samsung star s5230

black_princess

Zelenc'
20. sep 2009
2
0
1
mene pa zanima kakšen se vam zdi samsung star s5230, če ma kdo kakšne izkušnje z njim in kakšne. Sama si ga namreč nameravam kupit.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Sicer ne vem, kaj bi rada imela pri telefonu in kaj pričakuješ od tega telefona.

Nimam izkušenj z dotičnim telefonom, so mi pa znani Samsungi. Po kratkem raziskovanju tale telefonček ni ravno nek brilijant in tehnološki višek.

V bistvu je to navaden GSM telefon z radiom, fotoaparatom na 3 megapixle in touchscreenom.

Povezave do spletnih podatkov so najbrž počasne (za današnji čas), saj telefon ne deluje na 3G omrežju.

hitre povezave:
si.samsungmobile.com
gsmarena

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Punca ga ima, in na vsake kvatre ga vzamm v roke in se igram.. TS je smotan (ali je pa to pač napaka tipov in naših prstov). Še posebi tisti widgeti ob strani (dokler ne pogruntaš sistema, ga 3x prekolneš).

Slike niso nek biser, tudi s avtomatskim ostrenjem ne. ima qwerty tipkovnico, tko da, ko pogruntaš TS, je tipkanje šala mala. Odzivnost je tko tko. Kokr se mu zahoče
smile-1.gif
.

ima nekaj cvetk (najbolj všeč mi je, da lahko takoj posneto sliko uploadaš na FB
grin1.gif
).
Dremež pri budilki te pripravi do joka (to raje stestiraj, drugače ni od dremeža nič in se čist zbudiš, preden preklopiš na dremež;beri: slediti moraš puščici na ekrani (polkrožno)
hysterical-1.gif
).

Drugače čisto pičkast telefon (brez zamere
tongue-1.gif
). Punca je zadovoljna.

Aja, pa samsung je en izmed boljših telefonov (nasploh kot proizvajalec). Najmanj okvar, je pa res, da če se okvara pojavi, je servis počasen (sam to ni Samsung kriv).

overall, spodoben telefon za malo €€€
cool-1.gif

goodrich

Zelenc'
6. feb 2008
15
0
1
Mi zna kdo povedati, ce se da nastaviti, da ti pokaze zgresene klice oz. sporocila, ko se zaslon zaklene (ugasne)?

Zdi se mi namrec cudno, da moras vsakic prizgati zaslon, da vidis, ce te je kdo klical ali si dobil msg.

Lp