Scania v Berlinu na božičnem sejmu

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
Jaooo, kake fore. Ravno tega nam se manjka...vedno vecja golazen prihaja k nam, mi pa obcutljivi na to, da nekdo nekomu rece bebo
evil.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Fant, alterjev ne bana andy ali kdorkoli drug, takoj ko mi prileti opozorilo ti pač stisnem. Pa ne zaradi kakršnih koli osebnih razlogov (niti ne vem kaj imate...) ampak iz principa, ker pač v trajanju bana ni dovoljeno ustvarjati novih nickov
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa kdaj preveriš, zakaj se bo banalo?
Pojdi in preveri pri oni ruski temi, preden grešiš!
10.gif

Banaš tako kot je inkvizicija pred 500 leti!
13.gif
Banaj raje Andija!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Gre se za princip.

Še vsak, ki je poslal pritožbo, smo dali na debato kaj kako in za kaj. Ni problema, vse se da kulturno zmenit. Dokler, je kulturno.

Ampak da pa odpreš nov nick, z namenom SPAMANJA in žaljenja, pa je, neglede na razlog prvotnega bana nesprejemljivo. Upam da torej lahko ločiš to dvoje, torej, da bi odprl nick in pisal ZS, ajde... da greš pa z alternickom pizdulirat in žalit po forumu, pa pač no go.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Banaj raje Andija!
Zakaj že
confused-1.gif

A zdej se bomo pa jokali, če da malo na hladno enega kolerika, ki bevska na vsakega, ki ne tuli z njim v luno
crazy1.gif

dovolj

Zelenc'
20. dec 2016
1
0
1
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Gre se za princip.

Še vsak, ki je poslal pritožbo, smo dali na debato kaj kako in za kaj. Ni problema, vse se da kulturno zmenit. Dokler, je kulturno.

Ampak da pa odpreš nov nick, z namenom SPAMANJA in žaljenja, pa je, neglede na razlog prvotnega bana nesprejemljivo. Upam da torej lahko ločiš to dvoje, torej, da bi odprl nick in pisal ZS, ajde... da greš pa z alternickom pizdulirat in žalit po forumu, pa pač no go.

Evo, še zadnjič se oglašam, ker se mi ne da več ustvarjati gmailov.

Demz, hvala. Sem hotel napisati, da se počutim, kot si ti napisal. Inkvizicija. Javno te osramotijo, braniti se pa ne moreš.
Denis, tebi tudi hvala
smile-1.gif

Odisej, nikjer nisem omenjal tebe, ko si napisal, da si ti brisal moje alterje.
Šlo je za prvi ban, ki mi ga je dal AndY1 včeraj, opazil sem pa danes popoldan.
Razlog lahko vidiš (kot že omenjeno) v temi "Rusi v Siriji" na strani 193.
Ne vem, no. Podal sem normalen komentar na dogajanje v Turčiji, pa me je nekdo začel žaliti. Sem vrnil, ja, samo nič groznega.

Danes, z novim imenom "Andyrit" sem žalil koga? Izbrisal si me po štirih postih. 3-je v temi pokola v Nemčiji, eden pa je v "Zanimivih filmčkih in slikah". Pokaži mi žalitev v njih, spamanje, pizduliranje? A sploh bereš forum?

Sicer pa ni pomembno.
Kar briši še tole uporabniško ime, da ti jaz ne bom mogel odgovoriti na tvoj naslednji odgovor. Kill me.

Btw
Sem ti kulturno in lepo po brisanju prvega nicka pisal na tvoj mail. Odgovora še nisem prejel.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Takšnih napadov se jaz najbolj bojim! enega posameznika. Bombo je težko naredit. Pri tovornjaku pa... Kaj pa je problem ukrast tovornjak/bus! nič! preden nekdo ugotovi, da je ukraden je že prepozno. Pri tem je šef videl, da se nekaj čudnega dogaja in ga je klical btw 180 cm in 120 kg je imel nesrečni poljski šofer in se je boril proti teroristu pa ni mogel nič! Tudi težko ga je ustavit kaj pa lahko naredi proti 18 tonam ki gredo s 60 km/h? Melje vse pred sabo
crazy1.gif

Troll

Pripravnik
25. feb 2016
136
5
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Andyrit pravi:
Prijeti kao ni taprav.
Lažejo, ali so samo nesposobni?
Kako lahko nekdo brez sledi zbeži po takem dejanju?
Ni nobenega polica na takih prireditvah po lanskih dogodkih?

Mont, s temle si si podaljsal ban za 7 dni.

Ker?
sprasujem se.gif

AndY1 pač rad kompenzira svoje (pre)kratko spolovilo s tem, da zlorablja svoj položaj in se znaša nad šibkejšimi. V večini primerov je dovolj že to, da se tvoje menje razlikuje od njegovega. Da ne omenjam kako hitro se rani njegov ego in ponos.

S svojimi dejanji je že ničkolikokrat pokazal, da ni dozorel funkciji moderatorja

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Mont, zakaj preprosto nisi mogel počakati originalnih 3 dni bana od včeraj? Če praviš, da si šele danes opazil - danes si imel samo še 2 dni bana? boomslang se je prostovoljno samo-banal za 4 dni in stvar je bila razrešena.

Bi bilo res tako težko počakati še ta dva dneva, pa potem nadaljujemo normalno debato? A je potrebno kreirati nove nicke?

Takole se zmenimo. Tale zadnji alter 'dovolj' sem banal iz očitnih razlogov. Ban na originalnem 'Mont' alterju sem ti ponastavil nazaj na prejšnjo vrednost, tako da je samo še dva dni, namesto novih 7 dni zaradi kreiranja novih alterjev.

Potrudi zdržati ta dva dni, potem pa nadaljujemo
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
......Ampak, ne predstavljam si tudi, da bi fizično varovali mejo takšni, ki nimajo službe. No... nekaj bi jih mogože že bilo, samo že pri pooblastilih policija - vojska se je zapletlo, kako bo bilo šele s civilisti. ....
Ah, pred 26+ leti so mejo uspešno varovali 18+ letni mulci, verjetno je kak od njih danes brezposeln. In če so včasih to znali 18+letni mulci, najbrž ni to neka huda znanost, da se nebi mogli danes to hitro naučit.
he he ... že že.... sam pred 26 leti niso takšni norci hotli čez. Če je pa že kter bil, jih pa ni bilo pol milijona kot sedaj pred kratkim. Pa še te pomešani med otroki. Tako da bi že kr bla neka "znanost".

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Ko nekdo na ugotovitev, da je naročnik za atentat, na ruskega veleposlanika v Turčiji, Turčija, neumnost, pred vrhunskim srečanjem Turčije, Irana in Rusije v Moskvi odgovori, če je to Vrhunec iz Kliničnega centra, je zame navaden troll... In troli spadajo v peskovnik... Če pa ob trolanju uporabljajo celo rezon, pa je to znak resne psihične motnje , ki ima svoje korenine v psihopatski noti dotičnega trolla... Ali je to res ali ne pa si lahko vsak pogoogla sam... In ker sem s tem pojasnilom prekinil lastni ban, se bom "samobanal", še za nadalnje 4 dni...

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
......Ampak, ne predstavljam si tudi, da bi fizično varovali mejo takšni, ki nimajo službe. No... nekaj bi jih mogože že bilo, samo že pri pooblastilih policija - vojska se je zapletlo, kako bo bilo šele s civilisti. ....
Ah, pred 26+ leti so mejo uspešno varovali 18+ letni mulci, verjetno je kak od njih danes brezposeln. In če so včasih to znali 18+letni mulci, najbrž ni to neka huda znanost, da se nebi mogli danes to hitro naučit.
he he ... že že.... sam pred 26 leti niso takšni norci hotli čez. Če je pa že kter bil, jih pa ni bilo pol milijona kot sedaj pred kratkim. Pa še te pomešani med otroki. Tako da bi že kr bla neka "znanost".
Če bi takrat spuščali tako čez mejo kot danes, bi jih hitro prišlo miljon. Če pa veš, da je velika verjetnost, da čez mejo ne boš živ prišel, če že pa pristal v čuzi ali v najboljšem primeru deportiran nazaj domov, se pač ne odpravljaš od doma. Če pa veš, da te bodo, ko te zalotijo pri ilegalnem prehodu meje lepo postregli z hrano, pijačo, obleko... nato pa še dali vsak mesec 800 eur in stanovanje, (za blond babo so jih nategnili) je pa jasno da bodo hodili trumoma. Pa saj so bili povabljeni.

So se pa takrat čez mejo tihotapili predvsem teroristi, kriminalci, diverzanti, (ustaši...) pošteni državljani so imeli potni list.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Te, ki prihajajo sedaj, takrat niso hodili, ker niso imeli kaj početi tu. Ja, nekdo jim je vse obljubil tam pri njih, sedaj pa hodijo po nekaj tisoč naenkrat. (no, lani) Te mase pa ni enostavno ustaviti, če že ne postaviš mitraljeza
Še prej (26 let in še nazaj), so se pa tihotapili kriminalci v druge države, teroristi in diverzanti pa v notranjost države. Samo tega ni bilo veliko. Je bilo kar pod kontrolo. (sej veš, unutrašji i vanjski neprijatelji)

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahhh dej no.
bonk.gif
Ne piš neumnosti. Kterga so pa ustrelil to, ki je šel vn???
Precej so jih postrelili na zeleni meji z Italjo. Guglaj in naslednjič preveri preden drugemu očitaš neumnost

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Te, ki prihajajo sedaj, takrat niso hodili, ker niso imeli kaj početi tu. Ja, nekdo jim je vse obljubil tam pri njih, sedaj pa hodijo po nekaj tisoč naenkrat. (no, lani) Te mase pa ni enostavno ustaviti, če že ne postaviš mitraljeza
Še prej (26 let in še nazaj), so se pa tihotapili kriminalci v druge države, teroristi in diverzanti pa v notranjost države. Samo tega ni bilo veliko. Je bilo kar pod kontrolo. (sej veš, unutrašji i vanjski neprijatelji)
Če bi prvih deset, ki so prišli ilegalno poslali nazaj od koder so prišli, namesto da jih spustijo v državo in jim nudijo vso oskrbo + denar, torej več kot revnejšim domačinom, bi se preseljevanje v hipu ustavilo.
Tudi mitraljez bi bil potreben, ampak če bi ga uporabili na prvem, ki bi ignoriral ukaze vojske/policije, in se nebi hotel ustavit na ukaz, , potem ga na drugih nebi bilo treba uporabit, ker se nihče nebi hodil nastavljat kroglam. Bilo bi tako kot včasih, ko je bilo ilegalnih prehodov malo.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahhh dej no.
bonk.gif
Ne piš neumnosti. Kterga so pa ustrelil to, ki je šel vn???
Precej so jih postrelili na zeleni meji z Italjo. Guglaj in naslednjič preveri preden drugemu očitaš neumnost
Postrelili so samo tiste, ki so ignorirali ukaze vojske/policije naj se ustavijo. Streljali so šele po treh opozorilih.
Tiste, ki so se na ukaz ustavili so samo aretirali.