Ja, reče se mu tudi tepihA je opcija, da se take poškodbe parketa sanirajo kako drugače kot z brušenjem in lakiranjem celotne površine? Ker v nasprotnem primeru raje počakam, da se mulci odseljo iz bajte
Ja, reče se mu tudi tepih
Preveč se sekiraš, glavno je, da so mulci zdravi.
boš pa lahko napisal, kako si rešil
klemen_ me je zavedel
Klemen epoksi ali pa 2 komponentni lim, najprej pa vsekakor malo peska ven popraskaj, da bo epoxi mel kam iti ne preveč nekaj pa le ....,.
Lahko, da je katran, pač gor je bil položen parket v "ribjo kost". Parket sem zmetal ven, na enem delu (kjer je bila debelejša plast) se je lepo dalo odstranit do estriha, na drugem delu (kjer je bila tanjka plast) pa ne gre oz. gre zelo težko. Še pred tem mi je bilo svetovano, da naj se ne je*em s tem (jbg, probal sem, menda niti izravnalna ne prime dobro, če se tega sranja ne odstrani u nulo) in raje namesto tega dam čez OSB plate (seveda vijačene v estrih). Je kdo to že počel oz. je kje videl in da se dobro obnese?parket (ribja kost) se je polagal na katran
Ja, sem se jebal lani poleti. Poskusi kje dobiti suhi led, bolj kot je mrzlo, lažje gre dol. Za probo lahko kak del ohladiš za navadnimi vrečkami ledu iz zmrzovalnika. Če bo šlo dol, pa v kolikor imaš večje površine, nabaviš suhi led.Da malo obudim temo.
Lahko, da je katran, pač gor je bil položen parket v "ribjo kost". Parket sem zmetal ven, na enem delu (kjer je bila debelejša plast) se je lepo dalo odstranit do estriha, na drugem delu (kjer je bila tanjka plast) pa ne gre oz. gre zelo težko. Še pred tem mi je bilo svetovano, da naj se ne je*em s tem (jbg, probal sem, menda niti izravnalna ne prime dobro, če se tega sranja ne odstrani u nulo) in raje namesto tega dam čez OSB plate (seveda vijačene v estrih). Je kdo to že počel oz. je kje videl in da se dobro obnese?