izpovedi svojega mnenja v demokraciji.
Se mi pa zdi, da HR sami precej prispevajo k mejnim incidentom in ne en SLO protestni shod. Menda se izogibamo obmejnim incidentom, zakaj je potrebno potem Jorasu cvetlična korita na pot nastavit. Koga tista pot moti? To je navadno nizkotno nagajanja s strani HR. Enako velja, ko so bili SLO ribiči na silo dopeljani v Umag. HR ga tukaj pošteno biksajo in jaz jih ne bi spustil v EU dokler meja ni določena. Sploh mi ni jasno kako je EU sprejela SLO, ko še nimamo meja urejenih.
confused-1.gif

lp

No vidš, tole je že bolj normalna rešitev, kot druženje ob Hrvaški meji... Slovenija bo itak imela besedo pri vstopu Hrvaške v EU in takrat se bo tudi Hrvaška malo bolj omehčala. Zato pa je blesavo rint z glavo skozi zid z nekimi shodi.

Itak ko bo tudi Hrvaška v EU tista meja ne bo imela čist nobenga pomena več...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Še enkrat (verjetno že vsaj desetič)... sem za diplomatsko rešitev mejnih vprašanj.

Ko ravno primerjaš z Američani... pred 8 leti so bili vsi za vojno in konkretne premike. Pojdi jih danes vprašat, koliko se še strinja s konkretnimi stvarmi, ki jih je Bush izvajal.

Sicer pa so ponavadi taka zijala, kot si ti, najbolj glasna dokler kritizirajo preko forumov... mogoče se kateri od revežev celo upa stvar komentirat v kakšnem baru. Ko bi bilo pa res treba kaj nardit, bi pa verjetno zbežali v fitnes in v špeglu svojo ritko pa biceps ogledval.

vrjetno si spal zadnjih par dni oz 15let kot je bila diplomacija v igri. hmm kaj so že naredil, aja hrvatom pustil da si prisvojijo našo zemljo.

jebš tako dimplomacijo
wink-1.gif