Samsung WTF?!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
cheer.gif

Ampak sranje.... fotoaprata ne uporabljam kaj dost
frown-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Po nekaj primerjalnih slikah, ki sem jih našel na netu, ne vidim neke razlike. Nočna slika je pri sonyevem senzorju mogoče malo bolj rumenkasta. Imam pa po aida64 sodeč sprednjo in zanjo kamero od Samsunga.

Ima kdo mešano, eno od sonya in eno samsungovo?
smile-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113
Internet ne ve vsega. Zgoraj so slike z s6. In sony je v tem primeru boljsi. Precej. Dopuscam moznost, da je pri s8 in s7 drugace.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Well according to this site Exynos version has different Camera sensor than Snapdragon. Specifically,Exynos uses a Samsung based sensor "SLSI_S5K2P2" whereas SD uses Sony based sensor "IMX240". Also it says that historically, Exynos camera Sensors were superior to Snapdragon's!
If anyone is interested in checking/verifying the sensor then open the dialer app and type the following number *#34971539#, choose ISP Ver Check.

xda

In ne, nisem si bolj podrobno prebral, ker me android ne gane več, po temu ko sem note4 edge out of the box po 5 dneh prodal, ker ne sfolga osnovnih operacij.. žal.

Tisto o zalogi se mi ne da iskat.

neo5468

Pripravnik
17. maj 2016
73
0
6
Android ne sfolga osnovnih operacij? Na kaj si pa switchal, iPhone? Žalostno, ker nima niti osnovnega file managerja ali MTP. Bolj basic kot to sploh ne moreš it.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sedaj imam 3-je leto moto g 2nd, pa se nič ne pritožujem. Fingers crossed, da bo še eno leto. (fotoaparat je soliden, navigacijo imam, stravo lahko furam, surfam tudi lahko.... ). Eni 1gb rama, je problem ker moram mal izbirat katere programe bom imel instalirane, samo ni take hude panike.

Pa glede na specifikacije je isto kot galaxy s3 izpred 5 let.

Eni zgleda, da pa serverje laufajo na telefonih
cheer.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik neo5468 pravi:
Android ne sfolga osnovnih operacij? Na kaj si pa switchal, iPhone? Žalostno, ker nima niti osnovnega file managerja ali MTP. Bolj basic kot to sploh ne moreš it.

In zakaj tako nujno rabis filemanager... sem trenutno ene dva meseca na Androidu... pa filemanagerja nikoli nisem niti odprl... ce po pravici povem, sploh nevem, ce je kaksen ze namescen...

Sicer so tudi na iOS na voljo taksne in drugacne resitve... samo je datotecni sistem drugace zastavljen...