Šanse ali ne?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.297
2.679
113
Pa vprašaj kakšno sodelavko kaj in kako je situacija. Boš zvedel ali je free in itak bo povedala vsem naprej.
 
  • Všeč mi je
Reactions: luciano

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.427
784
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz bom tak reko. Glede na to, da praviš, da gre za neko poslovno stavbo in restavracijo/menzo v katero (domnevam) hodijo na malico vsak dan več ali manj iste face, je njen izbor precej bolj omejen, kot v odprtem tipu gostilne, kjer je fluktuacija tičev neprimerno višja. To je voda na tvoj mlin, ker gnezdi v omejenem izboru. Je pa res, da če živiš v zablodi, bo potem neprijetno tako zate kot tudi zanjo in to ni fajn, če moraš potem s sodelavci vsak dan na kraj zločina..vplivalo bo na samopodobo, v službi boš popustil itd.. :evil:
 
Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.557
1.438
113
Kot rečeno, tako ali drugače bo treba probat pa mir. Sem mislil, da boste drugi iz opisanega razbrali kakšne signale, ampak vidim da ste enako zmedeni kot jaz (flirta, ne flirta). Je sicer nekaj let (morda tudi celo desetletje) starejša od mene, zato dvomim, da bi hotela karkoli imeti z mlajšim, ampak nikoli se ne ve. Če si že učiteljice v šolah privoščijo nežnosti s svojimi učenci, potem ne bo nič narobe, če še jaz malo obdelam natakarico/strežnico.

Saj verjetno iz vsega skupaj ne bo nič, ampak vseeno... morali bi jo videti, potem bi razumeli. Punca je prava bomba... trudim se med malico čim manj misliti nanjo in čim manj gledati za njo, da spodaj ne pride do kakšne reakcije. Četudi ne flirta, se tako splača povabiti na kavo.

Ime je znamenje...