saj sploh služb ne iščejo. Mogoče redki. Mama Angelca pa ne more sprejeti dejstva, da nekdo mori, medtem ko jih oni lepo sprejmejo.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...
tega sranja bo še več. Begunci so zdaj v nemčiji, a so ugotovili da to ni obljubljena dežela, da ni služb, če pa so, so slabo plačane (za nemške razmere) in napol suženjske.
Jaz še vedno pravim: vsak k svojim. Beguncev ne rabimo in tudi za njih je bolje da ostanejo kjer so in morda probajo kaj spremeniti tam.
jaz sem čutil da bodo 100 let nazaj onega v bosni pokniliCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zvečer je foptv kontaktiral duhovnika iz Berlina, našega, ki je povedal, da je on čutil , da se bo nekaj tam zgodilo in da se je izogibal že nekaj časa tistega placa.
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Multikulti Tanja pravi, da so izkušnje samo pozitivne:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
kot sem omenil je slika bila sneta iz TVITERJA in je bila priložena zraven izjav o tem dogodku, torej če sem zgrešil sam se je tudi tisti ki jo je najprej naložil, se pa strinjam da ne gre skupaj zima in leto ,... na žalost ..
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
ksz
Teoretično bi lahko sprejeli migrante. Praktično pa ne gre, ker ljudem, ki bi jih sprejel, bi moral dati na voljo delo in še marsikaj. Tega pa v EU ni dovolj. Namestitev migrantov v neke centre, kjer pa nimajo ne prave zaposlitve in prave prihodnosti je pač tempirana bomba. Zato je bolje držati migrante bližje domu in jih čim je mogoče vračati v okolje od koder so.
Seveda pa ne mislim, da podobnega dejanja ne bi lahko naredil kleni Nemec ali Slovenec ali Poljak. Vendar je delež ljudi, ki imajo tako bolezen, da bi to naredili precej manjši kljub (zaenkrat) večjemu številu ljudi.
Kučan tudi uboga šefe v Bruslju, ker je šel protestirat proti "tehničnim oviram"?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ni prespala- samo ubogljivo trobezja naprej tisto, kar rečejo šefi v Bruslju..možnost pa je, da je tudi toliko glupa, da verjame, kar je napisala.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
kot sem omenil je slika bila sneta iz TVITERJA in je bila priložena zraven izjav o tem dogodku, torej če sem zgrešil sam se je tudi tisti ki jo je najprej naložil, se pa strinjam da ne gre skupaj zima in leto ,... na žalost ..
Zdej, si pa naredu nekaj, kar je na tem forumu prava redkost. Da si priznal, da si zajebal. Evo ti ga na. In si ostal priseben, kljub mojemu podjebavanju.
Ti nazdravim s kuhanim vinom, sam da pridem do štantov.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kakor vem, Kučan ni europoslanec ampak penzionist..